magdolot 19.02.14, 23:14 Właśnie wytroopiłam najnofszy numerek i to co prędzej roztambiam tutu! Baaaardzo poczebny. Wodzowa, to zaiste wie kiedy się ziścić jako JZRed! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 07:47 Ależ JZRed. błyskawicznym jest: ledwie oko zapluszczone otworzyłam o świcie, a tu Numerek świeży, jeszcze farbą drukarską pachnący, się do mnie śmieje. Dzięki wielkie: zaraz se przeczytam jeszcze raz :) Się rewanżuję na parapecie P.S. Słone paluszki JZRed. mię rozkleiły kompletnie. Zamiast napisać normalnie: zajonc to świnia, Redankcja tak delikatnie: zając wieprzowy. Gatowy kadet - bezc(i)enny. I: jak topsze, że Macka nie otpuszcza. Odpowiedz Link
scoutek Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 09:23 a ja też baaaaardzo cenkju za poranną gimnastykę przepony, a potem jogging "znowu się, k..a, spóźnię" Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 17:59 Lepij z Ryjem stracić chwilkę, niż konweniować z Kamilkiem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 17:56 Lepij spóźnić się na ament, niż mieć GaPy abonament. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 17:55 Lepij z Trusiem wpaść do lochu, niż nie wąchać nigdy prochu. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 11:22 Otrzymałam, oczytałam, się zadumałam oraz uśmiałam i odwdzięczam się hojnie tudzież obficie: Odpowiedz Link
smutas13 Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 14:12 Dzięki wielkie :) Dotarło i do mnie. Poczytam i pośmieję się wieczorem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 18:08 Lepij śmiać się do rozpuku, niż zlec na paryskim bruku. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 18:01 Lepij pęknąć jedząc leczo, niż od Pi$u wziąć byleczo. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 17:50 Lepij z Magdolotem w krzaki, niźli Jarka koperczaki. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 18:18 Kfiatuszki mnię zbrzydli troszku, więc w ramach podzięki to: Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cukier krzepi, NW lepi! 20.02.14, 18:22 Lepij z Czandrą się zasłodzić, niż kaczystą się urodzić. Odpowiedz Link
ave.duce PRZYPOMNIENIE 20.02.14, 18:26 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,149325005,149358802,Lapu_lapu_i_capu_.html Odpowiedz Link
ave.duce Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 18:49 Przez kogo i dlaczego? Twarde dowody poproszę. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 18:53 pps. zwolnieni są bywalcy obu pci, którzy mają IQ poniże 80 Klikłam, przeczytałam, doszłam (do wniosku). Wodzowa własną klawiaturą mnie zwolniła. Była. Pł(O)eć też posiadam. Jedną z obu. Na dowolnie wybranym połciu. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 19:02 Co do pci - nie będę dyskutować z posiadaczką, która musi wiedzieć najlepi. Natomiast co do IQ - bez papiera się nie obejdzie. Oczywiście - z odpowiednią pieczęcią i podpisami niezbiegłych ekspertów. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 19:20 A fotografia dowodząca kolorowo na białym absolutnego braku mojego autokrytycyzmu chwatit? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 19:27 FOTOszopą chcesz się wykpić? To taka głupia, to ja już nie jestem, może głupia ale taka to już nie, HA! Odpowiedz Link
czan-dra Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 19:22 Proszę o zwolnienie mojego czandry z zajęć takich jak, długa przerwa, pisanie rymów, i prace społeczne. Podpisano: moja mama. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 19:37 nie potwierdziło podpisu, sorry. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 21:31 No ja, to mam grubo poniżej 80. ------------------------------------------------------- "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą." (aut.: ToJaJurek) Wrona i inne zwierzaki Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 22:22 damakier1 napisała: > No ja, to mam grubo poniżej 80. > W biuście?! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 22:35 ave.duce napisała: > damakier1 napisała: > > > No ja, to mam grubo poniżej 80. > > > > W biuście?! Medali? Ale to chyba ściema, kokieteria, albo próba wpłynięcia. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 22:46 Gdyby Dama miała w biuście poniżej 80, to nie ma co próbować wpływać na więcej medali (nawet, jeżeli ma w tej chwili na biuście poniżej 80), bo się nie pomieszczą! A już, już chciałam zawnioskować o jakiś wielgachny, taki z rozgwiazdą, szarfą, mieczami, etc. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 20.02.14, 23:08 AleSZ wnioskuj, Najjaśniejsza! Biusta to ja mam grubo powyżej 80. O IQ mnię się rozchodziło. Damiekier, (powiedzmy) z Mozambiku, Biust po prostu się nie mieści w staniku, Nadto natura szczodra Wielkie dała jej biodra. Ale za to malutkie ma IQ. Odpowiedz Link
damakier1 Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 22.02.14, 13:02 A już, już chciałam zawnioskować o jakiś wielgachny, taki z rozgwiazdą, szarfą, mieczami, etc. A zawnioskowania ani widu, ani słychu.... :-( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 23.02.14, 09:39 Tylko bez nerw, proszsz... Odpowiedz Link
damakier1 Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 23.02.14, 10:14 Bez przerwy szarpią mną nerwy, bo okropnie mnie męczy, gdy nic na biuście nie brzęczy... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coooooooooooooooooooo ?!?!?!?!???? 23.02.14, 15:10 Z biustu brzęczenia ni wida, ni słycha - Dama wreszcie pełną piersią oddycha! IQ może się więc Damie podniesie... a rocznica medal wielki przyniesie. A kuku. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Cukier krzepi, NW lepi! 07.03.14, 08:05 NW lepsze jest niż cukier, bo się nie zamieni w lukier! Lukier jest paskudny. Przeczytałam i dziękuję pięknie Wodzowo:) Ave Ave! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cukier krzepi, NW lepi! 09.03.14, 09:00 A naj, naj, najpaskudniejszy jest likier, brrr ;) Odpowiedz Link
panidemonka Re: Cukier krzepi, NW lepi! 11.03.14, 08:22 Oczywiście, że tak:) Prawdziwą damą, a właściwie w ogóle damą nie jestem i czystego spirytusu nie pijam,jeśli już to tylko czystą zmrożoną. Nieczęsto ale od wielkiego dzwonu się zdarza. Likiery i inne słodzone odpadają w przedbiegach, nie przełknę. Wytrawne nalewki mogą być, ewentualnie. p.s. Powrót z emigracji wewnętrznej na dłużej? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Cukier krzepi, NW lepi! 11.03.14, 11:04 Ja też nie pijam, to zmyła ;) ps. jeszcze nie wiem, gdyż albowiem nie mam letko na różnych polach. Odpowiedz Link
panidemonka Re: Cukier krzepi, NW lepi! 11.03.14, 13:27 Niech ci się wszystko wyprostuje/ułoży. Lekko to i ja też nie mam z rożnych powodów. Wracam do lochu;) Odpowiedz Link