trusiaa 30.11.14, 08:50 z okazji Ich Święta życzenia najlepsze :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Andrzejom 30.11.14, 09:04 Tu prośba specjalna do bardzo dawno nie widzianego Solenizanta: Z kimkolwiek jesteś - włóż na siebie coś i rusz Od stołu wstań z imienin wyjdź, zrezygnuj z dań i przyjdź. I gdzie byś nie był włóż na siebie coś i rusz jeżeliś w śnie - to odwieś się przeciągnij, i przyjdź. Ffszak prezent czeka! Odpowiedz Link
trusiaa Sclavusie? Czy Replique mnie słyszy? 30.11.14, 09:10 Sclavusowi Zreplikowanem wraz życzeniami ten oto upominek ślę. Odpowiedz Link
sclavus Re: Sclavusie? Czy Replique mnie słyszy? 30.11.14, 23:46 ... uśmiech i dyg ... podziękowawczy i serdeczny :) Magdolocie miły! Odpowiedz Link
sclavus Re: Sclavusie? Czy Replique mnie słyszy? 30.11.14, 23:53 Thanks' very much... Merci beaucoup... Molto gracias... (mille grazie ;)) Muchas gracias... Dzięki serdeczne... :) :) :) Odpowiedz Link
sclavus Re: Sclavusie? Czy Replique mnie słyszy? 30.11.14, 23:42 Późno bo późno (ale ciągle jeszcze "dzisiaj"), alem usłyszał... - wzruszenie mnie ogarnęło Trusiu, niesamowite (gardło mi ścisło, ale ręka działa, co widać :)) Serdecznie dziękuję :) (tu: łezka wzruszenia) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Sclavusie? Czy Replique mnie słyszy? 01.12.14, 07:56 :) A bo trusie "pamiętliwe" są. Na zdroffie! Odpowiedz Link
sclavus Re: Sclavusie? Czy Replique mnie słyszy? 01.12.14, 15:45 sdrówko! ... oby trusiom jak najdłużej i jak najwięcej... :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Andrzejom 30.11.14, 17:52 A ja w każde Andrzejki wspominam Andrzeja Waligórskiego i dla mnie On wciąż jeszcze tu jest. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Andrzejom 01.12.14, 11:34 Och, tak, Andrzejom! Jakież to kiedyś było fajne męsko-rozrywkowe imię, a teraz czytam na forum o imionach, że be ;( Podobnie jak Damie, Andrzej kojarzy mi się z panem Waligórskim, dawnym sąsiadem z Jaworowej, i z jeszcze jednym takim, który razem z poprzednim gdzieś w chmurach, no bo obaj lubili latać... Odpowiedz Link
trusiaa Andrzejom, których mam na myśli: 30.11.18, 16:02 Wasze zdrowie, Panowie! Toast nasz współczesny. Andrzej Sikorowski/"Pod Budą" Odpowiedz Link