morfeusz_1
02.11.15, 21:08
Postanowiłem jeszcze raz upomnieć się o zachowanie Forów Społecznościowych w dawnej postaci.
Przeglądałem dziś Facebooka i parę skojarzeń może tylko dla mnie nazbyt oczywistych nasunęło się do mojej pustej łepetyny.
Zapoznajcie się z moim tematem na Forum o Forum i powiedzcie czy podzielacie moje obawy.
Czy Gazeta nie mogłaby sobie wypracować dodatkowych źródeł finansowania reklamując się na FB, a nam pozostawić dawną formę komunikacji.
Nie każdy musi chodzić prostymi ścieżkami, nie każdy chce być hipsterem
Są tacy jak ja którzy wolą do końca życia pozostać hipisem i woli staroświeckie metody komunikacji.
Zastanawiałem się co by to było gdyby kolejnym etapem naszych postulatów było zapoznanie z nimi społeczność FB - czy młodzież zrozumiałaby sens naszych Listów ?
Czy zastanowiłaby się przez chwilę dlaczego tak na poważnie przez tyle czasu nikt z Zarządu Portalu Gazeta.pl nie chce oficjalnie odpowiedzieć na nasze pytania, a przecież Adresaci znani są nie od wczoraj.
Czy coś się zmieniło przez ten cały czas...
Czy zmiany są bo są po prostu...
Po prostu - dla mnie to nie jest odpowiedź.
Zapoznajcie się z tym linkiem dopóki go nie usuną.
pzdr morfi
forum.gazeta.pl/forum/w,299,159187880,159187880,Ankieta_dot_Przyszlosci_Forow_Spolecznosciowych.html#p159187880