Dodaj do ulubionych

Słoń a sprawa polska

22.01.16, 16:54
Czuwać musi radny!

To ten sam poznański radny - Michał Grześ, który wytropił słonia geja.
Słoń też ten sam - Ninio.
Wszystko wskazuje na to, że radny skrywa osobistą urazę do słonia.

Całkiem niedawno poznańska radna obraziła się na parę osłów.

Ossocho z tym Poznaniem...?

Może to ten szczególny kolor nieba
Może to tu przeżytych tyle lat
(...)
Może to przeznaczenie zapisane w gwiazdach
Może przed domem ten wiosenny zapach bzu
(...)
Może to zapomniana dawno gdzieś muzyka
Może melodia, która w sercu cicho brzmi
Może mazurki, może walce Fryderyka
Może nadzieja doczekania lepszych dni
by A.Rosiewicz
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Słoń a sprawa polska 22.01.16, 17:21
      moim zdaniem poziom zidiocenia jest jednak powiązany z przynależnością partyjną i poglądami.
      • ave.duce Re: Słoń a sprawa polska 22.01.16, 17:37
        Dodam do tego zwolenników - czyt.: ciemny lud.
      • gat45 Re: Słoń a sprawa polska 22.01.16, 17:38
        99venus napisał:

> moim zdaniem poziom zidiocenia jest jednak powiązany z przynależnością partyjną
        > i poglądami.
        >

Hmmmm... Myślisz ?
        Bo mnie się raczej wydaje, że przynależność do niektórych gremiów pozwala ludziom łatwiej wyzbyć się zahamowań i bez osłonek przedstawiać swoje durne pomysły. Każdemu jakieś tam głupoty po głowie chodzą, tylko że większość z nas ma włączony większy system samokontroli. Ale jeżeli całe ugrupowanie prześciga się w pomysłach od czapy, to i regulator inhibicji emisji głupot się może rozregulować.
        • az43 Re: Słoń a sprawa polska 22.01.16, 17:41
          podtrzymuje to co napisałem.a co moim zdaniem potwierdziłaś w swoim komentarzu.
          • gat45 Re: Słoń a sprawa polska 22.01.16, 17:50
            Nie, nasze komentarze się różnią : Ty uważasz, że przynależność do jakiegoś ugrupowania określa poziom intelektualny jego członków, a ja -że członkowie niektórych ugrupowań z większą łatwością uzewnętrzniają prawdę o swoim poziomie. To nie to samo.
            • ave.duce Się wtrącę... 22.01.16, 17:54
              "Ciągnie swój do swego"
            • 99venus Re: Słoń a sprawa polska 22.01.16, 20:13
              nie,ja twierdzę jedynie,że PiS jest ulubionym ugrupowaniem idiotów.a dlaczego tak się dzieje ja nie wnikam,
              kolejny dowód:wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19518992,min-srodowiska-kasuje-spoty-o-segregacji-smieci-bo-wystapil.html#MT
              wydawałoby się,że nie znajdzie się idiota,który wpadnie na taki pomysł.ale się znalazł.w dodatku minister co Prawu i Sprawiedliwości tym większą chwałę przynosi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka