Dodaj do ulubionych

Niebo całe w Trusiaach :)

21.06.16, 17:40

Tego mi było trzeba -
pełnego trusi nieba,
bo każdy ucieszyć się musi,
gdy tyle zobaczy trusi :)

Się rzuciłam i łapczywie oczytałam. I ubawiłabym się, gdyby nie to, że wszystko, a nawet więcej jest jeszcze śmieszniejsze w osaczającej nas rzeczywistości. W tej sytuacji, puchate trusie na tle błękitu były balsamem na mą duszę.

Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Niebo całe w Trusiaach :) 21.06.16, 19:46
      Gdybym potrafił jak Trusia malować obłokami, to bym najpiękniejsze podziękowanie obłokami wyrysował, a tak tylko mogę podziękować w tradycyjny sposób, DZIĘKUJĘ.
    • magdolot Re: Niebo całe w Trusiaach :) 21.06.16, 21:13
      Zazdraszczam. U nas nie było trusiuuf fcale a fcale. Ani jednego trusiaa!
      • ave.duce Re: Niebo całe w Trusiaach :) 21.06.16, 22:49
        Ukradło 12 stronę?!
        • magdolot Re: Niebo całe w Trusiaach :) 22.06.16, 11:00
          Ni. Ni ukradło! :-)))))

Ja fo frostu, jak przystało na Żyrafę z głową w chmurach, wyobraziłam se Damę orbitującą na widok trusioowych chmur norrrrmalnie w realu, bez podpórek. I powiem więcej: w dalszym ciągu uważam że Dama jest do tego zdolna.

Ponadto byłam zrąbana, a na dodatek pewien skłębiony wilczorz ma tak powyżej kukardy mycia i smarowania uszu i oczu zakrapiania, że tym razem nie tylko zrzucił z siebie Szaćka co usiłował mu usiąść na tfarzy, jak wilczorz też usiłował sobie na niej usiąść we samoobronie i siedząc na twarzy dać równocześnie drapaka, co już było dość trudne, a z Szaćkiem na dokładkę prawie niemożliwe, lecz jednak tego dokonau. A potem nas ffffszystkich przeprosił bardzo ładnie, lecz pozostając przy własnym zdaniu odrębnym [zaraził się od pisich?!] wyprowadził się był do ogrodu i uparcie trfał na tarasie wyrzekając się miski i innych dóbr doczesnych i sprytnie kontrolując poziom niebespieczenśssstfa łypaniem przez drzwi balkonowe zamknięte, gotów sforsować furtkę w razie czego i wyprowadzić się do wilczura lakiernika.
          Nio f końcu i tak go dorwalim, lecz poprzestalim na uszach, bo uszu nie da się wybić, i teraz wilczorz łypie na mnię z wyrzutem cokolwiek przekrfffionym wzrokiem i pilnie sprawdza czy nie mam nic w łapach i czy nie skradam się niecnie...
          Jestem passskudną podstępną Żyrafą i serce mnie od tego pęka, ale nie daję poznać. - Forrest, Forrest, dlaczego masz takie duże oczy? - pytam. - Żeby zobaczyć całę tfoję podłość. W normalnych się nie mieści. - odpowiada mi wilczorz skłębiony lecz fcale niezmieszany, dotknięty fciąż do żywego w niektóre fragmęty.

Nowy numerek był świetnym balsamem na moje wyrzuty sumienia. Uff! Dzięki!
          • smutas13 Re: Niebo całe w Trusiaach :) 22.06.16, 20:21
            Nie ukradło. Toż to cała strona z pięknymi Trusiami chmurkowymi.
            Dziękuję :)

(w BAZARZE zszokowało mnie odciśnięte piętno)
    • ave.duce Re: Niebo całe w Trusiaach :) 21.06.16, 22:41
      Cała zasłużka należy się Trusii -
      ujawnia w "njuswieściach" swój talent,
      chociaż fcale a fcale nie musi!
      • trusiaa Re: Niebo całe w Trusiaach :) 22.06.16, 07:09
        Zaraz Zaaaaraz: chffyleczkę.
        Chmury chmuramy - się nie ma na nie wpływu, praffda?

Ale Nju są tylko jedne jedyne w swoim rodzaju. I to JZRed. najszanowniejszy tymi rączkami (cmok cmok cmok) zdolnymi i pracowitymi Wieści nam tka. I nieważne, że prądu nie dowieźli, że Piwniczna Izba przecieka, burza huczy, jeż opcy się pcha: JZRed. nie traci nic a nic z entuzjazmu, ostrości dowcipu, przenikliwości prognoz swych.
        Taka ja - sobie wypraszam, w sĘsie prośbę zanoszę: niech nam ducha nie gasi i trffa, bo jak, bez nNW, P.T. Czytelnictwo ma po dwudziestym żyć?
        Dziękuję najserdeczniej.

https://storge.pic2.me/c/560x350/220/5377ea4800be5.jpg
        • damakier1 Re: Niebo całe w Trusiaach :) 22.06.16, 09:57
          trusiaa napisała:

> Zaraz Zaaaaraz: chffyleczkę.
          > Chmury chmuramy - się nie ma na nie wpływu, praffda?

Cziżby??? Się może wpływu nie ma, ale JZRed ma! Starczy, że cichutko pod nosem zanuci: pasą się, pasą... królyki wełniane... i zaraz chmury gromadnie na nieboskłon wykicują.
          • trusiaa Re: Niebo całe w Trusiaach :) 22.06.16, 10:17
            No ba! Ffszak JZRed. (s)twórcą, inspiracją, katalizatorem jest, jakże słusznie zauważyłaś, Damo.

Czułam, że mię coś ku górze pcha (kto mi dał w skrzydła? - nawet się zastanawiałam przez chwilę). A to był Ktoś.
            Każdy robi to, co potrafi najlepiej, a królyki są zasadniczo od: kicania, wiuwania uszamy i od zyg zyg marffefki :)
            • ave.duce Truś? 23.06.16, 10:33
              www.archiwum.moja-ostroleka.pl/uploads/archiwum/2014/11/kadzidlo4-jpg_09_11_2014_14_48m.jpg
        • scoutek Re: Niebo całe w Trusiaach :) 01.07.16, 13:13
          Trusiaaaaaa, mam coś dla Ciebie jeszcze
          wprawdzie narazie na nogach Steczkowskiej, ale jej nie pasują fcaleafcale
          Tylko dla Ciebie one są
          • trusiaa Re: Niebo całe w Trusiaach :) 06.07.16, 20:23
            Ach, Scoutku kochany, dzięki spóźnione za prezent wspaniały - w sam raz do bujania sobie w obłokach :)

Gdyby jeszcze takie trampki robili, no to boszsz.
            • damakier1 Re: Niebo całe w Trusiaach :) 06.07.16, 20:50
              Proszszsz bardzo:

https://img07.staticclassifieds.com/images_tablicapl/309547789_8_644x461_buty-trampki-geox-mania-nr-29-uk11-18-cm-granatowe-kroliki-z-uszami-.jpg
              • trusiaa Re: Niebo całe w Trusiaach :) 06.07.16, 21:06
                :))) w nich będę skakała, dziękuję,
                • ave.duce Re: Niebo całe w Trusiaach :) 06.07.16, 22:12
                  Te są do szybkiego kicania po kałużach.

https://image.ceneo.pl/data/products/41048726/f-mrugala-7181-krolik-lila.jpg?=94855

ps. pada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka