inna57 Re: Hejt w internecie 07.10.21, 17:06 Frustraci wszystkich krajów połączyli się. Fb, komunikatory i znaczna część netu to ściek. Odpowiedz Link
inna57 Re: Hejt w internecie 07.10.21, 17:28 Też nie mam fb choć na nim bywam (taka praca). Zapewniam Cię że bez fb człowiek jest bardziej człowiekiem niż częścią globalnego serwera. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hejt w internecie 07.10.21, 17:49 Swoją drogą coraz częściej każda negatywna opinia na temat kogoś lub czegoś jest okrzyknięta hejtem. Odpowiedz Link
inna57 Re: Hejt w internecie 07.10.21, 18:41 A to fakt. Kiedyś można było krytykować. Dziś każdą choćby najbardziej konstruktywną krytykę nazywa się niesłusznie hejtem. Odpowiedz Link
behemot17-13 Re: Hejt w internecie 07.10.21, 20:57 Racja. Hejt zawsze był, dawniej, obgadywanie lub tworzenie legend do historii z d... wziętych. Dziś, dla wielu hobby i dość pokraczne pojmowana aktywności w sieci. Oj, przegiąłem, w obgadywaniu jednak więcej człowieka było. Odpowiedz Link
behemot17-13 Re: Hejt w internecie 07.10.21, 20:35 Jest nas więcej, nie jestem na fb, nie byłem i nie będę. Portale społecznościowe uważam za złodzieja czasu, uzależnienie i w jakiś sposób promowanie infantylizmu. Owszem, fora również w jakiś sposób uzależniają, ale, nie ma problemu by wcisnąć pauzę. Odpowiedz Link