inna57 02.06.23, 13:54 Po raz pierwszy od 13 grudnia 1981. Dla mnie aspergera to będzie wewnętrzny dramat psychiczny ale tym razem każdy liczy się w dwójansób. A budyń zachował się dziś jak neptek próbujący wetknąć zawleczkę w odbezpieczony granat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce "Jesienią wykopać, wiosną posadzić!" 04.06.23, 13:03 ave.duce napisała: > Czuj duch! > Odpowiedz Link
ave.duce "Lepiej 04.06.23, 14:11 dźwigać kamień młyński, niż zadawać się z Kaczyńskim". Odpowiedz Link
model_jezykowy Re: "Lepiej 04.06.23, 20:25 hasło z transparentu widziane na zdjęciu: "jest źle. wyszli nawet introwertycy". zrobiliście tam robotę w stolicy! Odpowiedz Link
scoutek Re: "Lepiej 05.06.23, 07:47 Hasło "mefedron ma lepszy skład niż nasz rząd" Jesteśmy znowu razem. Odpowiedz Link
magdolot Re: Idę! 03.06.23, 23:02 "A budyń zachował się dziś jak neptek próbujący wetknąć zawleczkę w odbezpieczony granat. " Gmerał sobie w odbycie?! Publicznie?! Asperger się liczy za las Birnam. :-)))) Odpowiedz Link
inna57 Re: Idę! 01.10.23, 16:44 I znów byliśmy. Baterie naładowane. Miałam przyjemność rozmawiać z Danutą Hübner. Ludzie mieli uśmiech na twarzach. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idę! 01.10.23, 21:07 Byłam(liśmy). O taaaaak! Było świetnie, pogoda też idealna - lepiej się szło niż w czerwcu :) Z haseł: Obalmy ten rząd i chodźmy się kochać! 💛 Jesień będzie ruda! Mateusz, przepisz Jarka na żonę Bydgoszcz też wywali PiS na zbity pysk PiS największy sprzedawca wiz Chętnie sprzedam PiSowi wizy na księżyc Ryża byłam przez PiS osiwiałam Nikt ze Śląska i z Pomorza nie chce dziada z Żoliborza Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idę! 01.10.23, 23:24 Znalezione na zdjęciach z netu: Mądre świnie siedzą w kinie. Świnie głupie oraz złe oglądają TVP Plis tylko nie PiS Jest tak źle, że Kraków musiał wyjść na dwór A wystarczyło nie kraść Odpowiedz Link