gat45 28.04.09, 05:54 Tu można wpisywać komunikaty : ogłoszenia drobne (poszukiwania osób, kupię-sprzedam, zgubiono-znaleziono, itd) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 28.04.09, 09:17 KOMUNIKAT: we WSI bez zmian, ubyło ziobro, przybyły dwa ziobra ;) Pogoda żyleta! Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II Ogłaszam > 28.04.09, 10:45 WIELKIE WYDARZENIE Nie mogę powiedzieć CO i KIEDY. Musicie uwierzyć na słowo, że będzie. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II Ogłaszam > 28.04.09, 12:14 Właśnie przybył do dworu bardzo przystojny (nasz) osobisty posłaniec. Niestety, wieści nie są dobre! To, o czym pisałam wyżej, nie nastąpi na pewno dzisiaj! ;( Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II Ogłaszam > 28.04.09, 21:52 NIE POWIEM ;) ps. i zostaw TEN słup w spokoju > on jest porządnym słupem ogłoszeniowym, a jak wygląda, wie tylko Gat, bo to jej słup! ;) EOT Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II Ogłaszam > 29.04.09, 15:59 Nie mów, tylko powiedz, o co/kogo?! chodzi ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 28.04.09, 09:30 Proszę Panie: Latawicę-Topielicę, Dziewicę Konsystorską i Dziwkę Marchewkę, aby stawiły się we dworze i dały wspólnie koncert! Bardzo proszę! ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: OGŁASZAM 28.04.09, 11:22 gat45 napisała: > że trzeciego słupa nie będzie. Jaka szkoda! Liczyłam na to, że każde z nas - Ty, M. i ja - będziemy mieli pod opieką JEDEN słup. Ja mogę wziąć ten pierwszy. Lubię telefoniczne budki londyńskie ;))) :p Odpowiedz Link
gat45 Re: OGŁASZAM 28.04.09, 11:27 ave.duce napisała: > > Jaka szkoda! Liczyłam na to, że każde z nas - Ty, M. i ja - będziemy mieli pod > opieką JEDEN słup. > Ja mogę wziąć ten pierwszy. Lubię telefoniczne budki londyńskie ;))) > I Ty mi będziesz moją działalność racjonalizatorską tagować ???? Zaraz powykreślam czyli powycinam wszystko. A jak tego nie zrobiłam, to znaczy, że się oddaliłam i bedę cierpieć sobie kąciku. Odpowiedz Link
ave.duce Re: OGŁASZAM 28.04.09, 11:46 gat45 napisała: > ave.duce napisała: > > > > > Jaka szkoda! Liczyłam na to, że każde z nas - Ty, M. i ja - > będziemy mieli pod > > opieką JEDEN słup. > > Ja mogę wziąć ten pierwszy. Lubię telefoniczne budki > londyńskie ;))) > > > I Ty mi będziesz moją działalność racjonalizatorską tagować ???? > Zaraz powykreślam czyli powycinam wszystko. A jak tego nie zrobiłam, > to znaczy, że się oddaliłam i bedę cierpieć sobie kąciku. Co to znaczy: "tagować", ja ze WSi, ciemna sierota, Pani! ;) Nie oddalajcie się, dobra kobieto! Ani do kącika, ani do... aż strach pomyśleć! ;) Niecierpki masz w ogrodzie? To pur tua! From mi :))) :p Odpowiedz Link
wos9 Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 28.04.09, 12:53 Ogłaszam więc, że dusi mi się piękna wołowinka. Z cebulką! Do tego ziemniaczki, młode oczywiście (bo mąż woli, a nie mogę się zgodzić na rozgotowaną kaszę gryczaną, jak on lubi) i ogóreczek kiszony, lub konserwowy; papryczka konserwowa, lub pomidor. Odpowiedz Link
wanda43 Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 28.04.09, 15:11 Wolowinke udusiłam wcześniej. Teraz do niej robie kluski kładzione. Malzonek taki zestaw uwielbia w polączeniu z ogorkiem kiszonym. Odpowiedz Link
tojajurek Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 28.04.09, 19:30 Zgubiłem dzień! Pomóżcie mi go znaleźć! :( Odpowiedz Link
wiewiorzasta Może być takie ogłoszenie? 29.04.09, 16:24 Chwilowo się odnalazłam. Ale nie wiem, na jak krótko :-P Buziaki dla wszystkich starych i nowych Znajomych, szczególnie dla tych od Tykili :-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Może? MUSI! A to się Pan Henio ucieszy! :-) 29.04.09, 16:53 Wciąż tak samo "cięta" jesteś, czy trochę złagodniałaś? ;-) Odpowiedz Link
gat45 Hej, hej, hej ! 29.04.09, 19:00 wiewiorzasta napisała: > Chwilowo się odnalazłam. > > Ale nie wiem, na jak krótko :-P > > > Buziaki dla wszystkich starych i nowych Znajomych, szczególnie dla tych od > Tykili :-) > > No to dawaj szybko te tykilu. I odlej mi troszkę do małpeczki dla Szopa. On bardzo lubi. Koktajl "stokrotka" sobie robi, bo uczony jest i margaritę sobie spolszczył. może Pan Prezydent ma podobne skojarzenia lingwistyczne - jak myślisz, Wiewiór ? Odpowiedz Link
scoutek Re: Może być takie ogłoszenie? 29.04.09, 19:10 oglaszam, ze witam serdecznie wiewiorzasta bardzo sie stesknilam generalnie Odpowiedz Link
wiewiorzasta Odwitowując :-) 30.04.09, 12:42 Gat45 - tykilu dla Szopa mam tylko w "kaczuszce". Może być? Belgijska - cześć :-) Miło Cię poznać. Scoutek - ja mniej się stęskniłam - podczytywałam Was po cichutku ;-) Who is Who - ja cięta? Chyba z kimś mnie pomyliłeś ;-P Ave - Ty już wiesz co! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Odwitowując :-) Usmiech sie :))) 30.04.09, 14:06 www.youtube.com/watch?v=Hpsu1NMv8d0&hl=pl :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: Odwitowując :-) 30.04.09, 16:12 wiewiorzasta napisała: > Who is Who - ja cięta? Chyba z kimś mnie pomyliłeś ;-P Pewnie tak ;-) To nie wiewiorzasta przykładala asience aż się kurzyło, nicka "tamtej osoby" nie mogę sobie za nic przypomnieć ;-( Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Odwitowując :-) 30.04.09, 18:51 >.. przykładala asience aż się kurzyło, ... kilka z Pań tu obecnych, bo i było za co i ..za "Pożegnania.." nieustanne również, ja, będąc w doskonałej dyspozycji pamięciowej, że tak naPiSzę, Panią Scoutek też zapamiętałem, jak pani markizie.de.coś.tam to i owo wykazywała:) Odpowiedz Link
wiewiorzasta Re: Odwitowując :-) 08.05.09, 17:01 who.is.who napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > Who is Who - ja cięta? Chyba z kimś mnie pomyliłeś ;-P > > Pewnie tak ;-) To nie wiewiorzasta przykładala asience aż się kurzyło, nicka "t > amtej osoby" nie mogę sobie za nic przypomnieć ;-( A co ja mogę, szanowny Who? ;-) Odpowiedz Link
szop-papracz Re: Odwitowując :-) 08.05.09, 18:22 wiewiorzasta napisała: > > A co ja mogę, szanowny Who? ;-) > > Szopa za uchem podrapać ! Kartofla mu dać. Albo pieroga ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Odwitowując :-) Mam Cię, Szopie! ;) 08.05.09, 20:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=93855626&a=93933339 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=93855626&a=94010406 Ok, było, minęło > nowe zlecenie mam. Mam pisać? ;) :p Odpowiedz Link
wiewiorzasta Re: Odwitowując :-) 19.05.09, 16:52 who.is.who napisał: > Możesz sobie przypomnieć zwierzaka ;-) > A to dałoby się zapomnieć??? Odpowiedz Link
who.is.who Re: Odwitowując :-) 20.05.09, 03:18 wiewiorzasta napisała: > A to dałoby się zapomnieć??? > Niektórym się udało, a niektórym - uda. Szkoda nicka :-( Ale nie wchodzi się TRZY razy do tej samej rzeki :-( Pozdrowienia. Serdeczne. Wpadaj częściej :-) Odpowiedz Link
wiewiorzasta Re: Odwitowując :-) 20.05.09, 10:46 who.is.who napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > A to dałoby się zapomnieć??? > > > > Niektórym się udało, a niektórym - uda. > Szkoda nicka :-( Ale nie wchodzi się TRZY razy do tej samej rzeki :-( Ten nick też fajny :-) > > Pozdrowienia. Serdeczne. Wpadaj częściej :-) Staram się, jak mogę ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Odwitowując :-) 20.05.09, 10:51 Wszedłem! Na razie to sekret - wiem ja i teraz Ty ;-))) Ciiicho, ok? ;-) Może Pan Henio się przełamie, jak Cię zobaczy? ;-) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Może być takie ogłoszenie? 30.04.09, 18:46 Pani Wiewiorzasta'o , ależ Miło Panią w całości i na NowĄ jakby na Agorowym FzD widzieć:) za > Buziaki dla wszystkich starych i nowych Znajomych, szczególnie dla tych od > Tykili :-) mnie chyba szczególnie wypada dziękować, prawda?:-) > Chwilowo się odnalazłam. > Ale nie wiem, na jak krótko :-P Odpowiedz Link
wiewiorzasta Re: Może być takie ogłoszenie? 08.05.09, 16:59 henryk.log.viii napisał: > Pani Wiewiorzasta'o , ależ Miło Panią w całości i na NowĄ jakby na Agorowym FzD > widzieć:) > > za > Buziaki dla wszystkich starych i nowych Zn > ajomych, szczególnie dla tych od > Tykili :-) mnie chyba szczegól > nie wypada dziękować, prawda?:-) Prawda-prawda, panie Henryku :-) Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 29.04.09, 17:10 Zglaszam nieobecnosc - do poznego wieczora. Szczegolow nie podaje - scisle tajne! ;)) Odpowiedz Link
magdolot Staję słupka 29.04.09, 20:46 Żyraf wdzięcznie staje słupka a tu pusta jest chałupka? Ogłaszam, że jestem kobietą poszukującą [Szopów i Aliasów tudzież Zakrętasów] i nawet troszkę ZNALAZŁAM! Ha! Droga bez las forów wyboista była okropnie. Wiedziałam, że 'KSIUNSZKI', ale nie wiedziałam gdzie ksiunszki. To najpierw, idiotka, szukałam pod hobby, a to przecie Kutura! To ja witam znajome duszyczki i nieznajome tyż piknie. I ogłaszam, że odkryłam odkrycie, a odkryciem tym są dwa fora przez które żem przelazła buszując w dziale hobby, bo zwyczajnie nie mogłam oprzeć się. Przygodę chętnie zreferuję, nawet i cytatami umaję wdzięcznie i smakowicie. I tylko nie wiem, oj nie wiem, czy tutaj wątek może zacząć bylekto, czyli na przykład ja na ten przykład? A wątek mój byłby o szeroko pojętej duchowości i o tym, czy ona tutaj jest tak pojęta jak mnie się wydaje, czy też to powszechne może duchowości pojmowanie... Bom ja ostatnio stworzyła w jentelektualnym paroksyzmie definicję duchowości własną. I w sumie mam problem, czy jestem wypławkiem, czy jeno burakiem, czy nie. ścielę się do stópek M Odpowiedz Link
gat45 Witaj, o Siostro Magdo Lotna !!!!! 29.04.09, 20:50 Pisz, zakładaj, przytaczaj i roztaczaj co tylko chcesz ! Wątki, wpisy, wdzięki - wszystko. Tobie to nawet pozwolę potagować na moim słupie ogłoszeniowym, takeś mnie przybyciem swoim ukontentowała ! Odpowiedz Link
magdolot Re: Witaj, o Siostro Pełami Gacąca Tu i Tam!!! 29.04.09, 20:53 A ostatnio we wątku o Jadowitej Kurtyce, gdzie Cię wytropiłam, jak Ty tu wytrapiałaś mnie!!! Odpowiedz Link
gat45 Re: Witaj, o Siostro Pełami Gacąca Tu i Tam!!! 29.04.09, 20:56 magdolot napisała: > A ostatnio we wątku o Jadowitej Kurtyce, gdzie Cię wytropiłam, jak Ty tu > wytrapiałaś mnie!!! No bo mnie zawsze takie burze namiętności i żądz romantycznie nastrajają. Ja chcę jakiegoś Harlekina ! Kiedyś miałam jednego i nie upilnowałam. Odpowiedz Link
magdolot Re: Witaj, o Siostro Pełami Gacąca Tu i Tam!!! 29.04.09, 21:00 A ja zwalczam w sobie Harlequina, bom nim chyba tu i tam podszyta jest. I jak tylko znajdę kawałek, to go młotkiem... łup! Ale mi odrasta... romantyz nie do zajebania. Odpowiedz Link
magdolot Re: Witaj, o Siostro Pełami Gacąca Tu i Tam!!! 29.04.09, 21:01 O hurra, hurra! Tu nie ma automatycznej cenzury brzydkich słó! Język uchodzi cało!!! Odpowiedz Link
magdolot Re: Witaj, o Siostro Pełami Gacąca Tu i Tam!!! 29.04.09, 21:04 O, si! Romantyz nie do zajebania nie młotkiem zwalcza się, a harlequinem Gat. Popa, popa, znowu się czegoś nauczyłam! Odpowiedz Link
ave.duce Zaraz to Fszystko Fytnę!!! To jest SŁUP oGŁOSZEŃ 29.04.09, 21:15 Pani Gat$%! WARA Wam od niego! A kysz! :p Odpowiedz Link
gat45 Guuuupiaś. Wystraszyłaś mi uduchowioną prelegentkę 29.04.09, 21:22 Ja tu DBIĘ o rozwój kultury, nauki i sztuki we Dworze (na pałac nas nie stać), za co czarną niewdzięcznością karmiona jestem. Wysokokalorycznie. Odpowiedz Link
ave.duce Czy Ty mnie czasyma nie obrażasz?! 29.04.09, 21:25 gat45 napisała: > Ja tu DBIĘ o rozwój kultury, nauki i sztuki we Dworze (na pałac nas > nie stać), za co czarną niewdzięcznością karmiona jestem. > Wysokokalorycznie. A ja dbie o slup Pani Gat45! O czystośc słupa dbię. Paniatno? ;) :p Odpowiedz Link
gat45 To mnie wytnij. A co mi tam. Tylko o prelegentkę 29.04.09, 21:29 zadbaj gościnnie. Dawno już Siostra Lotna na forumach nie bywała i może nam się wystraszyć, bidulinka uduchowiona teoretycznie. I - do wszystkich, ze mną włącznie lub nawet na czele - ze słupa ODMASZEROWAĆ !!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: To mnie wytnij. A co mi tam. Tylko o prelegen 29.04.09, 21:32 gat45 napisała: > zadbaj gościnnie. Dawno już Siostra Lotna na forumach nie bywała i > może nam się wystraszyć, bidulinka uduchowiona teoretycznie. E tam! Ona nie strachliwa, ja ją znam! ;) > > I - do wszystkich, ze mną włącznie lub nawet na czele - ze słupa > ODMASZEROWAĆ !!! Odsłupować się od słupa II? Ok, juz się robi! ;) :p Odpowiedz Link
gat45 Osoba o moim życiorysie czuje się osłupiona 29.04.09, 21:38 widząc z jaką desynwolturą niszczy się pracę rąk jej własnych. W pocie czołą słup stawiałam, aby społeczeństwu służył. A tu jakieś elementy aspołeczne........ eeeeeeeeh, szkoda gadać. Sfatygowana już jestem bronieniem integralności słupa (drugiego !!!) i idę spać. Odpowiedz Link
ave.duce Pani Gat, kochanieńka! Wszystko bylo ok, tylko 29.04.09, 21:44 wpadła tu jakaś 'podróbka' i naknociła! Będzie dobrze, już sobie poszła. Szkoda tylko, że Pani MagdoLotna się nieco wystraszyła tego 'gaTa'. Dobrej nocki życzę :))) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II > Oglaszam, iż 30.04.09, 09:46 oddalam się w kierunku źródła siary, tudzież nad Narwię. Jak wrócę, to będę. Pani B. pozdrawia krótkodystansowo, of koz! ;) :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 30.04.09, 18:15 Zgłaszam oddalenie się do godziny d. ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 30.04.09, 22:43 Melduję wykonanie zadania i wcześniejszy powrót. Co będzie? Nie znam dnia, ani godziny ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II - słup mi uciekł! ;-) 30.04.09, 22:46 www.youtube.com/watch?v=xeVV2KD1GqU&feature=PlayList&p=7A91A2FF87B4A7A6&index=44 Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 01.05.09, 08:33 Oddalam się > nad Narwię i na łączkę. Z Panią B. Nara! ;) :p Odpowiedz Link
scoutek Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 01.05.09, 15:59 oglaszam, ze odkrylam fantastyczny watek na Forum Humorum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=94683471----------- z kazdym dniem mojego zycia nieuchronnie rosnie liczba tych, ktorzy moga mnie pocalowac w d..... Odpowiedz Link
scoutek Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 01.05.09, 16:00 jeszcze raz to samo, ale lepiej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=94683471 Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 01.05.09, 18:13 Good idea! Aż chce się splagiatować ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 02.05.09, 09:33 Wypróbowuję sygnaturkę! Nie zawracać głowy! ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 02.05.09, 09:37 ***** STOP MORDowaniu FOK***** Podpisz, proszę! > tiny.pl/zp22 < Podpisz, proszę! Odpowiedz Link
gat45 Jak to włożysz do sygnaturki 02.05.09, 10:30 to nie będę Twoich wpisów otwierać. Bo ja płaczę jak to widzę i już. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Jak to włożysz do sygnaturki 02.05.09, 10:38 Serio.serio? Odesłac foczkę w bezpieczne miejsce? :) :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Jak to włożysz do sygnaturki 02.05.09, 11:05 ave.duce napisała: > Serio.serio? > Odesłac foczkę w bezpieczne miejsce? :) > > :p Absolutne serio. A nawet serial. Ja jestem ekolog o orientacji Bambi. Znaczy jeżeli chodzi o zwierzątka jestem całkiem zupełnie i bezwarunkowo, po durnemu CZUŁOSTKOWA. Odpowiedz Link
ave.duce Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! 05.05.09, 09:57 Pani Latawica ma przepięknościową wizytkę! Już się zgłosiłam do grona "przyjaciół" . zaraz się tam tłoczno zrobi, a ja w kolejkach nie stoję ;-) :p Odpowiedz Link
topielica.latawica Oj, przesadza Pani 05.05.09, 13:43 Bym się zarumieniła, ale topielice nie mogą To ja Pani dziękuję za zaszczyt. Nie spodziewałam się, że sama Pani Dworu zechce mi się wpisać. Odpowiedz Link
tojajurek A o so chozi? 05.05.09, 13:57 Też bym chciał. Ale co jest i ile trzeba mieć w razie, gdy się straci? Odpowiedz Link
gat45 Re: A o so chozi? 05.05.09, 14:40 tojajurek napisał: > Też bym chciał. > Ale co jest i ile trzeba mieć w razie, gdy się straci? Kiedyś ta Pani handlowała na FKK po siedem. Ale co po siedem, to chyba tylko Pan Who-is-who wie. Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Mnie też wpisz, w końcu mamy razem 05.05.09, 15:49 koncertować! Bach! Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Mnie też ! Jeszcze Belgijska i możemy 05.05.09, 15:59 próby zaczynać! Nowy bęben dostałam od przyjaciela! Co z ta Belgijską? Nie chora aby? Może bardziej zaczęła sie jąkac i wstydzi między ludźmi pokazywać. Biedna! Odpowiedz Link
belgijska Re: Oj, przesadza Pani 05.05.09, 16:03 topielica.latawica napisała: > Bym się zarumieniła, ale topielice nie mogą Nie moga! Od ognia z dala, - daleka - nie zebym Pania przestrzegala ale Pani nie moze byc sucha z tymi eterami w sobie ... > > To ja Pani dziękuję za zaszczyt. Nie spodziewałam się, że sama Pani > Dworu zechce mi się wpisać. Ja za Pania biegam ale jakos sie mijamy - moze to Pani mnie unika.... a moze to zly los ..... ? ;))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! 05.05.09, 16:53 Nawet nie wiem, który jestem w kolejności ;-) Odpowiedz Link
magdolot Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! 07.05.09, 11:15 Niniejszym ogłaszam, że mam reisefieber tudzież pediatrę, ortodontę, kosmetyczkę, kwitnącą azalię do sfotografowania i pszczołę bzyczącą nad łbem. Miriam Stockley trochę pomaga, ale mnie nie spakuję, to lecę fru fru. A ja nie pomogę fokom, bo zabrali kampanię [buuu]. pozdrowionka fik i znik ale kiedyś... [w Paryżu mieszkał Szopen na ulicy] [i fortepianem nie rzucili weń] [Paryż wart jest mszy, ale z braku łachów wybieram kosmetyczkę] kiedyś się przecie odnajdę pozdrufki M Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! 07.05.09, 22:47 www.youtube.com/watch?v=WF_yN1R2b5M&hl=pl Wszystkiego naj na + :))) :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 07.05.09, 20:23 Wpadłem po $$$$ i już mnie nie ma ;) Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 07.05.09, 23:17 who.is.who napisał: > Wpadłem po $$$$ i już mnie nie ma ;) Moze Pan da jakis cynk? Wiem, ze graja ale skad muzyka dochodzi..... (?) :) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 07.05.09, 23:22 Bez Pana Henia, to nie to samo ;-( Dzisiaj trochę z Ave "połowiliśmy" - $$$$ to 4444 post ;-) Odpowiedz Link
ave.duce ŁUP OGŁOSZENIOWY > Pogoda żyleta! :))) 09.05.09, 09:18 Idę z Panią B. nad Narwię > jak będę, to znaczy, że wróciłyśmy szczęśliwie. Si ju lejter ;))) Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 09:34 I ja oglaszam, ze ide sie do wygladu czlowieczego doprowadzic, zeby nie bylo, ze baba od rana do nocy przed kompem, niedomyta, ze strakami na czerepie i w sukni plugawej, ze o wzroku nie wspomne, bo ten zawsze dzikiego felina aspekt czynny wyraza ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 09:43 Ogłaszam, że w tej sytuacji - idę wziąć prysznic. Zimny ;-) Odpowiedz Link
scoutek Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 10:00 oglaszam, ze wlasnie zepsul mi sie dwufazowy piecyk w lazience, w zwiazku z czym u mnie mozna TYLKO zimny prysznic brac (wcale nie mam na to ochoty:(() Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 10:07 scoutek napisała: > oglaszam, ze wlasnie zepsul mi sie dwufazowy piecyk w lazience, w zwiazku z czy > m > u mnie mozna TYLKO zimny prysznic brac > (wcale nie mam na to ochoty:(() A umyc sie 'po kociemu' nie mozesz? ;))) Dwa palce i cztery krople wody - skaut a takich rzeczy nie wie! ;) Odpowiedz Link
scoutek Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 10:23 scout wie, oczywiscie, ze tak, choc z kotami na bakier z powodu mieszkania z duzym psem... zapraszam tylko wszystkich chetnych na zimny prysznic chcialam rowniez oglosic, ze dla gat umiescilam w czolowkach i tylowkach fajny skecz z kabaretu pod Egida w wykonaniu Piotra Fronczewskiego i Wojciecha Pszoniaka, wydaje mi sie, ze moze nie znac tego skeczu... reszta natomiast oczywiscie moze sobie przypomniec, warto:)) Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 10:57 scoutek napisała: > scout wie, oczywiscie, ze tak, choc z kotami na bakier z powodu mieszkania z > duzym psem... > zapraszam tylko wszystkich chetnych na zimny prysznic Eeee jeszcze sie przeziebie..;) A ten pies gryzie? reszta natomiast > oczywiscie moze sobie przypomniec, warto:)) A-Was tam wiecej matka nie miala? ;)) Odpowiedz Link
scoutek Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 11:01 pies absolutnie nie gryzie... gdzies tu jest... chyba pod sosna;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 10:16 Gorąco namawiam na zimny - dobrze robi na WSZYSTKO :-) www.youtube.com/watch?v=jygycMx9mQU&hl=pl Odpowiedz Link
gat45 Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 10:05 Komunikuję, że przy sprzątaniu szufldaki w stoliku nocnym znalazłam takie coś malutkie i brzydkie. Powiedziało mrukliwie, że nazywa się A-aszę-enę. Czy powinnam zawiadomić odpowiednie Służby ? Na razie śpi. Wygląda na trochę zasuszone. Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 10:26 Jeśli mogę coś radzić - prosze najpierw zawiadomić redakcję pisma "Newswieści". Już oni się tym zajmą. Z takim A-aszę-enę nigdy nic nie wiadomo! Jak się obudzi, może byc zły. Czy przed zaśnięciem zdradził, co lubi jeść i pić? ;-) Odpowiedz Link
gat45 Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 11:01 who.is.who napisał: > Jeśli mogę coś radzić - prosze najpierw zawiadomić redakcję pisma "Newswieści". > Już oni się tym zajmą. Z takim A-aszę-enę nigdy nic nie wiadomo! Jak się obudz > i, może byc zły. Czy przed zaśnięciem zdradził, co lubi jeść i pić? ;-) Nie. Ale jakieś takie toto nieprzytomne, bo przedstawiło się raz jeszcze, teraz jako Ej-ejczłan-enłan. I znowu śpi. Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 11:07 Huhuhu! To poważniejsze, niż sądziłem! Zaburzenia osobowości, schozofrenia (żeby tylko!). A-aszę-enę. Ej-ejczłan-enłan. Ciekawe, czy następne będzie na I. Trzeba czekać, Szanowna Pani! Nie budzić, bo jeśli jest spokrewnione z niedźwiedziami, to wiadomo co ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 11:06 A fonetycznie tego zapisac nie mozna? Ide do biblioteki na kwerende! Same bluki w tej puzli a ze mnie pluk-zandarmus domesticus pospolitus w pludrach na szelkach! ;) Rumiencem preklimakterycznym oblalam sie jak botwinka na chlodnik litewski i chyba juz tu nie wroce! ;)) Cesarski poker i flamandzka BotwiNNka...... :) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 11:13 belgijska napisała: > > A fonetycznie tego zapisac nie mozna? Może Pani Gat potrafi, ja nie ;-) > Ide do biblioteki na kwerende! Same bluki > w tej puzli a ze mnie pluk-zandarmus domesticus pospolitus w pludrach na > szelkach! ;) Do twarzy Pani w tych szelkach. Jakiego koloru? ;-) > Rumiencem preklimakterycznym oblalam sie jak botwinka na chlodnik litewski i > chyba juz tu nie wroce! ;)) Niech mnie Pani nie straszy w nocy! ;-) > Cesarski poker i flamandzka BotwiNNka...... :) Nic, co ludzkie ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 11:18 who.is.who napisał: > Może Pani Gat potrafi, ja nie ;-) Poczekam - werweny sie napije na wsjakij sluczaj ;) > Do twarzy Pani w tych szelkach. Jakiego koloru? ;-) Szelki, czy odbicie? ;)) > Niech mnie Pani nie straszy w nocy! ;-) Straszki na Laszki ;)) > Nic, co ludzkie ;-) Tak ale.... "starucha tak ispugalas', szto umierla ot stracha..." a co bylo dalej, to juz Pan sam wie.... ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 11:23 Odpowwiem wieczorem, przepraszam, ale coś się dzieje. Do? Milego dnia. Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 17:51 belgijska napisała: > > Poczekam - werweny sie napije na wsjakij sluczaj ;) Werwena to na JESZCZE większą werwę? ;-) > Szelki, czy odbicie? ;)) Oczy ;-) > Straszki na Laszki ;)) Pod burką schowane. Bezpieczne. > > Tak ale.... "starucha tak ispugalas', szto umierla ot stracha..." a co bylo > dalej, to juz Pan sam wie.... ;) Nie wiem, chętnie posłucham ;-) P/S. Przepraszam za "rano". Tu jest naprawdę gorąco. Może zejdziemy ze Słupa II (!) na pewniejsze podłoże? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 18:39 who.is.who napisał: > Werwena to na JESZCZE większą werwę? ;-) Oczywiscie! Jak Pan zgadl? ;)) > Oczy ;-) Oczy lza zaszly - nie, nie wzruszenie - katar! ;)) > Pod burką schowane. Bezpieczne. W jasyr i tak nie pojde jakem bisurmanka! ;) > Nie wiem, chętnie posłucham ;-) No wyszly nici ... ;) > P/S. Przepraszam za "rano". Tu jest naprawdę gorąco. Goraco, nie goraca - troche sie czuje jak naga w pokrzywach - niby mam sie cieszyc a dlugosc fal w percepcji przeszkadza - problem polega na tym, ze cholernie nie lubie skakac wzwyz - tym bardziej nozycami. Na flopa juz za pozno - nie to odbicie. > Może zejdziemy ze Słupa II (!) na pewniejsze podłoże? ;-) Ja sie chetnie za Panem przeniose, bo milo mi sie z Panem grucha - gdzie - oto jest pytanie? Egzystencjalna glebie zostawie sobie na potem - jak Scarlett "pomysle o tym jutro" albo pojade do TARY ;))) Pan przeciez butler, nie musze BAR(ometr)U odkrywac ;)) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 18:57 belgijska napisała: > > Oczywiscie! Jak Pan zgadl? ;)) Przypadkiem ;-) > > Oczy ;-) > > Oczy lza zaszly - nie, nie wzruszenie - katar! ;)) Nic lepiej? Katar i kaszel to niby nic, a dają do wiwatu :-( > > W jasyr i tak nie pojde jakem bisurmanka! ;) Laszka. > > No wyszly nici ... ;) Ze starowinki? Niemożliwe! Pani mnie nabiera :-) > > > P/S. Przepraszam za "rano". Tu jest naprawdę gorąco. > > Goraco, nie goraca - troche sie czuje jak naga w pokrzywach - niby mam sie > cieszyc a dlugosc fal w percepcji przeszkadza - problem polega na tym, ze > cholernie nie lubie skakac wzwyz - tym bardziej nozycami. Na flopa juz za pozno > - nie to odbicie. P/S. To nieistotne, ale mieszkam niedaleko Santa Barbara. Mamy tu znowu pożar jak sto diabłów. Nie chcę Pani zanudzać. Po prostu tak wyszło, przepraszam. > > Ja sie chetnie za Panem przeniose, bo milo mi sie z Panem grucha - gdzie - oto > jest pytanie? Egzystencjalna glebie zostawie sobie na potem - jak Scarlett > "pomysle o tym jutro" albo pojade do TARY ;))) Pan przeciez butler, nie musze > BAR(ometr)U odkrywac ;)) > Butler, w dodatku pewnie Rett. Dobrze, że nie rat. Może drzewo? Coś słabo rośnie ta sosna ;-))) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 19:23 Proszę zerknąć, w razie czego zmniejszyć mapę: www.latimes.com/news/local/la-me-jesusita-fire-htmlstory,0,2533406.htmlstory Ventura - SanBuenaventura. Trzeba "pojechać" na wschód i niecoo na południe od "ogniska", wzdłuż wybrzeża. W dodatku dobę temu było lekkie trzęsienie - też w okolicy. Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 19:33 Co za paradoks - Swieta Barbara jest (miedzy innymi) patronka strazakow. Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 19:41 belgijska napisała: > > Co za paradoks - Swieta Barbara jest (miedzy innymi) patronka strazakow. Takie życie - moim Faworytem jest "klasyk liberalizmu", zwany Lordem Paradoksem ;-) Co ze św. Florianem? Najgorsze, że z naszej wycieczki na razie nici ;-) Wylądowalibyśmy w areszcie jak nic! :( Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 19:54 who.is.who napisał: > Takie życie - moim Faworytem jest "klasyk liberalizmu", zwany Lordem Paradoksem A moim niezmiennie Swiety Antoni a zaraz po nim Swiety Franciszek ;)) > ;-) Co ze św. Florianem? On glownie od kominiarzy - strazacy mu wpadli pod skrzydla i w oko przypadkowo ;) > Najgorsze, że z naszej wycieczki na razie nici ;-) Same nici.... jedwabne chociaz? ;) > Wylądowalibyśmy w areszcie jak nic! :( W areszcie? A to dlaczego? Jako piromani? ;)) Piranii tam chyba nie ma... ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - II 09.05.09, 20:15 Św. Franciszek - poza konkurencją :-) Florian - biedny chlopina ;-) Na niciach się nie znam, liczyłem na Panią :-) Drogi pozamykane, blokady, kordony, zasieki - w koncu by nas dopadli ;-( Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁUP ogłoszeniowy > no to co! Nara! ;) 09.05.09, 19:29 Idę na party w krzakach. Do jutra > w razie co > Gat wie. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁUP ogłoszeniowy > no to co! Nara! ;) 10.05.09, 09:11 Do miłego! WSIem! ;))) :p Odpowiedz Link
ave.duce ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > rzucam okiem 10.05.09, 23:40 i znikam > jeZdem chora! Zatrułam się kotletem. Pożarskim ;-))) ps. żartuję z tym kotletem, ale czuję się KOSZMARnie :( EOT :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > rzucam okiem 11.05.09, 00:02 KoszMARNIE - zdrowiej szybko! Jeszcze raz - za sygnaturkę! :-))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > hej - słabiutko, ale 11.05.09, 09:07 jeszcze zipię ;) who.is.who napisał: > KoszMARNIE - zdrowiej szybko! Jeszcze raz - za sygnaturkę! :-))) Niech sobie biega do woli ten cheetah ;) :p Odpowiedz Link
pozarski Re: ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > rzucam okiem 11.05.09, 00:08 No tak,to zdradliwa dieta,taki kotlet.;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > rzucam okiem 11.05.09, 09:09 pozarski napisał: > No tak,to zdradliwa dieta,taki kotlet.;) Podano mi zatrute czekoladki! ;) :p Odpowiedz Link
pozarski Re: ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > rzucam okiem 11.05.09, 09:37 Jak to? A gdzie en.wikipedia.org/wiki/Food_taster ? Nie masz takiego? To blad,ze ktory sie placi!;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > rzucam okiem 11.05.09, 09:45 pozarski napisał: > Jak to? A gdzie en.wikipedia.org/wiki/Food_taster ? Nie masz > takiego? To blad,ze ktory sie placi!;) > Mam, a jakże! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=94658396&a=94712092 ... ale zlitowałam się i dałam wolne, bo miała wzmożone pieriepałki z dyspepsją: www.youtube.com/watch?v=8a5y1oxmrUc :p Odpowiedz Link
pozarski Re: ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > rzucam okiem 11.05.09, 10:00 ON probuje TWOJE jedzenie? No to sie dziwie,ze jeszcze w ogole chodzisz po tym padole lez i zgrzytania zembamy.;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > rzucam okiem 11.05.09, 10:08 pozarski napisał: > ON probuje TWOJE jedzenie? No to sie dziwie,ze jeszcze w ogole > chodzisz po tym padole lez i zgrzytania zembamy.;) Nie stać mnie, biednej starowiny ze WSI na NIC innego ;( Dimo, sorry, ale to jest słup ogłoszeniowy > czy zechcesz kontynuować tę wymianę zdań tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=94823199&a=95141769 Proszę i zapraszam! :))) :p Odpowiedz Link
pozarski Re: ŁUP OGŁOSZENIOWY - II > rzucam okiem 11.05.09, 10:12 Odpuscmy sobie. Nie chce zameczac obloznie chorej sprawami plci i chuci.;) Odpowiedz Link