nietoperz_dworski 28.07.09, 02:38 teraz w odcieniach brazu. Widok wciaz ten sam. Okno zamkniete. Brazy, szarosci i zielonosci => Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Re: "Moje" okno na swiat jest 28.07.09, 07:33 Za moim oknem strasznie rozrosła się brzoza. Już zupełnie nic innego nie widać, tylko te zielone, szeleszczące blaszki i białawe gałęzie. I przy najmniejszym podmuchu wiatru mam wrażenie, że deszcz leje. Chce Pan trochę mojej brzozy, Panie Nietoperzu ? Przy odrobinie szczęścia zobaczy Pan nad ranem jak mój Kun po niej się wspina wracając do domu. Odpowiedz Link
gat45 Mogę też Panu zaproponować inne okno 28.07.09, 07:37 Od ogrodu (to brzozą jest od frontu). Prawie się nie wychylając można dosięgnąć gałęzi dorodnej śliwy i zrywać pyszne, soczyste i miodem pachnące renklody. Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: Mogę też Panu zaproponować inne okno 28.07.09, 10:59 Również podziekuję. Wolę u/tonąć w wyimaginowanej zieleni ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: "Moje" okno na swiat jest 28.07.09, 08:16 Witam i z pewną taką nieśmiałością zauważam, że Pan Kun to nikt inny, jeno agent Kunowitz, oddelegowany w odpowiednim momencie ze WSI na odcinek zagraniczny, czyli do kraju uważanego za ojczyznę beretek! ;) :p Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: "Moje" okno na swiat jest 28.07.09, 08:37 Macie oswojonego Kuna ? I rozkazów słucha ? Bo to bardzo charakterne zwierzątka są. Przynajmniej te kuny, które ja znałam Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Pani Latawico! ;-) Coś Pani dla mnie ostatnio 28.07.09, 10:54 niedostępna, jakbyśmy się wcale a wcale nie znali :-( To dla Pani: www.youtube.com/watch?v=1aEBEKg-4l8&hl=pl P/S. Pani nie abonamentuje "Nweswieś(ci)"? O Kunowitzu vel Kunie czytam prawie w każdym numerze! On wielkim agentem jest! ;-) Odpowiedz Link
topielica.latawica Ja dla Pana ??? Niedostępna ????!!!! 28.07.09, 12:19 Ja po prostu nie chciałam być natrętna. Bo czasem bywam, wiem. Ale dworskiego obycia też się nauczę. Tylko jakaś taka zdeorientowana jestem - nie bardzo wiem, gdzie podglądać i kogo naśladować ? Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: Ja dla Pana ??? Niedostępna ????!!!! O, Pani! 29.07.09, 08:03 Nie mysl ani przez chwile, ze natretna jestes! Dla takiego prostego nietoperza, bylego stojkowego osobistego, bylego krolika i koguta, i bylego ktosia - to zaszczyt moc z Pania Latawica pogawedzic. Zawsze do uslug! :-) Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: "Moje" okno na swiat jest 28.07.09, 10:57 Bardzo jestem wdzięczny za propozycję, ale podziękuję. Moje okno jest najpiękniejszym oknem świata. P/S. Kun niech ostrożny będzie, bo skończy jak ja => w gipsie ;-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: "Moje" okno na swiat jest 28.07.09, 08:17 szeroko otwarte! I tyle na razie ;) :p Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: "Moje" okno na swiat jest 21.08.09, 07:20 wciaz to i takie samo. www.youtube.com/watch?v=IiNNSqICBag&feature=related republika.pl/blog_qw_3252610/3546396/tr/02.jpg Odpowiedz Link
tojajurek Kuna??? 18.11.09, 20:09 Rzućcie okiem i uchem - co zasuwa po drucie w 53 sekundzie utworu? Chiba kuna, albo cóś? Gat wie? Zresztą i tak bardzo lubię tego posłuchać: www.youtube.com/watch?v=7A9xWYZD55U&feature=related Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Kuna??? 19.11.09, 16:06 tojajurek napisał: > Rzućcie okiem i uchem - co zasuwa po drucie w 53 sekundzie utworu? > Chiba kuna, albo cóś? albo cóś zasuwa. Big Wewior? Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Kuna??? 19.11.09, 16:26 Nie wiem,czy to kuna w nausznikach i rekawiczkach welnianych byla ;)... ale muzyczka... Za muzyczke merci piekne :) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: "Moje" okno na swiat jest 18.11.09, 20:09 A takie okno na świat dostałam z Toronto:) Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: "Moje" okno na swiat jest 18.11.09, 22:19 Spokojne... ...niebieskie... ...zielone... ...i niestety daleko,daleko... Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: "Moje" okno na swiat jest 18.11.09, 22:45 Sto lat temu bylem "na koniach" w Wojnowie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: "Moje" okno na swiat jest takie 05.03.10, 11:30 O czymś nie wiem? Dąbrowska mi się znowu przypomniała > "Tu zaszła zmiana w scenach mojego widzenia" ;) ps. wywal ten pecefau. :p Odpowiedz Link