ave.duce 04.09.09, 11:26 wzorem FanKlubu redaktora Tomasza S. na FK > wiem, że patron ma wiele adoratorek i... nie bójmy się tego słowa: admiratorów! by factonline Boski jest... :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginusia Re: Zakładam FanKlub GosiU EdgarU > 04.09.09, 11:29 Jaki cudny brzuszek!!! Znamie dobrobytu... Jako osoba wiecznie potrzebujaca kasy (karma dla psow droga w Unii) jestem wieczna wielbicielka!! Odpowiedz Link
ave.duce To masz legitymację number ONE! ;) 04.09.09, 12:38 Ja mam ZERO jak Zi0br0 ;) ps. chcesz jakąś funkcję? Tzn. stanowisko > na razie tylko prezesura obsadzona, więc możesz wybierać, przebierać. :p Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Tyż wchodzę:) 04.09.09, 12:46 jola.iza1.wrzuta.pl/audio/8bKbQBT1IWo/www.wpadkiradiowe.pl_-_gosiewski Kwiaty dla założycielki I wychodzę:) Odpowiedz Link
ave.duce Trudno ;))) Leg. nr 2!!! :) Gratulacje! 04.09.09, 12:55 Czytałaś post do GINusi? Wybierasz sobie coś? ps. "wkupowe" ekstra! FanKlub Ci tego nie zapomni ;) :p Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Trudno ;))) Leg. nr 2!!! :) Gratulacje! 04.09.09, 13:18 Czytałam:) chiba wezmę co dadzą?? Ważne, żeby torba była pełna:) Dobra spadam, czas się zająć:) Odpowiedz Link
ave.duce Stanowisko: Zarządzająca z ramienia Zarządu 04.09.09, 14:47 napitkiem i szamankiem. Przyjmujesz? ;) :p Odpowiedz Link
ginusia Re: To masz legitymację number ONE! ;) 04.09.09, 13:25 ave.duce napisała: > Ja mam ZERO jak Zi0br0 ;) > > ps. chcesz jakąś funkcję? Tzn. stanowisko > na razie tylko prezesura obsadz > ona, > więc możesz wybierać, przebierać. > > :p Ja CHcEM funkcje skarbnika!!! Odpowiedz Link
ave.duce SKARBniCk > GINusia! :) 04.09.09, 13:29 To się zabieraj za szukanie skarbu, Szanowna! Albo napad na konwój ze złotem zrób ;) @ odebrałaś? ;) :p Odpowiedz Link
ginusia Re: SKARBniCk > GINusia! :) 04.09.09, 13:34 ave.duce napisała: > To się zabieraj za szukanie skarbu, Szanowna! Albo napad na konwój ze złotem zr > ób ;) > > @ odebrałaś? ;) Mais Szanowna.... skarbnik z kasa zwiewa normalnia :))) > > :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: SKARBniCk > GINusia! :) 04.09.09, 14:25 Nie zauważyła Szanowna, że na TYM forum wszystko na opak? ;) To i w FanKlubie tyż. Ty się nie migaj, jeno szykuj napad > albo na Alaskę jedź, suki z chomiczką zaprzęgaj do sań i hajda! trojka! > po samorodki! ;) :P Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj_23456789_12345 A ja bym chciał być ilustratorem i komentować 04.09.09, 12:58 Gosiu taternik, czyli wspinaczka www.virango.pl/files/images/Gosiu_urlopie_1799748.jpg Odpowiedz Link
ave.duce Ok, number 3! Liczymy na Ciebie ;) 04.09.09, 13:03 Otrzymujesz oficjalne stanowisko Pełnomocnika Zarządu d/s wizerunku Patrona Perona ;) ps. komentować możesz na boku > na razie, ok? :P Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: Ok, number 3! Liczymy na Ciebie ;) 04.09.09, 13:11 ave.duce napisała: > Otrzymujesz oficjalne stanowisko Pełnomocnika Zarządu d/s wizerunku Patrona > Perona ;) > > ps. komentować możesz na boku > na razie, ok? > > :P gosiu Cysorz www.efakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/486/486/faktonline/1221192637467.jpg Odpowiedz Link
nietoperz_dworski => number 7 => chce byc asystentem Zapijaczonego 05.09.09, 09:36 Spac sie chce! Nudzi sie! i.wp.pl/a/f/jpeg/21401/gosiewski_mina_pap550.jpeg Odpowiedz Link
ave.duce Achtung, achtung! > 04.09.09, 13:27 Ten wizerunek Patrona w każdym domu! Najlepiej w wielu miejscach, żeby z oczu nie tracić! Paniatna?! ;) Boszszsz, najprawdziwszy on ORZEŁ, w mordę jeża! ps. ramy do nabycia u p-osła Suskiego, pseud. kombatancki Perukarz vel Malarz. :p Odpowiedz Link
ave.duce POZOR! > nr 10 > I Sekretarz FKGE > 09.09.09, 13:03 ToOnJurek! Oklaski! ;) :p Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Jestem! Young & Beautful Assistentka 04.09.09, 14:21 Czyja? Nie wiem, ale cos wymyśle. Jakis Dolor mnie rwie na innym forumie. Nie widac Dziewicy, Latawicy, Belgijskiej. Kwartet solo? Bez jaj. Odpowiedz Link
ave.duce W lengwydżu 04.09.09, 14:28 się podciągnij, to może, może. BBC English obowiązuje we dworze. Number Four > czyt.: namber for ;) :P Odpowiedz Link
dziwka_marchewka O jedno i takie zamięszanie? 06.09.09, 10:15 I'm talking to you, Ave.duce, ha! Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska ^6^ !!! Dziwka jest znowu przed mną. 04.09.09, 14:55 Dolor? Ciebie? Bez żartów! Mnie zaprasza na orgię! Odpowiedz Link
ginusia Re: ^6^ !!! Dziwka jest znowu przed mną. 04.09.09, 14:56 Dziwka zawsze przed marchewka!!!!! Odpowiedz Link
ginusia Re: ^6^ !!! Dziwka jest znowu przed mną. 04.09.09, 14:58 Tfuuuu, marchewka przed dziewica, sorry!!! Odpowiedz Link
ginusia Re: Po 04.09.09, 15:04 dziewica_konsystorska napisała: > modle się za ciebie, siostro! Dzieki serdeczne!! To nie pierwsza Twoja modlitwa za mnie, tamte pomogly!!! Dzisiaj wyslalam lotto na euromiliony... Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Hazardzistka?! 04.09.09, 15:08 Jak wygrasz, Ojcu Tadeuszowi prześlij jak najwięcej. Odpowiedz Link
topielica.latawica A on umie pływać aby ? 04.09.09, 14:41 Bo jak sobie pomyślę, że w topieli na coś takiego bym trafiła, to... Brrrrrrrrrr. A ja niejedno paskudztwo jużem widziała na bagnach. Będę członkinią-korespondentką z trzęsawisk, ok ? Byle daleko. Odpowiedz Link
ave.duce Przybij *5* !!! :))) 04.09.09, 14:45 Korespondencja z trzęsawisk regularnie co... ile? ;) :p Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Z................................ ......... 04.09.09, 14:48 języczkiem bi.gazeta.pl/im/2/4116/z4116152X.jpg Odpowiedz Link
ave.duce Re: Z................................ ......... 04.09.09, 14:50 No też coś! Tu jest przyzwoity FanKlub, nie jakieś kacze szambo! ;) :p Odpowiedz Link
ginusia Re: A on umie pływać aby ? 04.09.09, 14:49 topielica.latawica napisała: > Bo jak sobie pomyślę, że w topieli na coś takiego bym trafiła, to... > Brrrrrrrrrr. A ja niejedno paskudztwo jużem widziała na bagnach. Nie spotka Szlachetna na bagnach. Takie scierwo zawsze na wierzch wyplywa. Nie bojta sie!!! > . Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Latawiec, a kysz! Puzon masz? 04.09.09, 14:59 Mam. Ale ostatnio wysubtelniałam i grywam na lirze, na fletni i w ostateczności na harfie. Podobno to bardziej pasuje do mojego typu urody. Tak mówią. Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Panowie różne rzeczy takim latawicom 04.09.09, 15:02 gadają. Do spowiedzi idź! Odpowiedz Link
topielica.latawica Na tę harfę to właśnie jeden ksiądz prałat 04.09.09, 15:05 dziewica_konsystorska napisała: > gadają. Do spowiedzi idź! mnie namówił. Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Świety człowiek! 04.09.09, 15:10 Ucz się pilnie, Ojciec Tadeusz będzie szukać takich mlodych i zdolnych jak my. Lece na roraty. Odpowiedz Link
ginusia Re: Świety człowiek! 04.09.09, 15:24 dziewica_konsystorska napisała: >> Lece na roraty. Ty Dziewica, roraty nie teraz, teRA ramadan ;))). Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Nawet pozbierać gezybków nie mozna , bo przeszkadz 04.09.09, 16:22 ajOM i dzwoniOM presze PaniOM www.spieprzajdziadu.com/muzeum/images/4/4d/Tinki_Winky.jpg Odpowiedz Link
ave.duce Panie RyjU! :) 04.09.09, 22:51 To już było ;( Poproszę inną fotkę Patrona Perona. :P Odpowiedz Link
a-siek Chciałam zabrać głos na temat nabijania się 04.09.09, 17:34 z osoby ułomnej fizycznie, ale na widok lakierek ... odebrało mi mowę. :) Odpowiedz Link
ave.duce No wiesz! Nie ma mowy o nabijaniu się! 04.09.09, 18:10 Trza być w butach na... weselu! ;) ps. wstępujesz? :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: piękny wątek - nie mogłam sobie odmówić 05.09.09, 10:15 przyjemności więc wklejam Gosiu najprzystojnieszy z przystojnych... oczywiscie wśród pisiaków! Gosiu myśli, że myśli? Gosiu pracuś sejmowy Gosiu narciarz img.interia.pl/wiadomosci/nimg/l/z/Gosiu_gorach_3059435.jpg Gosiu - prawdziwy menszczizna? spieprzajdziadu.com/muzeum/images/thumb/6/61/PEG-godfather.jpg/400px-PEG-godfather.jpg Odpowiedz Link
ave.duce No ba! ;))) Chcesz wstąpić jako nr 8?;) 05.09.09, 10:20 Stanowisko jakieś sobie życzysz? Zwracam uwagę na: forum.gazeta.pl/forum/w,89075,99832750,99838453,Achtung_achtung_62_.html ps. nasz Patron jako "prawdziwy menszczizna" > powalający! ;) :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: No ba! ;))) Chcesz wstąpić jako nr 8?;) 05.09.09, 10:44 OK! Twego zdjęcia brzuch + czarne buty na plaży nic nie przebije hoop Gosiu i jeszcze raz z torbą chwilowo koniec zabawy obowiązki wzywają pa Ave! Odpowiedz Link
ave.duce Re: No ba! :))) Obowiązek > rzecz święta! ;) 05.09.09, 15:06 Jeśli pozwolisz, to mianuję Cię fanklubową kwaterMISTRZYNIĄ ze względu na kanapy, fotele, rekamiery, szezlongi i takie inne > można sobie dopasować coś z tego: www.haliz.zhp.pl/poradniki/zakresy/kwatermistrz.htm ale ogólnie > masz wolna rękę! Całkiem jak: edycja1.rfem.pl/foto/113.jpg >>> warto powiększyć! :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Ave, Ty mnie nie przeceniaj. 05.09.09, 23:39 lejdi może jestem ale leniwa forszur! a może crazy-lady, kto tam wie, bo ja nie ćwiartka byc może ale mistrzyni odpada za dużo do roboty - sama mi to uświadomiłaś 1. Odpowiada za właściwe przygotowanie bazy obozowej do przyjazdu uczestników (w szczególności do końcowej kwalifikacji bazy przez SANEPiD). 2. Odpowiada za cały sprzęt obozowy. 3. Odpowiada za wysoką jakość, właściwe przechowywanie i eksploatację sprzętu noclegowego, maszyn i urządzeń. 4. Odpowiada za właściwą konserwację sprzętu obozowego, zgłaszając potrzeby zakupów do Komendanta Zgrupowania, a po uzyskaniu jego akceptacji ? do zaopatrzeniowca. 5. Odpowiada za właściwe przeszkolenie osób użytkujących sprzęt, w zakresie jego prawidłowej eksploatacji. 6. Odpowiada za czystość i porządek w magazynach. 7. Nadzoruje pracę zespołu kwatermistrzowskiego. 8. Prowadzi i przechowuje dokumentację użytkowanego sprzętu (książka inwentarzowa, rejestr sprzętu drobnego, protokoły, instrukcje, karty gwarancyjne itp.). 9. Odpowiada za prawidłowe zamknięcie bazy po sezonie ? wykonanie wszystkich czynności niezbędnych do przygotowania bazy do nadejścia zimy. 10. Wykonuje inne polecenia Komendanta Zgrupowania. Zapoznałem się i zobowiązuję się przestrzegać: dziękuję, ale nie przyjmuję zaharowałabym się na śmierć poproszę cosik lżejszego do roboty (data, imię i nazwisko) leniwa Odpowiedz Link
ave.duce Nic podobnego! Wybrać trzeba było > 06.09.09, 14:01 Proponuję Pani kwaterMISTRZYNI jedynie: 7. Nadzoruje pracę zespołu kwatermistrzowskiego. Na wszelki wypadek dodam: takiego niet! Samam leniwa genetycznie > kto Leniwą Lady lepiej zrozumie od osoby, która ma w sygnaturce wpieniające co poniektórych stwierdzenie: @ nie chce mi się @?! ;) :p Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Witam Lazy_Lady! 06.09.09, 05:47 Czy informcje na temat jeza sa dostepne? To dorosly jeZy juz. Odpowiedz Link
gat45 Ja chcę poczekać na legitymację nr 17 05.09.09, 11:19 ale już rezerwuję sobie stanowisko Szeregowej Członkini. I nich nikomu nie przyjdzie do głowy się dopisywać bez funkcji, bo jak wszyscy będiecie utytułowani, to ja będę najważniejsza - jak ten suwerenny naród nie przymierzając. Odpowiedz Link
ave.duce ówisz > masz! nr 17 > gratulacje! ;) 05.09.09, 11:24 Prezeska, czyli moi, niniejszym proponuje Ci PŁATNĄ posadę. Bierzesz? :p Odpowiedz Link
gat45 O nie !!! 05.09.09, 11:27 ave.duce napisała: > Prezeska, czyli moi, niniejszym proponuje Ci PŁATNĄ posadę. Bierzesz? > Będę jedyną szeregową członkinią wśród funkcyjnych. Bezinteresownie będę. Przyjęcie jakiejkolwiek korzyści materialnej odebrałoby mi przewagę ! Odpowiedz Link
ave.duce Chitrze kombinujesz ;) 05.09.09, 11:31 Jak nie Ty, to kto będzie pilnował słupów ogłoszeniowych, nomenklatury > nazewnictwa, reguł, etc.?! :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Chitrze kombinujesz ;) 05.09.09, 11:33 ave.duce napisała: > Jak nie Ty, to kto będzie pilnował słupów ogłoszeniowych, nomenklatury > > nazewnictwa, reguł, etc.?! > No właśnie ! Jako schozofreniczka spod znaku Bliźniąt stworzę Komitet Obywatelski i będę was wszystkich ostro kontrolować. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Chitrze kombinujesz ;) 05.09.09, 11:36 Ta koncepcja mi się podoba! Założysz wszystkim teQi? ;) :p Odpowiedz Link
gat45 Ciekawska się znalazła ! 05.09.09, 12:04 ave.duce napisała: > Ta koncepcja mi się podoba! > Założysz wszystkim teQi? ;) > > :p Teki nie teki, może podsłuchy na okrągło... Suwerennemu narodowi wolno wszystko, bo sam tworzy prawo. A funkcyjni mu podlegają. Prawu znaczy (czyli mnie). Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ciekawska się znalazła ! 05.09.09, 12:52 Żebyś tylko nie oślepła jak ta, no wiesz ;) nicalbonic.blox.pl/resource/kaczynski_temida_olender.jpg ps. Gosiu nie ma takiego ładnego :( buuu... chlip... :p Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: Ciekawska się znalazła ! 06.09.09, 05:37 Takie sie przyda? infolinia.org/poradnik/uploaded/grzesiek/transmission_car_big.jpg Odpowiedz Link
gat45 Re: M mi zeżarło! ŁOmatko! Ale co?! ;) 05.09.09, 11:31 ave.duce napisała: > Zwinny zdechlaczek? ;) > > :p Zwinny zdechlaczek plwa na literkę M, dużą i małą. Żywi się wyłącznie ogonkami od literek, jak to : ą, ę oraz ç. I zagryza znakami przestankowymi. Odpowiedz Link
ave.duce Re: M mi zeżarło! ŁOmatko! Ale co?! ;) 05.09.09, 11:40 Pozostaje mi tylko abecadło z pieca :p Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Oto piekny portret GosiU EdgarU > 06.09.09, 10:24 m.onet.pl/_m/280b3b726bb8d458895035d9b812a79a,5,1.jpg Co ze malutki? Prosze o rzeczniczki. Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: Oto piekny portret GosiU EdgarU > 07.09.09, 01:16 Nos przy sobie, na sercu. Odpowiedz Link
ave.duce Nasz GosiU EdgarU jest N O R M A L N Y !!! 08.09.09, 12:54 Dzięki ci, o Jojo! ;) :p Odpowiedz Link
wiewiorzasta Re: Zakładam FanKlub GosiU EdgarU > 08.09.09, 20:34 Czy mogę nieśmiało poprosić o legitkę nr 23 Fanklubu Boskiego Gosia? Brzuszek jak brzuszek, ale te butki w komplecie... :-) Odpowiedz Link
wiewiorzasta Re: NUMBER 23 > WIEWIORZASTA!!! WoW!!! 08.09.09, 20:40 :-P Pozostanę skromną kapłanką. Odpowiedz Link
nietoperz_dworski Re: NUMBER 23 > WIEWIORZASTA!!! WoW!!! 09.09.09, 05:26 Kult. www.youtube.com/watch?v=OsDv9klCmis&hl=pl P/S. Ma sie te chody u Prezeski, no nie? Odpowiedz Link
ave.duce Do FK GosiU EdgarU znakomity GOŚĆ zawitał ! ;) 11.09.09, 22:52 ELEGANCKI, ba! WYTWORNY > i z prezentem! ;) :p Odpowiedz Link
awuk Re: Zakładam FanKlub GosiU EdgarU > 13.09.09, 20:37 ave.duce napisała: > wzorem FanKlubu redaktora Tomasza S. na FK > > > wiem, że patron ma wiele adoratorek i... nie bójmy się tego słowa: admiratorów! Powabny ! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zakładam FanKlub GosiU EdgarU > 13.09.09, 21:58 Prawda? I taki męski ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Nasz Peron, sorry > Patron jest zadowolony! 15.09.09, 22:41 Chwalmy Pana! ;) Szef klubu PiS Przemysław Gosiewski jest zadowolony: (...) uważamy, że postulaty PiS zostały spełnione - stwierdził (...) :p Odpowiedz Link
ave.duce CUDNY jest :))) 16.09.09, 17:04 www.skowronska.pl/?action=fullnews&showcomments=1&idn=2394 :p Odpowiedz Link
gat45 A kim dla Niego jest ta jakaś Skowrońska ? 16.09.09, 17:10 Mów, nie bój się, że nas zranisz.... Odpowiedz Link
ave.duce Re: A kim dla Niego jest ta jakaś Skowrońska ? 16.09.09, 17:18 Niestetyż > NIKIM ;) Wepchła mi się na "krzywy ryj" > miała być w gratisie dla Mannego. Nie ma njusa. GosiU jest bmw i tyle (na dzisiaj). Święty! :p Odpowiedz Link
ave.duce Ze wzruszenia mi się linki pomyliwszy > 16.09.09, 17:10 Skowrońska > do budy! ;))) Panie EdgarU, plizzz >>> www.youtube.com/watch?v=WgLtF6V33aM&feature=related :p Odpowiedz Link
ave.duce Cytata prosto z GosiU EdgarU > 20.09.09, 18:16 "Uważam, że lotnisko w Obicach jest potrzebne, bo za parę lat transport lotniczy będzie istotną częścią transportu i że wówczas lotniska lokalne mogą przeżywać swój benefis." Odpowiedz Link
ave.duce O żesz ty GosiU EdgarU! Hazard?! > 03.10.09, 15:48 SUPERNADZORCA! WoW! ;) www.zinio.com/pages/PulsBiznesu/2007%20-%2004%20-%2010/205736203/pg-5 ps. przed chwilą znalazłam na FK. Brawo, GosiU! Nie taka GaPa z Ciebie, na jaką wyglądasz! ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce GosiU EdgarU! Hazard?! > Sędzia kalosz? ;) 03.10.09, 15:55 (...) "Puls Biznesu": Do prac nad nowelizacją ustawy hazardowej powołano specjalny zespół międzyresortowy. Docierają jednak do nas informacje, że i pan odgrywa znaczącą rolę w przygotowywaniu tej noweli… Przemysław Gosiewski: To jakieś nieporozumienie. Ja tylko koordynuję prace nad tym projektem, tak jak nad wieloma innymi. Wiem, jakie są postępy w jego przygotowywaniu, ale to wiedza ogólna, pochodząca z jednego spotkania sprzed dwóch tygodni z przedstawicielami resortów: finansów (wiceminister Marian Banaś), skarbu państwa (wiceminister Paweł Szałamacha) i sportu (minister Tomasz Lipiec). Z naszych informacji wynika jednak, że był pan też na innym spotkaniu w podobnym gronie: u premiera Kaczyńskiego, z przedstawicielami Totalizatora Sportowego (TS). — Nie pamiętam tego. Nie mogę jednak wykluczyć, że do takiego spotkania doszło. Podobno przekonywano na nim ministra Banasia, żeby propozycje z projektu były korzystne dla TS. Tymczasem w ostatnich wersjach noweli pojawiają się zapisy sprzyjające prywatnym firmom hazardowym. Nasi informatorzy twierdzą, że to efekt agresywnego lobbingu z ich strony. Dowodem ma być rezygnacja z pracy Grzegorza Maja, który w Totalizatorze Sportowym odpowiadał za prace nad nowelizacją. — Mnie lobbyści nie naciskają, a o rezygnacji pana Maja dowiedziałem się przypadkowo (rozmawialiśmy zaledwie dzień po jego decyzji — przyp. aut.), jednak nie znam jej powodów. — A jak skomentuje pan pojawiające się plotki, że pracom nad nowelizacją towarzyszy pana konflikt z ministrem Banasiem? — Nic o tym nie wiem. Jak wspomniałem — ja koordynuję to wszystko. Nie jestem więc stroną sporu, raczej sędzią. (...) www.interplay.pl/index.php?main/aktualnosci_archiwum//news1222/printpage :p Odpowiedz Link
ave.duce Zakładam FanKlub GosiU EdgarU > Mój TY! 11.10.09, 13:33 KOLEJarzU PeronU! ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Ożeszty.. GosiU EdgarU PeronU! 28.10.09, 17:02 Przemysław Gosiewski z PiS chodzi po Sejmie i namawia, by nie powstała hazardowa komisja śledcza. A na obiaT nasz patron serwuje: pieczony schab i rosół z makaronem! Mój Ty chudziaczku ;) :p -- www.dziennik.pl/polityka/article469065/PiS_boi_sie_komisji_hazardowej_.html Czy sądzicie, że Bóg jest katolikiem? >>> G.Ch. Lichtenberg http://tiny.pl/bvp9tinyurl.com/mf8pjw Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Ożeszty.. GosiU EdgarU PeronU! 28.10.09, 18:10 Jak napisała kataryna24 nieprawdąjestjakoby Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ożeszty.. GosiU EdgarU PeronU! 28.10.09, 18:43 Nie czytam od dawna. Ale jeśli kk coś tam, coś tam napisała, to musi być oczywista oczywistość! ;))) Nieźle się z Gosiem komponuje > chociaż ktoś ją widział w roli pani MigDalskiej ;) :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Ożeszty.. GosiU EdgarU PeronU! 06.01.10, 18:23 Czy to ta małpa w czerwonym? Odpowiedz Link
ave.duce Una we własnej czerwoności! ;) 06.01.10, 18:40 Nic dodać ;) Zwykle wiała z FK, jak już sobie nie radziła z wygibasami. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Una we własnej czerwoności! ;) 06.01.10, 19:51 Tre szik. Stopa się nie męczy, kiedy się kręci i kręci. :p Odpowiedz Link
ave.duce pt. Klubowi !!! od TW dostałam WYPASIONY prezent! 17.12.09, 17:47 Rzecz jasna, przekazuję go natychmiast i jeszcze szybciej FanKlubU GosiU EdgarU >>> mniammm... WOW!!! Odpowiedz Link
ave.duce GosiU EdgarU kochany! > 06.01.10, 13:21 Pan Bulgotek Prezes uznał Cię za jednorękiego hazardzistę i odsunął na boczny peron we Włoszczowej City. Jestem z Tobą! Ty się spokojnie szykuj do wytaczania tych procesów (może finansowo wesprze Cię Totalizator? > tak przypadkiem jak pewna pani u Kulczyka > wygrasz kilka baniek? Proste jak budowa cepa!). Trzymaj się, Patronie-Peronie! :p Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Zakładam FanKlub GosiU EdgarU > 06.01.10, 13:58 Nie kocham Gosia, pozwalam na linczO9wanie mnie. Ale tylko na tym forum! :D Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zakładam FanKlub GosiU EdgarU > 06.01.10, 18:07 Ożesztyniedobra! Mam chusteczkę haftowaną, co ma cztery rogi, kogo kocham, kogo lubię - rzucę mu pod nogi. Tej nie kocham, tej nie lubię, tej nie pocałuję, a chusteczkę haftowaną GosiU podaruję. ps. a Ty swoją KOMU? Pewnie Jarosławie. :p Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Zakładam FanKlub GosiU EdgarU > 06.01.10, 18:28 Jarosław K. ( sąd jeszcze się nie wypowiedział ale wolę się asekurować) postanowił dzisiaj przenieść EGo na zaplecze. To niepowetowana strata dla wizerunku PiS i Pani Gęś-icka mimo, że równie prezesowi lojalna nie zdoła wypełnić tej PUSTKI jaką po sobie tenże zostawił. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zakładam FanKlub GosiU EdgarU > 06.01.10, 18:42 Nawet trzy GĘSIckie nie dadzą rady! Jest w stanie (o ile wstanie) to zrobić jedynie GĘŚ Anastazja, praprababka Kaczyńskich. :p Odpowiedz Link
ave.duce 'jestem szefem nawet, jeśli nie jestem szefem' 12.01.10, 21:09 GosiU to jest gość! :p Odpowiedz Link
ave.duce GosiU WICEPREMIEREM!!! Mój Boże, jaki on piękny! 24.01.10, 00:06 Jaki maczo! Przyszłościowy. ... Partyjny samochód, sejmowy gabinet i stanowisko wicepremiera, jeśli PiS wróci do władzy. Te trzy rzeczy – według ustaleń „Wprost” – Jarosław Kaczyński obiecał Przemysławowi Gosiewski, który dwa tygodnie zrezygnował z funkcji szefa klubu PiS ... wprost.pl/ar/185202/Gosiewski-ma-byc-wicepremierem/ :p Odpowiedz Link