Dodaj do ulubionych

Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja

04.09.09, 16:57
www.youtube.com/watch?v=RLDxItswl1Q
Nie sto, ale 2oo lat niech baja; i trzyma sie jak najdalej od powaznej POlityki

i.. niech sie uczy jezykow

www.youtube.com/watch?v=teAk8iTrMzg
Obserwuj wątek
    • silesiusmonachijski_3 Putin z Thuske mowili po niemiecku?? 04.09.09, 20:00
      Jezeli "w cztery oczy", to bylby to jedyny wspolny jezyk tych facetow (z tym, ze
      byly agent KGB w Dreznie po niemiecku mowi perfekt; Thuske? cos mu chyb po
      dziadku zostalo)
    • silesiusmonachijski_3 Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryzego wy 04.09.09, 21:57
      trzeszcza, a nie - jak forumowa lewizna - z kalectwa przeciwnika politycznego;
      no coz: "loni" to "coltoralni", co poniektorzy w Brukseli przesiaduja; w sumie
      trudno sie dziwic: przebywanie w otoczeniu takiego np. pedofila, jak
      Cohn-Bandit, prawdziwej kultury raczej nie uczy; wtedy latwiej przekracza sie
      grabice, poza ktora wysmiewanie czyjegos kalectwa staje sie "normalka"; w Polsce
      "prekursorem" tego typu zachowan byla niejaka feministka Szczuka, wysmiewajaca
      sie z ciezko chorej M. Buczek; no, ale tamta przeciez wystepowala w RM, wiec -
      wg michnikowszczyzny - "pozbawiona praw publicznych"; podobnie jak Gosiewski;
      prawda, ze to chcialas powiedziec duce?? gratulacje

silesiusmonachijski_3 napisała:

> www.youtube.com/watch?v=RLDxItswl1Q
      > Nie sto, ale 2oo lat niech baja; i trzyma sie jak najdalej od powaznej POlityki
      >
      >
      > i.. niech sie uczy jezykow
      >
      > www.youtube.com/watch?v=teAk8iTrMzg
      • remez2 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 04.09.09, 22:15
        Teraz już wiem dlaczego zwrócił się do Ciebie B16.
        • silesiusmonachijski_3 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 04.09.09, 22:38
          No to gratuluje "wiedzy"; jestes "geniuszem"; order wreczy Ci osobiscie henius

remez2 napisał:

> Teraz już wiem dlaczego zwrócił się do Ciebie B16.
          • remez2 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 04.09.09, 22:41

> No to gratuluje "wiedzy"; jestes "geniuszem"; order wreczy Ci osobiscie henius
            A pamiętasz co powiedział?
            • silesiusmonachijski_3 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 05.09.09, 06:09
              nie mam zdolnosci ani uprawnien egzegety, wiec trudno mi zapamietac to, co z
              siebie wydawal/wydaje henius; jest to po prostu niezrozumiale

remez2 napisał:

> silesiusmonachijski_3 napisała:
              >
              > > No to gratuluje "wiedzy"; jestes "geniuszem"; order wreczy Ci osobiscie h
              > enius
              > A pamiętasz co powiedział?
              >
              >
              • remez2 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 05.09.09, 10:57

> nie mam zdolnosci ani uprawnien egzegety, wiec trudno mi zapamietac to, co z
                > siebie wydawal/wydaje henius; jest to po prostu niezrozumiale
                Przecież nie chodzi o objaśnianie tylko o wierne przytoczenie słów B16. Ponieważ
                coś Ci pamięć szwankuje, przypomnę:
                "Pośdjawiam was siśkich ciule.
                • ave.duce Re: Koniec koncow nabijam sie z ... :) 05.09.09, 11:06
                  https://images40.fotosik.pl/189/c164d3b0b689326c.gif

:p
                  • remez2 Re: Koniec koncow nabijam sie z ... :) 05.09.09, 11:10
                    Umarłem. :)))))))))))))
                    • ave.duce Boże! Co ja najlepszego zrobiłam?! ;) 05.09.09, 11:18
                      Zawsze wiedziałam, że "mądrości ludowo-narodowe" to brednia!

• remez2 Re: Boże! Co ja najlepszego zrobiłam?! ;) 05.09.09, 11:21
                        Ale ożyłem. ;-)
                        • gat45 Re: Boże! Co ja najlepszego zrobiłam?! ;) 05.09.09, 11:24

remez2 napisał:

> Ale ożyłem. ;-)

Sam się zmartwychwstałeś czy ktoś Cię wskrzesił (zapytałam z
                          ainteresowaniem)
                          • remez2 Re: Boże! Co ja najlepszego zrobiłam?! ;) 05.09.09, 11:36
                            gat45 napisała:

> Sam się zmartwychwstałeś czy ktoś Cię wskrzesił (zapytałam z
                            > ainteresowaniem)
                            Sam. Doszedłem do wniosku, że muszę jeszcze załatwić kilka spraw na tym nie
                            najlepszym świecie osobiście, nie przez pełnomocników.
                        • ave.duce Po prostu: CUD! > na czyje konto? 05.09.09, 11:34
                          JP2 czy B16? ;) Decyduj, w końcu to Ty jesteś tym CUDEM ;)

• remez2 Re: Po prostu: CUD! > na czyje konto? 05.09.09, 11:36
                            ave.duce napisała:

> JP2 czy B16? ;) Decyduj, w końcu to Ty jesteś tym CUDEM ;)
                            Ja jestem cud samorodek.
                            • ave.duce Re: Po prostu: CUD! > 05.09.09, 11:42
                              Złoty? ;)

• remez2 Re: Po prostu: CUD! > 05.09.09, 11:46
                                ave.duce napisała:

> Złoty? ;)
                                Szczerozłoty.
                                • ave.duce Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 11:53
                                  Nie musisz już napadu szykować ani na Alaskę jechać!
                                  Złap Remezza2 i do ka$$y pancernej z nim! ;)

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,99832750,99841210,Re_SKARBniCk_62_GINusia_.html
                                  • remez2 Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 11:58
                                    Czy kobieta może zrobić z mężczyzny milionera?
                                    Oczywiście. Jeżeli był miliarderem.
                                    • ave.duce Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 12:53
                                      Nie odwracaj kotu ogona w worku! ;)

• remez2 Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 13:55
                                        ave.duce napisała:

> Nie odwracaj kotu ogona w worku! ;)
                                        Nic nie odwracam. Ja nie chcę do kasy. Ani pancernerj ani grycanej. :-(
                                        • ave.duce Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 14:58
                                          remez2 napisał:

> ave.duce napisała:
                                          >
                                          > > Nie odwracaj kotu ogona w worku! ;)
                                          > Nic nie odwracam. Ja nie chcę do kasy. Ani pancernerj ani grycanej. :-(
                                          >

Teraz za późno na szlochy,
                                          nasz Ty samorodku złoty! ;)

• ginusia Ramez!!! 05.09.09, 15:21
                                            Chono tu, zostaniesz zadeponowany :))
                                            • ave.duce Re: Remez2!!! 05.09.09, 17:03
                                              ginusia napisała:

> Chono tu, zostaniesz zadeponowany :))

Poprawiłam, bo uda, że to nie o niego chodzi ;)

• remez2 Re: Ramez!!! 05.09.09, 17:32
                                              > Chono tu, zostaniesz zadeponowany :))
                                              Schowany w depo. W życiu.
                            • silesiusmonachijski_3 Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 11:47
                              Napewno tylko dobry Bog.
                              Lecz diabel sie przylozyl
                              i remezza2 stworzyl"

To ci dopiero CUD!

remez2 napisał:

> ave.duce napisała:
                              >
                              > > JP2 czy B16? ;) Decyduj, w końcu to Ty jesteś tym CUDEM ;)
                              > Ja jestem cud samorodek.
                              >
                              >
                              • remez2 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 13:55
                                No, i kto tu jest gość a kto sierota boża?
                                • silesiusmonachijski_3 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 17:39
                                  Na tym forum Gosciem zawsze jestem ja; Ty jestes bywalcem; czy sierota boza?
                                  odpowiedz sobie sam

remez2 napisał:

> No, i kto tu jest gość a kto sierota boża?
                                  • remez2 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 17:47
                                    Coś na bakier z logiką. Nie pierwszy raz. :-)
                                    • silesiusmonachijski_3 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 17:55
                                      rozumiem, ze jestes absolwentem czegos podobnego do WUML-u, czyli 2logiki walki
                                      klasowej"; ja bylem jednym z prymusow u Perzanowskiego (kto sie logika
                                      interesuje naprawde, ten wie, kto zacz), wiec pozwole sobie na te Twoje uwagi
                                      jedynie wzruszyc ramionami

remez2 napisał:

> Coś na bakier z logiką. Nie pierwszy raz. :-)
                                      • remez2 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 17:59
                                        Gdybyś się przyznał do błędu na forum to byłby to odpowiednik impotencji w
                                        realu, której masz już dość, czyż wszak nie?
                                        --
                                        • silesiusmonachijski_3 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 18:05
                                          POdobno Twoja kolezanka, wspolwlascicielka tego forum, napisala byla, ze nie
                                          bedzie tolerowac bardzo chamskich osobistych wycieczek; pozostwiam Twoj post bez
                                          komentarza; typowy dla zwolennika Thuske czy Kalisza; zal mi Ciebie

remez2 napisał:

> Gdybyś się przyznał do błędu na forum to byłby to odpowiednik impotencji w
                                          > realu, której masz już dość, czyż wszak nie?
                                          > --
                                          • remez2 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 18:10
                                            > rozumiem, ze jestes absolwentem czegos podobnego do WUML-u, czyli 2logiki walki
                                            klasowej";
                                            To oczywiście nie jest wycieczka osobista.
                                            > zal mi Ciebie
                                            A mnie Ciebie nie.
                                            ---------------
                                            • silesiusmonachijski_3 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 18:29
                                              hmm; nazwalem Cie "impotentem"? to ze - umyslowym - jestes, to widac; po co mi o
                                              tym pisac?
                                              .
                                              Baw sie milo; na mnie czeka sympatyczna osoba;

remez2 napisał:

> > rozumiem, ze jestes absolwentem czegos podobnego do WUML-u, czyli 2logiki
                                              > walki
                                              > klasowej";
                                              > To oczywiście nie jest wycieczka osobista.
                                              > > zal mi Ciebie
                                              > A mnie Ciebie nie.
                                              > ---------------
    • trzecikot Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 05.09.09, 15:20
      > i.. niech sie uczy jezykow

bi.gazeta.pl/im/1/3202/m3202231.mp3
      • ave.duce Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 05.09.09, 17:25
        Czyżbym słyszała sfOtygowaną niekuchtę? ;)

• silesiusmonachijski_3 Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 05.09.09, 17:44
          To nic przy wyczynie tego narkomana ze Szczecina, niejakiego Nitrasa, co to na
          autostradzie w Niemczech cofal, pewnie za duza dzialke wzial

ave.duce napisała:

> Czyżbym słyszała sfOtygowaną niekuchtę? ;)
          >
          > :p
          • gat45 Phi ! 05.09.09, 18:18

A ja cofałam na magistrali Pomiechówek - Serock. Ponad 50 metrów na
            zadnim biegu. Co mi tam wyczyny jakiegoś Nitrasa.

Przypisek dydakyczny : już sama się osro skarciłam za ten wybryk i
            absolutnie nie polecam innym kierowcom.
            • silesiusmonachijski_3 Re: Phi ! 05.09.09, 18:28
              zywie gleboka nadzieje, ze nie "bierzesz", jak Nitras; smiech smiechem, ale w
              Niemczech np. duzym problemem bylo to, ze lapano i skazywano ludzi pod wplywem
              alkoholu, a nie do konca bylo wiadomo, jak poradzic sobie z narkomanami; ponoc -
              donosil kolega pracujacy w sztbie policji monachijskiej - cos juz wymyslono;
              inny problem z niemieckim autostradami jest taki, ze sa bezplatne, tak wiec nie
              ma bramek kontrolnych na wjezdzie; wiee bylo juz przypadkow, ze ktos (albo
              przypadkowo, albo pijany albo nacpany) wjezdzal pod prad; co potem bylo, nie
              bede opisywal; czesc samobojcow wybiera ten sposb pozegnania sie z tym swiatem;
              oczywiscie, ze malo ich obchodzi to, ze przy okazji zabija tego, z kim sie
              czolowo zderza; ot, taka wspolczesna i beztroska "wolnosc"

gat45 napisała:

>
              >
              > A ja cofałam na magistrali Pomiechówek - Serock. Ponad 50 metrów na
              > zadnim biegu. Co mi tam wyczyny jakiegoś Nitrasa.
              >
              > Przypisek dydakyczny : już sama się osro skarciłam za ten wybryk i
              > absolutnie nie polecam innym kierowcom.
            • ave.duce Re: Phi ! 06.09.09, 13:30
              Nie widziałam tam nigdzie pasa awaryjnego > w takim razie Nitras przy Tobie to
              ziobr0 ;)

• gat45 Re: Phi ! 06.09.09, 13:33
                ave.duce napisała:

> Nie widziałam tam nigdzie pasa awaryjnego > w takim razie Nitras
                przy Tobie
                > to
                > ziobr0 ;)
                >
                > :p

Nie wspominając już nawet, że ja na trzeźwo...

Gwoli sprawiedliwości przyznać należy jednak, że patrole
                Budenspolizei rzadko się na tej trasie trafiają.
                • ave.duce Re: Phi ! 06.09.09, 13:44
                  To herr Thuske jeszcze nie sprzedał nas Niemcom?! Buuu...
                  Z tą trzeźwością to nie ściemniaj ;)

ps. i takich znaków nie widziałam:

www.automotopedia.pl/pliki/ed/Infrastruktura%20drogowa/406px-znak_d9.svg.png
                  jeszcze ;)

• silesiusmonachijski_3 Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 05.09.09, 17:42
        przynajmniej publicznie nie osmieszyl siebie, urzad premiera i Rzeczpospolita,
        jak ten co wital Pania Rice w anglokaszubskim

trzecikot napisał:

> > i.. niech sie uczy jezykow
        >
        >
        > bi.gazeta.pl/im/1/3202/m3202231.mp3
        • trzecikot Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 06.09.09, 08:25
          Nie ośmieszył? Ajm not sziur.
          • dziwka_marchewka Re: Wielkie Bajarz 06.09.09, 10:07
            Z tego faceta, Sila.
            • nietoperz_dworski Re: Wielki Bajarz 07.09.09, 01:11
              Strzal w "10"!
    • silesiusmonachijski_3 Nie tylk Bajarz, ale i Marzyciel 06.09.09, 17:21
      www.youtube.com/watch?v=4kXe_t5QnZg

...i wielki cudotworca

www.youtube.com/watch?v=0SaZFY6EXvY
    • silesiusmonachijski_3 Naszemu choremu Phemiehowi zyczymy szybkiego 06.09.09, 17:45
      powrotu do zdrowia

bp2.blogger.com/_b85H8YUULJU/RwzYtWSvNjI/AAAAAAAAADE/uQ3ANxg_5n4/s1600-h/10102007.jpg

Przedtem jednak - dla dobra Polski - zrzeczenia sie urzedu
    • silesiusmonachijski_3 Juz wiemy, skad Wielki Bajarz czerpie inspiracje 07.09.09, 19:11
      www.youtube.com/watch?v=b9DBJ6CvETg&feature=PlayList&p=43736DE3F05D3A02&playnext=1&playnext_from=PL&index=4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka