silesiusmonachijski_3 04.09.09, 16:57 www.youtube.com/watch?v=RLDxItswl1Q Nie sto, ale 2oo lat niech baja; i trzyma sie jak najdalej od powaznej POlityki i.. niech sie uczy jezykow www.youtube.com/watch?v=teAk8iTrMzg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silesiusmonachijski_3 Putin z Thuske mowili po niemiecku?? 04.09.09, 20:00 Jezeli "w cztery oczy", to bylby to jedyny wspolny jezyk tych facetow (z tym, ze byly agent KGB w Dreznie po niemiecku mowi perfekt; Thuske? cos mu chyb po dziadku zostalo) Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryzego wy 04.09.09, 21:57 trzeszcza, a nie - jak forumowa lewizna - z kalectwa przeciwnika politycznego; no coz: "loni" to "coltoralni", co poniektorzy w Brukseli przesiaduja; w sumie trudno sie dziwic: przebywanie w otoczeniu takiego np. pedofila, jak Cohn-Bandit, prawdziwej kultury raczej nie uczy; wtedy latwiej przekracza sie grabice, poza ktora wysmiewanie czyjegos kalectwa staje sie "normalka"; w Polsce "prekursorem" tego typu zachowan byla niejaka feministka Szczuka, wysmiewajaca sie z ciezko chorej M. Buczek; no, ale tamta przeciez wystepowala w RM, wiec - wg michnikowszczyzny - "pozbawiona praw publicznych"; podobnie jak Gosiewski; prawda, ze to chcialas powiedziec duce?? gratulacje silesiusmonachijski_3 napisała: > www.youtube.com/watch?v=RLDxItswl1Q > Nie sto, ale 2oo lat niech baja; i trzyma sie jak najdalej od powaznej POlityki > > > i.. niech sie uczy jezykow > > www.youtube.com/watch?v=teAk8iTrMzg Odpowiedz Link
remez2 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 04.09.09, 22:15 Teraz już wiem dlaczego zwrócił się do Ciebie B16. Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 04.09.09, 22:38 No to gratuluje "wiedzy"; jestes "geniuszem"; order wreczy Ci osobiscie henius remez2 napisał: > Teraz już wiem dlaczego zwrócił się do Ciebie B16. Odpowiedz Link
remez2 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 04.09.09, 22:41 silesiusmonachijski_3 napisała: > No to gratuluje "wiedzy"; jestes "geniuszem"; order wreczy Ci osobiscie henius A pamiętasz co powiedział? Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 05.09.09, 06:09 nie mam zdolnosci ani uprawnien egzegety, wiec trudno mi zapamietac to, co z siebie wydawal/wydaje henius; jest to po prostu niezrozumiale remez2 napisał: > silesiusmonachijski_3 napisała: > > > No to gratuluje "wiedzy"; jestes "geniuszem"; order wreczy Ci osobiscie h > enius > A pamiętasz co powiedział? > > Odpowiedz Link
remez2 Re: Koniec koncow nabijam sie z sepleniacego ryze 05.09.09, 10:57 silesiusmonachijski_3 napisała: > nie mam zdolnosci ani uprawnien egzegety, wiec trudno mi zapamietac to, co z > siebie wydawal/wydaje henius; jest to po prostu niezrozumiale Przecież nie chodzi o objaśnianie tylko o wierne przytoczenie słów B16. Ponieważ coś Ci pamięć szwankuje, przypomnę: "Pośdjawiam was siśkich ciule. Odpowiedz Link
ave.duce Boże! Co ja najlepszego zrobiłam?! ;) 05.09.09, 11:18 Zawsze wiedziałam, że "mądrości ludowo-narodowe" to brednia! :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Boże! Co ja najlepszego zrobiłam?! ;) 05.09.09, 11:24 remez2 napisał: > Ale ożyłem. ;-) Sam się zmartwychwstałeś czy ktoś Cię wskrzesił (zapytałam z ainteresowaniem) Odpowiedz Link
remez2 Re: Boże! Co ja najlepszego zrobiłam?! ;) 05.09.09, 11:36 gat45 napisała: > Sam się zmartwychwstałeś czy ktoś Cię wskrzesił (zapytałam z > ainteresowaniem) Sam. Doszedłem do wniosku, że muszę jeszcze załatwić kilka spraw na tym nie najlepszym świecie osobiście, nie przez pełnomocników. Odpowiedz Link
ave.duce Po prostu: CUD! > na czyje konto? 05.09.09, 11:34 JP2 czy B16? ;) Decyduj, w końcu to Ty jesteś tym CUDEM ;) :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Po prostu: CUD! > na czyje konto? 05.09.09, 11:36 ave.duce napisała: > JP2 czy B16? ;) Decyduj, w końcu to Ty jesteś tym CUDEM ;) Ja jestem cud samorodek. Odpowiedz Link
remez2 Re: Po prostu: CUD! > 05.09.09, 11:46 ave.duce napisała: > Złoty? ;) Szczerozłoty. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 11:53 Nie musisz już napadu szykować ani na Alaskę jechać! Złap Remezza2 i do ka$$y pancernej z nim! ;) forum.gazeta.pl/forum/w,89075,99832750,99841210,Re_SKARBniCk_62_GINusia_.html :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 11:58 Czy kobieta może zrobić z mężczyzny milionera? Oczywiście. Jeżeli był miliarderem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 12:53 Nie odwracaj kotu ogona w worku! ;) :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 13:55 ave.duce napisała: > Nie odwracaj kotu ogona w worku! ;) Nic nie odwracam. Ja nie chcę do kasy. Ani pancernerj ani grycanej. :-( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Po prostu: CUD! > GINusiu! 05.09.09, 14:58 remez2 napisał: > ave.duce napisała: > > > Nie odwracaj kotu ogona w worku! ;) > Nic nie odwracam. Ja nie chcę do kasy. Ani pancernerj ani grycanej. :-( > Teraz za późno na szlochy, nasz Ty samorodku złoty! ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Remez2!!! 05.09.09, 17:03 ginusia napisała: > Chono tu, zostaniesz zadeponowany :)) Poprawiłam, bo uda, że to nie o niego chodzi ;) :p Odpowiedz Link
remez2 Re: Ramez!!! 05.09.09, 17:32 > Chono tu, zostaniesz zadeponowany :)) Schowany w depo. W życiu. Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 11:47 Napewno tylko dobry Bog. Lecz diabel sie przylozyl i remezza2 stworzyl" To ci dopiero CUD! remez2 napisał: > ave.duce napisała: > > > JP2 czy B16? ;) Decyduj, w końcu to Ty jesteś tym CUDEM ;) > Ja jestem cud samorodek. > > Odpowiedz Link
remez2 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 13:55 No, i kto tu jest gość a kto sierota boża? Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 17:39 Na tym forum Gosciem zawsze jestem ja; Ty jestes bywalcem; czy sierota boza? odpowiedz sobie sam remez2 napisał: > No, i kto tu jest gość a kto sierota boża? Odpowiedz Link
remez2 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 17:47 Coś na bakier z logiką. Nie pierwszy raz. :-) Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 17:55 rozumiem, ze jestes absolwentem czegos podobnego do WUML-u, czyli 2logiki walki klasowej"; ja bylem jednym z prymusow u Perzanowskiego (kto sie logika interesuje naprawde, ten wie, kto zacz), wiec pozwole sobie na te Twoje uwagi jedynie wzruszyc ramionami remez2 napisał: > Coś na bakier z logiką. Nie pierwszy raz. :-) Odpowiedz Link
remez2 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 17:59 Gdybyś się przyznał do błędu na forum to byłby to odpowiednik impotencji w realu, której masz już dość, czyż wszak nie? -- Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 18:05 POdobno Twoja kolezanka, wspolwlascicielka tego forum, napisala byla, ze nie bedzie tolerowac bardzo chamskich osobistych wycieczek; pozostwiam Twoj post bez komentarza; typowy dla zwolennika Thuske czy Kalisza; zal mi Ciebie remez2 napisał: > Gdybyś się przyznał do błędu na forum to byłby to odpowiednik impotencji w > realu, której masz już dość, czyż wszak nie? > -- Odpowiedz Link
remez2 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 18:10 > rozumiem, ze jestes absolwentem czegos podobnego do WUML-u, czyli 2logiki walki klasowej"; To oczywiście nie jest wycieczka osobista. > zal mi Ciebie A mnie Ciebie nie. --------------- Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Kto Silesiusa stworzyc mogl? 05.09.09, 18:29 hmm; nazwalem Cie "impotentem"? to ze - umyslowym - jestes, to widac; po co mi o tym pisac? . Baw sie milo; na mnie czeka sympatyczna osoba; remez2 napisał: > > rozumiem, ze jestes absolwentem czegos podobnego do WUML-u, czyli 2logiki > walki > klasowej"; > To oczywiście nie jest wycieczka osobista. > > zal mi Ciebie > A mnie Ciebie nie. > --------------- Odpowiedz Link
trzecikot Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 05.09.09, 15:20 > i.. niech sie uczy jezykow bi.gazeta.pl/im/1/3202/m3202231.mp3 Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 05.09.09, 17:25 Czyżbym słyszała sfOtygowaną niekuchtę? ;) :p Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 05.09.09, 17:44 To nic przy wyczynie tego narkomana ze Szczecina, niejakiego Nitrasa, co to na autostradzie w Niemczech cofal, pewnie za duza dzialke wzial ave.duce napisała: > Czyżbym słyszała sfOtygowaną niekuchtę? ;) > > :p Odpowiedz Link
gat45 Phi ! 05.09.09, 18:18 A ja cofałam na magistrali Pomiechówek - Serock. Ponad 50 metrów na zadnim biegu. Co mi tam wyczyny jakiegoś Nitrasa. Przypisek dydakyczny : już sama się osro skarciłam za ten wybryk i absolutnie nie polecam innym kierowcom. Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Phi ! 05.09.09, 18:28 zywie gleboka nadzieje, ze nie "bierzesz", jak Nitras; smiech smiechem, ale w Niemczech np. duzym problemem bylo to, ze lapano i skazywano ludzi pod wplywem alkoholu, a nie do konca bylo wiadomo, jak poradzic sobie z narkomanami; ponoc - donosil kolega pracujacy w sztbie policji monachijskiej - cos juz wymyslono; inny problem z niemieckim autostradami jest taki, ze sa bezplatne, tak wiec nie ma bramek kontrolnych na wjezdzie; wiee bylo juz przypadkow, ze ktos (albo przypadkowo, albo pijany albo nacpany) wjezdzal pod prad; co potem bylo, nie bede opisywal; czesc samobojcow wybiera ten sposb pozegnania sie z tym swiatem; oczywiscie, ze malo ich obchodzi to, ze przy okazji zabija tego, z kim sie czolowo zderza; ot, taka wspolczesna i beztroska "wolnosc" gat45 napisała: > > > A ja cofałam na magistrali Pomiechówek - Serock. Ponad 50 metrów na > zadnim biegu. Co mi tam wyczyny jakiegoś Nitrasa. > > Przypisek dydakyczny : już sama się osro skarciłam za ten wybryk i > absolutnie nie polecam innym kierowcom. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Phi ! 06.09.09, 13:30 Nie widziałam tam nigdzie pasa awaryjnego > w takim razie Nitras przy Tobie to ziobr0 ;) :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Phi ! 06.09.09, 13:33 ave.duce napisała: > Nie widziałam tam nigdzie pasa awaryjnego > w takim razie Nitras przy Tobie > to > ziobr0 ;) > > :p Nie wspominając już nawet, że ja na trzeźwo... Gwoli sprawiedliwości przyznać należy jednak, że patrole Budenspolizei rzadko się na tej trasie trafiają. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Phi ! 06.09.09, 13:44 To herr Thuske jeszcze nie sprzedał nas Niemcom?! Buuu... Z tą trzeźwością to nie ściemniaj ;) ps. i takich znaków nie widziałam: www.automotopedia.pl/pliki/ed/Infrastruktura%20drogowa/406px-znak_d9.svg.png jeszcze ;) :p Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 05.09.09, 17:42 przynajmniej publicznie nie osmieszyl siebie, urzad premiera i Rzeczpospolita, jak ten co wital Pania Rice w anglokaszubskim trzecikot napisał: > > i.. niech sie uczy jezykow > > > bi.gazeta.pl/im/1/3202/m3202231.mp3 Odpowiedz Link
trzecikot Re: Wielbiciele Wielkiego Bajarza zapraszaja 06.09.09, 08:25 Nie ośmieszył? Ajm not sziur. Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Nie tylk Bajarz, ale i Marzyciel 06.09.09, 17:21 www.youtube.com/watch?v=4kXe_t5QnZg ...i wielki cudotworca www.youtube.com/watch?v=0SaZFY6EXvY Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Naszemu choremu Phemiehowi zyczymy szybkiego 06.09.09, 17:45 powrotu do zdrowia bp2.blogger.com/_b85H8YUULJU/RwzYtWSvNjI/AAAAAAAAADE/uQ3ANxg_5n4/s1600-h/10102007.jpg Przedtem jednak - dla dobra Polski - zrzeczenia sie urzedu Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Juz wiemy, skad Wielki Bajarz czerpie inspiracje 07.09.09, 19:11 www.youtube.com/watch?v=b9DBJ6CvETg&feature=PlayList&p=43736DE3F05D3A02&playnext=1&playnext_from=PL&index=4 Odpowiedz Link