Dodaj do ulubionych

Syn nie chce pracowac

06.10.11, 16:20
Witam mam syna ktory ma 51 lat,cale zycie byl na moim utrzymaniu bo mam pokazna emeryture.Zawsze wyrzucano go z pracy za lenistwo i opryskliwosc, wmawia sobie ze jest chory i nie moze pracowac mimo ze badania wykazuja ze jest calkiem zdrowy zachowuje sie jakos dziwnie boi sie ubrudzic zmeczyc podniesc 5 kilo to wielki ciezar przepchac zlew tez nic w domu nie robi tylko lezy od kilkunastu lat patrzac w telewizor czy to jakas choroba psychiczna nie wiem co mam robic..
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Syn nie chce pracowac 06.10.11, 16:57
      Wybacz, nie wierzę , że ty tak serio, bi jeśli tak, to pytanie zadajesz o 30 lat za późno.
    • alinka_li Re: Syn nie chce pracowac 06.10.11, 16:58
      No jeśli syn ma już 51 lat i do tej pory to tolerowałeś to teraz już nic nie zrobisz. Troszkę za późno na wychowywanie więc pogódź się z tym co jest, szkoda się szarpać i zdrowie tracić.
    • saguaro70 Re: Syn nie chce pracowac 07.10.11, 19:00
      Robi Pan sobie koiny z uczestników portalu. No, nie mogę... Facet 51 lat jest na utrzymaniu...dajmy 75 letniego taty. No, jak na taki wiek dobrze Pan umie obsługiwać Internet. Gratuluję.
      Ściema, normalne brednie.
      • pendzacy_krolik Re: Syn nie chce pracowac 07.10.11, 19:05
        nie krzyczec,nie poganiac,zrobic sniadanko, a i kolacyjke mozna. bron boze krytykowac!
        a na efekty nie trzeba bedzie dlugo czekac, hehe.
    • marianka_marianka Re: Syn nie chce pracowac 07.10.11, 19:35
      Teraz to już nic nie robić. Ewentualnie zapisać cały majątek, żeby sobie bidulek poradził po śmierci rodziców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka