27.01.12, 13:30
Witam serdecznie
Chciałabym zapytać,gdzie i jak otrzymać pomoc on-line ?
Wiem,że Pani Agnieszko jest forum,jednak jestem w tak okropnej pułapce,że nie mogę pisać tu o wszystkim.
Przepraszam.
Jednak nie mogę się ruszyć nigdzie poza dom.
Proszę o rady,do kogo się zwrócić.Jestem w potrzasku i bardzo trudnej sytuacji.
Proszę o pomoc.
c.
Obserwuj wątek
    • bazia8 Re: prośba 27.01.12, 16:57
      napisz do mnie maila, prześlę namiary na p. psycholog.
      • celcia.5 Re: prośba 13.02.12, 19:30
        Baziu nie aktywowałas konta na gazeta.pl, przynajmniej tak piszą , że się wysłac nic nie da ;-)
    • pendzacy_krolik Re: prośba 29.01.12, 18:16
      no i ni ma pomocy od eksperta.
    • agnieszka_iwaszkiewicz Re: prośba 31.01.12, 23:51
      Porady psychoterapeutyczne on - line: przez skypa czy telefon budzą jeszcze dyskusje natury etycznej czy sztuki uprawiania zawodu. Nie będę się tu rozpisywać o podawanych argumentach za i przeciw. Dlatego nie znam konkretnych psychoterapeutów, którzy na pewno świadczą tego rodzaju usługi. Choć wiem, że część z nas ma takie doświadczenia. Proponuję zajrzeć na listy certyfikowanych psychoterapeutów Polskiego Towarzystwa Psychologicznego lub Psychiatrycznego. Może znajdzie tam Pani taką ofertę.
      Jeśli napisze mi Pani jakiego zakresu dotyczą Pani problemy, to może podam jakieś konkretne nazwisko. Agnieszka Iwaszkiewicz
    • efi-efi Re: prośba 14.02.12, 21:03
      www.znanylekarz.pl/violetta-nowacka2/psycholog-seksuolog-terapeuta_uzaleznien/poznan
      Osobiście uważam, że tego typu porady nie powinny być udzielane on line, ale jak chcesz to korzystaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka