Dodaj do ulubionych

Kocham Was:)

03.07.13, 20:40
Kochani, pomyślałam sobie, że Was lubie:) I że zaczynam Was już trochę kojarzyć:) Nie chcę straszyć, że kojarzę co niektórych, kim są w realu;) Jakbym miała chwilę czasu, co przy małym cycoholiku nie jest łatwe, to może i bym się pokusiła o mały research, żeby nie wyjść z wprawy...

Mój mąż unika seksu. Co robić?
Verdana - "Daj się mu wyspać".
Tully i Triss "Nie bądź naiwna, ma kochankę".
Zuzi "To przemocowiec".
Sebalda "A jak bylo dotychczas? Dopytuję, bo nie chce pochopnie doradzać rozstania".
Danaide "Przeczyutaj Jaspera Juula".
Pade "A czy Ty tez unikasz seksu?"
Differentieve "Ludzie mają różne potrzeby".
Paris "???"
Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam:)
Obserwuj wątek
    • napis_z_obrazka Re: Kocham Was:) 03.07.13, 21:21
      Z wzajemnoscia:-)
      • sebalda Re: Kocham Was:) 03.07.13, 22:02
        A to ciekawe, myślałam, że wszystkim wmawiam, że są w przemocowym związku:D

Ja też Cię lubię, choć czasem mnie irytujesz troszeczkę;)
        • zuzi.1 Re: Kocham Was:) 03.07.13, 22:27
          ;-)))) dobre, w przypadku braku seksu zazwyczaj odsyłam na forum BSwM ;)

Ja natomiast lubię Paris szczególnie za tą wypowiedz: Paris:"Ja jednak faktycznie sobie myślę często, że jak ktos jest taki miły/fajny/empatyczny etc. to skąd u licha weźmie sobie faceta przemocowca/gbura/idiotę etc.? Wszak do tak miłych/fajnych/empatycznych osób powinien być sznureczek fajnych kandydatów na partnerów... Podejrzewam, że odpowiedź jest znacznie bartdziej złożona, że to przez dobre serce późniejszej ofiary przemocowca, który przez długie lata ukrywał do tego swoje psychopatyczne skłonności... "
          • zuzi.1 Re: Kocham Was:) 03.07.13, 22:59
            i rzeczywiscie, po wgryzieniu się w temat przemocy, w realu zdarza się, że jestem w stanie z kilkunastu facetów z którymi np. czynnie uprawiam sport, których widzę i słyszę w konwersacjach z ich dziewczynami wyłuskac tego jednego, który moim zdaniem jest "trefny" tj. ze skłonnosciami do przemocy i aż mnie gardlo swierzbi, żeby podejsc do jego pani i powiedziec jej, żeby zaczęła znacznie uwazniej przygladac się zachowaniom swojego wybranka, ale oczywiscie tego nie robię...tylko zastanawiam się jak to możliwe, że kobieta nie widzi tego, że jej facet zachowuje się w stosunku do niej agresywnie i bez szacunku, oczywiscie robi to w "białych rękawiczkach" a nie wprost.... ;-) tak już chyba mi zostanie, po moich wlasnych doświadczeniach w tym temacie, jestem po prostu b. wyczulona na takie zachowania, mam przemocowe radary ;-))) ukrywana przemoc jest widoczna dla osoby, która miała z tym wcześniej do czynienia, przynajmniej dla mnie jest widoczna...
    • kropidlo5 Re: Kocham Was:) 03.07.13, 23:30
      Pominelas mnie. Ja bym powiedzial, ze to wina rodziny (Twojej) i toksycznych znajomych (meza).
      :)
      • paris-texas-warsaw Re: Kocham Was:) 04.07.13, 07:31
        Kropidło, wieczorem o Tobie jeszcze pomyślałam:
        "Zakladając, że miał toksycznych rodziców, młodszą faworyzowaną siostrę i bogatego krewnego...":)

Tylko o Sorvinie ciężko pisać, bo byłby to dłuuuugi wywód:)
        • sorvina Re: Kocham Was:) 04.07.13, 08:52
          paris-texas-warsaw napisała:

> Tylko o Sorvinie ciężko pisać, bo byłby to dłuuuugi wywód:)

Może "Akurat mam chwilkę, więc postanowiłam dodać coś od siebie (3 posty po max znaków)" ;)

Muszę przyznać, że też Was polubiłam :)
    • differentview Re: Kocham Was:) 04.07.13, 10:45
      ja jestem dyfrent wju a nie dyferentiw;)
      • paris-texas-warsaw Re: Kocham Was:) 04.07.13, 13:04
        Ja jakoś zawsze na swój użytek czytałam z "rosyjska" diferentiew:) Ale teraz już się nie pomylę:)
    • nammkha Re: Kocham Was:) 04.07.13, 11:43
      Ja też was lubie chociaż jak widać nie piszę na tyle często aby byc zapamiętaną to czytam forum już od paru lat i kojarzę sporo osób. Najbardziej jestem ciekawa jak się to wszystko rozkłada wiekowo...:)bo sobie wyobrażam, że tutaj piszą osoby na prawę młode, średnie i starsze, a piszą sobie tak jakby były wszystkie sobie równe i to jest własnie fajne i sobie wyobrażam, jak by te wszystkie osoby się spotkały w jednym miejscu to ciekawe czy tak by się dobrze dogadywały jak na forum...chyba nie, i to jest właśnie nasz przywilej.
    • danaide Re: Kocham Was:) 04.07.13, 14:38
      Ja w temacie mężów ani mężczyzn unikających seksu się nie wypowiadam, bo nie mam w tym zakresie żadnych doświadczeń, natomiast Jesper Juul uważa, że przy 12latku to już pozamiatane=)

No i ja teraz rozumiem czemu Ty jesteś TAKA zajęta=P
      • anula36 Re: Kocham Was:) 04.07.13, 17:28
        bardzo trafnie ujelas ranking komentujacych bez wzgledu na temat:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka