Dodaj do ulubionych

Zabrali mi dziecko

13.04.20, 23:12
19.marca do mojego domu zapukał dzielnicowy z opiekunem z mops z postanowieniem z sądu o umieszczenie mojej córeczki w rodzinnym domu dziecka. Dla mnie to koszmar, nie mogę się z córeczką zobaczyć, bo epidemia jest.
Nie wiem dlaczego mi ją zabrali. Córka skończyła 01 marca roczek i zawsze była ze mną spędziłam z Nią każdą chwilę.nie rozstawałam się z Nią , wszędzie byłyśmy razem. Teraz nie mogę normalnie funkcjonować, cały czas płaczę, oglądam zdjęcia, filmy, które zrobiłam będąc z córeczką.
Niewiem jak długo tak wytrzymam.tak bardzo mi Jej brakuje.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Zabrali mi dziecko 14.04.20, 10:03
      Dzielnicowy z MOPS nie puka znienacka do losowo wybranych domów, a na postanowienie sądu rodzinnego o umieszczeniu dziecka w pieczy zastępczej lub domu dziecka, rodzic musi solidnie zapracować.
    • aqua48 Re: Zabrali mi dziecko 14.04.20, 11:13
      Zamiast oglądać filmy i płakać, przeczytaj dokładnie to postanowienie sądu, które otrzymałaś.
      Zastanów się DLACZEGO Twoje dziecko umieszczono w rodzinie zastępczej, a następnie co powinnaś zmienić w swoim życiu by je odzyskać. Sądy rodzinne, MOPS i dzielnicowi nie działają BEZ POWODU.
    • yoma Re: Zabrali mi dziecko 14.04.20, 17:50
      Ludzie... to zrozumiałe, że się nudzicie, ale najlepszym lekiem na nudę jest zgłoszenie się na ochotnika do robienia zakupów potrzebującym. Serioserio.
      • tt-tka Re: Zabrali mi dziecko 14.04.20, 21:10
        Juz zrobilam zakupy. To moge teraz ponudzic ? :)

do autorki - zamiast sie zalewac (lzami), przypomnij sobie przebieg rozprawy. Albo, jak juz poradzono, zajrzyj do postanowienia. od razu zyskasz na wiedzy.
        • ken-ya Re: Zabrali mi dziecko 16.04.20, 18:14
          Bzydko odpisane, Robicie sie podlym narodem. A gdzie ta wasza tolerancja Wsrod narodu Polskiego jest duzo shizo i autystykow Sa to ludzie co potrzebuja pomocy , a nie Waszych wrednych przypiskow
    • marsylvik Re: Zabrali mi dziecko 17.04.20, 09:57
      aniazosia napisała:

> Nie wiem dlaczego mi ją zabrali.

W jakim państwie mieszkasz?
      • alpepe Re: Zabrali mi dziecko 17.04.20, 14:13
        jak mops, to pewnie w Polsce.
        • marsylvik Re: Zabrali mi dziecko 18.04.20, 20:43
          No to jak może nie wiedzieć dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka