jessica13 16.03.07, 18:23 Mam 18 lat.Wcześniej nie prowadzilam domu.Moglaby mi pani napisać listę prac domowych chodzi o sprzątanie które powinna umieć robić dziewczyna która chce zalożyć rodzinę przyszla żona matka.Dziękuję pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pigula731 Re: Prowadzenie domu 16.03.07, 18:32 a jak Twoja mama prowadziła dom? wykonywała czynności domowe? to jest najlepszy przykład, chcesz "prowadzić" swój dom czy pracować u kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
street_pop Re: Prowadzenie domu 17.03.07, 10:28 Powinnaś robić to, co umiesz najlepiej i co Ci najlepiej wychodzi i co lubisz. "To, co kobieta umieć powinna" wymyślały chyba nasze prababki, czasy były inne. To, co współczesna kobieta "powinna" to dogadać się ze swoim partnerem przy uwzględnieniu preferencji i potrzeb swoich i partnera. Nauczyc się trzeba PARTNERSTWA. Na zasadzie prób i błędów. Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan_69 Re: Prowadzenie domu 09.02.14, 20:46 Jest tego wiele. Ja na swoim bloguPomysłowy Pan Domu dotyczącym prowadzenia domu mam dział Zielony listek. Jest on co prawda, jak cały blog, przeznaczony dla mężczyzn, ale tym się nie przejmuj. Pranie, sprzątanie, gotowanie czy wychowywanie dzieci nie ma płci. Zapraszam po porady. Jeżeli będziesz miała jakieś konkretne pytania, odpowiem na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Prowadzenie domu 09.02.14, 21:40 Biedna, siedem lat czekała na ten wpis :P Odpowiedz Link Zgłoś
pibelle Re: Prowadzenie domu 09.02.14, 23:09 Kto i po co wywleka takie archiwalne wątki - czasami się zastanawiam? Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Prowadzenie domu 10.02.14, 07:47 Spamerzy szukający darmowej reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś