smutnapanna 05.10.07, 12:03 gdzie mogę o tym pogadać z fachowcem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwucha Re: Po poronieniu 05.10.07, 12:18 Najlepiej dowiedzieć się w Twoim szpitalu połozniczym (jeśli jesteś z miasta wojewodzkiego, to nie powinno być problemu). Przy oddziałach ginek-położn. dzialają psychologowie zajmujący się m.in. problematyką straty dziecka, ale nie wszędzie - niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
smutnapanna Re: Po poronieniu 05.10.07, 17:03 Leżałam na Żelaznej w Warszawie. Tam jest pani psycholog. Przyszła, zaśmiała sie nerwowo, zrobiła na mnie fatalne wrażenie i wyszła. Tak pani na etacie. Chciałabym znaleźć kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_iwaszkiewicz Re: Po poronieniu 07.10.07, 14:47 Można szukać pmocy w Ośrodkach Interwencji Kryzysowej. z całą pewnością są w Warszawie. Tam jest bezpłatan opieka. Można spróbować odpłatnie. To nie powinno być wiele spotkań więc i koszt nie tak wielki. Oprócz Laboratorium Psychoedukacji, gdzie oprócz konsultacji jest czykliczny warsztat " Jak radzie sobie z żałobą i stratą", polecam Ośrodek Psychoterapii "Rasztów" , "Mabor", Ośrodek Pomocy Psychologicznej ( chyba taka nazwa ) na ul. Ikara.POzdrawiam Agnieszka Iwaszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś