malina780 03.03.09, 16:05 Czy ktoś wie kiedy zaczyna się kryzys małżeński??? Czy jest określony czas? I czy szybko mija? Najważniejsze czy można go przetrwać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.logan Re: Kryzys małżeński 03.03.09, 16:29 > Czy ktoś wie kiedy zaczyna się kryzys małżeński??? TAk wedlog moich obliczen zaczyna sie w 11266 dniu małzenstwa albo jesli to cie uchroni to przy 6935 bolu głowy zony. >>I czy szybko mija Nie to proces złozny i dlugotrwaly. Najważniejsze czy można go > przetrwać?? No wiesz wszystko mozna. Maz ma taki sam iloraz inteligencji jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
skarbus71 Re: Kryzys małżeński 05.03.09, 15:24 Nie rozumiem po co te zlosliwosci, piszacy tu ludzie prosza chyba o pomoc a nie o kopa miedzy oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: Kryzys małżeński 05.03.09, 20:05 A jakiej konstruktywnej porady mozna udzielic na tak przedstawiony problem, pytanie?Prosze cie kazdy drosly nawet srednio inteligentny czlowiek wie ze w malzenstwie zdarzaja sie kryzysy o roznym o roznym podlozu i roznym natezeniu. A na jego dlugosc wplywa wiele czynnikow. Prochu nie odkryjemy. I nie byla to zlosliwosc a sarkazm. Odpowiedz Link Zgłoś
skarbus71 Re: Kryzys małżeński 05.03.09, 15:27 Moim zdaniem kryzys malzenski zaczyna sie wtedy, kiedy jedna ze stron lub obie interesuja sie bardziej samym/a soba niz inwestowaniem swojej energii w dobre ale tez i nienajlepsze chwile z partnerem. Nie ma tu zadych ram czasowych. Trwac moze sobie i dlugo, ale wszystko zalezy od tego, co chcecie z nim zrobic. Bo mozna ignorowac, udawac, ze nic sie nie dzieje. Mozna byc nieszczesliwym i tkwicw beznadziei. Mozna walczyc. To ostatnie polecam, oby nie bylo za pozno.... Odpowiedz Link Zgłoś
latosie Re: Kryzys małżeński 07.03.09, 15:02 a co jak trwa i trwa i nie ma się już siły walczyć i ma się już poprostu dość....nie chcę rozwodu, chcę żeby było dobrze... tylko,że tylko ja tego chcę Odpowiedz Link Zgłoś