mr.sajgon 06.08.10, 23:17 Na razie jest smiesznie, pytanie tylko kiedy zaczniemy sie bac. Ale "dobrosc" pana Bronko jest wielka, tak wielka jak Buda dla zmyly nazywana Ruska. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Prezydent Komorowski 06.08.10, 23:39 Czy ja wiem, czy śmiesznie? W tego, co widziałem na FK, raczej żałośnie. Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Prezydent Komorowski 07.08.10, 09:30 wariant_b napisał: > Czy ja wiem, czy śmiesznie? > W tego, co widziałem na FK, raczej żałośnie. Nie polecam widzenia swiata przez grajdolek zwany forum Kraj. Odpowiedz Link
humbak Re: Prezydent Komorowski 07.08.10, 12:09 Śmieszne są zajawki w TVN. A bać się nie ma i nie będzie czego. Chyba że na tej zasadzie co niektórzy obawiali się faszyzmu, za rządów PiS. Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Prezydent Komorowski 07.08.10, 20:52 humbak napisał: Chyba że na tej > zasadzie co niektórzy obawiali się faszyzmu, za rządów PiS. Teraz trzeba robic dokladnie to co zwolennicy PO, straszyc niewiniatka dzikim ludem. Odpowiedz Link
humbak Re: Prezydent Komorowski 16.08.10, 20:18 Ta, a ja się znowu będę gapił z zażenowaniem, co Ci moi znajomi wypisują Odpowiedz Link
orla43 Re: Prezydent Komorowski 17.08.10, 17:24 O co chodzi? Przecież prezydent B.M.K.umie czytać z kartki Odpowiedz Link