Dodaj do ulubionych

CZY WYJECHAŁ DO PRACY KTOS PRZEZ EURES???

15.11.04, 15:51
...I czy te oferty sa prawdziwe?Czy jest mozliwosc ze ktos nas naciagnie lub
oszuka??Jezeli ktos wyjechal prosze o odpowiedz

Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: CZY WYJECHAŁ DO PRACY KTOS PRZEZ EURES??? IP: 80.48.118.* 16.11.04, 14:48
      Przede wszystkim biuro które bierze kase za pracę działa nielegalnie. Ja
      polecam małe biuro z Głogowa. Nie biorą kasy za pośrednictwo ty płacisz tylko
      za bilet i ubezpieczenie oni załatwiaja resztę ale ang trzeba znać
      komunikatywnie. Ja tak znalazłam pracę i jestem zadowolona!!! Ich mail
      icy@interia.pl
      • Gość: aśka ile %doliczaja sobie do biletu? i ubezpieczenia?? IP: *.tpsa.techsys.pl 16.11.04, 20:39
      • Gość: Seba Lenko może byś się tak obudziła??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:59
        Lenko może byś się tak obudziła???po pierwsze EURES żadnych pieniędzy nie
        bierze.Czego nie moge powiedzieć o Twojej propozycji mailowej.Tak się nie
        załatwia spraw.Podałabyś lepiej nazwisko tej pani czy pana,adres itp
    • Gość: EURES hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:16
      to jest europejskie biuro pracy wiec mozesz spokojnie szukac...
      • djdel Re: hmm 17.11.04, 14:01
        gdzies kiedys czytalem tu na forum, ze ktos znalazl prace w ten sposob,dostal
        gdzies w szkocji w hotelu , zalezy w jakim kraju szukasz..a tak przy okazji
        chyba nawet arytkul w gazecie byl o tym..poszukaj w dziale praca-praca w ue.
        tam chyba tez cos o tym czytalem
        powodzenia
    • Gość: mer Re: CZY WYJECHAŁ DO PRACY KTOS PRZEZ EURES??? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 17.11.04, 14:52
      siedzę na Euresie od sierpnia ani słychu ani dychu nie wiem po co to jest z
      Wojewódzkimi UP też kicha nie licz na nich
    • Gość: Marcin Re: CZY WYJECHAŁ DO PRACY KTOS PRZEZ EURES??? IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.11.04, 10:40
      Posrednicy Eures zobligowani sa dokladnie sprawdzic kazdego pracodawce i nie
      przyjma oferty jesli nie upewnia sie, ze wszystko jest w porzadku i ze
      pracodawca dziala legalnie. Sam pracowalem w Urzedzie pracy i co nieco sie
      orientuje. Aktualnie pracuje w brytyjskiej firmie rekrutacyjnej i jesli jestes
      zainteresowany praca w Anglii to moge pomoc(dodam tylko iz bardzo waznym
      elementem jest j. angielski, przynajmniej w stopniu komunikatywnym.Ponadto
      dobrze miec doswiadczenie w danej dziedzinie. Moja agencja dzialqa glownie w
      branzy gastronomiczo-hotelarskiej ale posiadamy takze inne oferty)
      moj email: marcin@global-appointments.com
      • sylwek07 Re: CZY WYJECHAŁ DO PRACY KTOS PRZEZ EURES??? 18.11.04, 13:01
        wlasnie przejzalem wasz strone i macie duzo do zaoferowania ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka