Dodaj do ulubionych

UWAGA OSZUST W DREŹNIE!!!

IP: *.chello.pl 26.11.04, 21:00
Proszę uważać na oferty pracy w Dreźnie, sprzątanie w studiach
fotograficznych. Osoba oferująca przedstawia się jako Jacek (Darek) Cichocki -
jest to oszust poszukiwany przez niemiecką policję.
Obserwuj wątek
    • Gość: KG Re: UWAGA OSZUST W DREŹNIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:31
      Powiedz mi aniu jak można znaleźć pracę w Niemczech. Konkretnie sezonową.
      • Gość: monia Re: UWAGA OSZUST W DREŹNIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:51
        ale numer tydzień temu rozmawiałam z nim oferował mi prace nie mogę dobrze ze
        nie skorzystałam
    • Gość: marcinek Re: UWAGA OSZUST W DREŹNIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:54
      Tak, to prawda, ten koleś to oszust. Pieprzony naciągacz. Uważajcie na gościa.
      Niejednego już przewalił. Działają we dwójkę. Jeden każe do siebie mówić Jacek
      a drugi Jarek. Jacka nie widziałem. Jarek to wysoki, szczupły chłopak, lat ok
      25 -27. Lekko się jąka. Gdy ja go widziałem to miał ciemnobrązowe, krótkie
      włosy. Szczupła, prawie trójkątna twarz. Nosił okularki. Na szczęście Policja w
      dreźnie juz intensywnie ich poszukuje. Mogą się jednak przenieść do innego
      miasta. Są na tyle bezczelni, że potrafią tuż przed ucieczką z pieniędzmi
      powiedzieć, że w pokoju, w którym będziesz mieszkał nie działa czajnik i żebyś
      dziś z niego nie korzystał, on jutro przyniesie nowy. poza tym wcześniej pytał
      także czy człowiek pali czy nie, żeby znaleźć odpowiedni pokój. Gdyby ktoś
      chciał skorzystać z podejrzanej oferty w niemczech, np. w dreźnie może się ze
      mną skontaktować, mogę coś podpowiedzieć. mcmarc@wp.pl . Ja już to przeżyłem.
      Pozdrawiam.
      Aha, cały czas szukam tego gnoja i jeśli tylko uda mi się go zlokalizować to
      pojadę za nim nawet na koniec świata, na własny koszt. Jeśli tylko uda mi się
      go dorwać, to na pewno nie pójdę z nim na Policję.. On sobie później też już
      raczej nie pochodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka