Dodaj do ulubionych

z Euro Praca na cypr

14.04.05, 20:28
ten post jest głównie do osób, które były na Cyprze. Jest w Polsce biuro w
Katowicach o nazwie Euro Praca, które nie pobiera opłat. Proponują pracę np.
dla pokojówek bez znajomości języka. Bilet do miejsca zatrudnienia trzeba
kupić u nich na miejscu i kosztuje "jedyne 1550 zł" (podejrzewam, że mają
układ i w tej cenie jest jakaś prowizja). Mam pytanie, czy ktoś zna ludzi,
którzy pojechali z tego biura?? Na ile można zawierzyć tej firmie, że praca
do której chcę pojechać napewno będzie??? Proszę o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Migotka Re: z Euro Praca na cypr IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 20:06
      Jeżeli chodzi o Euro Praca - firmę z Katowic, to chyba są ok, jeszcze nic złego
      na nich nie znalazłąm. Też się zastanawiam nad wyjazdem na Cypr. Jeśli ktoś
      będzie coś wiedział, to byłabym wdzięczna za informację.
      • Gość: Migotka Re: z Euro Praca na cypr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:54
        Ja też się wybieram . Napisz do mnie na gg.3715619
        • Gość: kostas Re: z Euro Praca na cypr IP: 194.42.133.* 01.05.05, 18:31
          No wiec jesli o chodzi o firme europraca z katowic to nie wyglada to tak rozowo
          jak oni tam opowiadaja. jestem z gliwic i przyjechalem przez nich do Limassol.
          Uratowala mnie tylko znajmosc angielskiego bo musialbym wracac do polski. Oni
          przysylaja ludzi tutaj wlasnie kobiety w wieku ok.50 lat nawet do pracy za
          pokojowki a an miejscu okazuje sie ze musza znac angielski. w katowicach
          natomiast wszystko jest ok praca jest jezyka nie trzeba znac. na miejscu co
          niektorzy przezywaja horror. Sa nieodpowiedzialni i czyhaja tylko tylko na kase
          bo bilet kosztuje 800 zl a pozostale 750 zl mowia ze placa transfer a to gowno
          prawda bo oni tu zadnych pieniedzy za transfer nie wysylaja tylko biora w
          kieszen. z drugiej strony troche ludzi juz wyslali i pracuja i jest ok. Ale
          radze wyjazd przemyslec bo mozna sie niemile rozczarowac na miejscu a jezeli
          kots nie zna jezyka zupelnie to przyjazd na Cypr odradzam !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka