Gość: bartlomiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:07 Mam zamiar wyjechac do Angli i pracowc jako stolarz .Proponuja mi 5/h,da sie za tyle przezyc ,mieszkaniei utrzymanie w moim zakresie.Wyjezdzal ktos z ITC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eccia0102 Re: stolarz za 5 f 03.05.05, 22:40 stolarz w Anglii to dosyc dobry fach i o wiele wiecej opłacany 5f/H to jest mało o wiele za mało Zeby w UK znalesc dobrą prace trzeba cos umiec miec doswidczenie i papiery potrzebne do pracy,które sie długo i trudno załatwi.Ludzie nie pracujcie za granicą za bezcen bo unijni niedługo sie tak wycwanią,ze bedą nas chcieli zatrudniać za 1f/h Odpowiedz Link Zgłoś
eccia0102 Re: stolarz za 5 f 03.05.05, 22:41 zapomniałam dodac , ze jezyk mile widziany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steph Re: stolarz za 5 f IP: *.bulldogdsl.com 03.05.05, 23:29 Na poczatku tego roku zatrudnialam stolarza Anglika w Lonynie do budowy szaf w sypialniach. Stawka £150 za siedmiogodzinny dzien pracy. Kwalifikacji nie sprawdzalam bo byl z polecenia. Robota wykonana wysmienicie, szybko i, bardzo wazne, bez balaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartlomiej Re: stolarz za 5 f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 11:58 Ja tez mysle ze to dziadowskie pieniadze,znam dobrze wloski i angielski,6 lat w zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: stolarz za 5 f IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 08:42 dziadowska stawka ,30 zl / godz zarobisz w Polsce - szanuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: stolarz za 5 f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:21 POPIERAM DOSC PRACY ZA DZIADOWSKIE STAWKI.odrobine szacunku dla wlasnej osoby.chociaz trudno sie dziwic przez tyle lat propagandy wielu uwiezylo ze trzeba za poldarmo............ lol Odpowiedz Link Zgłoś