Dodaj do ulubionych

Juz w BXL!

IP: *.cec.eu.int 02.06.05, 15:06
Czy widzicie to sliczne IP?
To juz drugi dzien w pracy i jest s u p e r!!!! Oby tak dalej.

Jakos uporalam sie ze znalezieniem mieszkanka, w pracy tez nic nie wrozy
histerii, teraz jeszcze creche i bedzie mozna odpoczac.

Goraco Was pozdrawiam, zycze aby wszystkim sie udalo dostac wymarzone
zatrudnienie i DZIEKI za nieoceniona pomoc z Waszej strony!

Wasza Stuzka
Obserwuj wątek
    • epsotek Re: Juz w BXL! 02.06.05, 15:11
      Gratuluje.

Je sie wciaz staram ale jakos niespiesznie mi idzie :)
    • epsoelka Re: Juz w BXL! 02.06.05, 15:13
      przyjedziemy, zobaczymy, ocenimy :)
      Miłej pracy!!!
      Ela
      • schaflar Re: Juz w BXL! 02.06.05, 15:16
        Witam wsrod nas. Oby nas nadal przybywalo!!!
        Rafal
        • Gość: Sil Re: Juz w BXL! IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 02.06.05, 15:46
          Hej Stuzia, raz jeszcze gratulacje! Właśnie napisałam do Ciebie maila-
          oczywiście na unijną skrzynkę:))).
        • Gość: Sofi Byle nie przez paczkowanie schaflar :) IP: *.cec.eu.int 02.06.05, 16:00
          Anie przez inne podzialy.
    • Gość: kaszub Re: Juz w BXL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:17
      Gratulacje!! A w jakiej kategorii? U mnie bylo blisko ale szymbi byl lepszy:))
      Pozdrawiam
      • repairman Re: Juz w BXL! 02.06.05, 18:20
        Witaj , Stuzia w BXL :)

Widac duzo optymizmu w Tobie ;), oby jak najdluzej :)

• Gość: K.ubus Re: Juz w BXL! IP: *.hh.dial.de.ignite.net 02.06.05, 19:40
        Stuzia, serdeczne gratulacje i powodzenia!
        Ciesze sie, ze sie komus udaje, bo ja wciaz siedze w domu i powoli sie
        zalamuje. No, ale jak Szymbi tez juz cos znalazl, to moze jeszcze jest
        nadzieja... Rozumiem, ze musiales Kaszub z nim konkurowac, hm; rycerskie
        zachowanie.
        Pozdrawiam wszystkich
        K.ubus
        • Gość: kaszub Re: Juz w BXL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:43
          Nie jest tak zle K.ubus, jak tak sobie patrze to w samej komisji jest juz 24
          ekonomistow, do tego na pewno kilku jeszcze nie w spisie bo zaczynaja pozniej. Z
          samej 3MG jest 3, no a taraz z szymbim (no lepszy byl) to 4 :) Tylko liczby i
          statystyka podtrzymuja mnie na duchu. Mamy dobry trend :)) Tylko jakis taki malo
          dynamiczny.
          Pozdrawiam wszystkich wyczekujacych.
          • epsotek Oooo! Ciekawe statystyki 03.06.05, 12:58
            Hej a skad czerpiecie te statystyki? Rejestrujecie po kolei wszystkich
            zatrudnionych? Mnie strasznie interesuje jak idzie zatrudnianie EPA (szczegolnie
            z drugiej merit group).

Pozdr.

Epsotek
            • Gość: kaszub Re: Oooo! Ciekawe statystyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:37
              nic trudnego i kiedys na ten temat juz byla dyskusja. pod tym linkiem mozesz
              wyszukiwac osoby pracujace w komisji
              europa.eu.int/comm/staffdir/plsql/gsys_tel.display_search?pLang=EN
              a na stronach epso masz listy rezerwowe. combine it i gotowe.
              Tylko pamietaj, ze ludzie pracuja tez w innych instytucjach, a wyszukiwarka idea
              jakos u mnie nie dziala. No i podobno niektore panie (moze i panowie tez sie
              znajda) maja juz inne nazwiska.
              • epsotek Re: Oooo! Ciekawe statystyki 03.06.05, 14:23
                Taaak. Znam te strone. Ale to straszna praca sprawdzic wszystkie nazwiska po
                kolei. W koncu EPA jest na liscie calkiem sporo. Gratuluje zapalu :)

• szymbi Re: Oooo! Ciekawe statystyki 03.06.05, 14:28
                  przypominam jeszcze, że wyliczenia kaszuba są bardzo ostrożnie, bo nie wlicza on
                  osób, które już mają zaklepane miejsce, ale na razie nie rozpoczęły pracy, tak
                  jak ja. Okres od interview do rozpoczęcia może wynieść teoretycznie nawet 8
                  miesięcy!
                  • epsotek Re: Oooo! Ciekawe statystyki 03.06.05, 14:32
                    No i to prawda, ze czasem nazwiska nowych osob pojawiaja sie z opoznieniem lub w
                    przypadku dziewczat juz nigdy ;)
                  • Gość: kaszub Re: Oooo! Ciekawe statystyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:40
                    no wlasnie, trzeba by zrobic ankiete ile takich osob juz jest. oprocz szymbiego,
                    znam jeszcze jedna.
                • Gość: Sofi epsotek przerzucasz to do xls i dojscie do IP: *.cec.eu.int 03.06.05, 14:51
                  szacunkowych danych nie powinno ci zajac wiecej niz 15 minut :)
                  • epsotek Re: epsotek przerzucasz to do xls i dojscie do 03.06.05, 14:53
                    To wydaje się mieć sens (a z moim wykształceniem powinno byc proste). Cóż jak
                    się ponudzę to sprubuje (chyba mi sie jakies u pomyliło). Dzięki za radę.

Epsotek
                    • Gość: Sofi dla ulatwienia IP: *.cec.eu.int 03.06.05, 15:10
                      VLOOKUP; HLOOKUP :) MILEJ ZABAWY
          • Gość: Kubus Do Kaszuba IP: 141.91.240.* 10.06.05, 14:13
            O, i tu cos do mnie. Dzieki, Kaszub za otuche...
            Ja nie jestem ekonomista. Jestem w grupie prawnikow i oni sprzedaja sie calkiem
            dobrze, chyba najlepiej ze wszystkich. No, ale ja mimo lobbowania wciaz jestem
            tam, gdzie bylam i nie bardzo mi to pasuje (z kazdym dniem coraz mniej). Ale
            caly czas mam nadzieje, ze bedzie lepiej :)
            Swoja droga, ciekawa jestem, co tam u rpj4? Czy cos juz sie znalazlo?
            Pozdrawiam poszukujacych
            Kubus
            • Gość: tomi Re: Do Kaszuba IP: *.217.134.144.coditel.net 10.06.05, 14:16
              o prosze, jak milo, kolejny prawnik. Witam serdecznie :)))
        • szymbi Re: Juz w BXL! 03.06.05, 13:57
          no pewnie że trzeba mieć nadzieję! Ja tam się specjalnie nie angażowałem w
          lobbying i wyszło, do tego wszyscy zapewniają, że listy będą przedłużone.
          Wczoraj do mnie z OLAFu jeszcze dzwonili ale powiedziałem, że jestem zajęty ;)
          Kaszub - do boju! :) Powodzenia i pozytywnych myśli życzę wszystkim!
          • Gość: kaszub Re: Juz w BXL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:05
            Mam same pozytywne mysli w glowie :)) A do boju, zwlaszcza, ze Arka wchodzi do I
            ligi. Trzeba bylo tych OLAFow podeslac do mnie, jak mogli mnie przeoczyc...
            Pozdrowienia
            Piotr (ojej mialo byc kaszub)
            • szymbi Re: Juz w BXL! 03.06.05, 14:08
              Gość portalu: kaszub napisał(a):

> Mam same pozytywne mysli w glowie :)) A do boju, zwlaszcza, ze Arka wchodzi do
              > I
              > ligi.

Może Lech spadnie, to sobie po drodze ręce podamy :)

> Trzeba bylo tych OLAFow podeslac do mnie, jak mogli mnie przeoczyc...

Axel mi napisał, że w OLAFie jest niezbyt fajna praca. Cokolwiek miał na mysli...
              • Gość: kaszub Re: Juz w BXL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:14
                hm... Pewnie Axel ma racje, ale wierz mi na poczatek moze byc olaf. Bylem na
                interview w internal market, tam dopiero bylo nieciekawie. W koncu, predzej czy
                pozniej, tez wyladuje w pokoiku nad centrum handlowym :)) Tez mi sie tam
                spodobalo (zonie rowniez).
                • szymbi Re: Juz w BXL! 03.06.05, 14:20
                  że żonie to wierzę - moja też jest uzależniona od H&M - tuż nad biurem Axela...
                  • epsotek Re: Juz w BXL! 03.06.05, 14:31
                    Moja dziewczyna jest uzalezniona od H&M juz tutaj w Polsce. Jezeli tam bedzie
                    lepiej zaopatrzony to wreszcie mam jej pelne poparcie dla mojego wyjazdowego
                    pomyslu :)
                    • szymbi Re: Juz w BXL! 03.06.05, 14:33
                      moja uzależniła się w Niemczech, gdzie to specjalnie nie bolało - w Polsce
                      niestety już trochę. Ale rzeczywiście jest to duuuuuuuuuży argument za
                      przeprowadzką :)))
                    • Gość: kaszub Re: Juz w BXL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:37
                      Szkoda tylko, ze w luksie jesli chodzi o pilke to mozna sobie jedynie pograc z
                      zona (gdyby umiala) lub kolegami. Zero w tym wzgledzie. Wiec zona ma H&M a ja?
                      • epsotek FC EPSO 03.06.05, 14:46
                        Trzeba założyć własny klub. Proponuję nazwę FC EPSO :)

Możnaby potem ligę utworzyć. Drużyny z Luxa, Bruxa i Struxa by walczyły o puchar
                        Unii :)
                        • Gość: kaszub Re: FC EPSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:06
                          genialny pomysl, zapisuje sie jeszcze przed rozpoczeciem pracy. Moze mogliby
                          zwracac mi koszty podrozy na mecze?
                          • epsotek Re: FC EPSO 03.06.05, 15:25
                            Bo wlasciwie to Warszawka tez moze wystawic swoja druzyne :) Mamy najdłuższą
                            ławkę rezerwowych zawodnikow :)
        • Gość: aerinn Re: Juz w BXL! IP: 194.7.121.* 03.06.05, 14:13
          K.ubus, masz tu juz swoich ludzi:))) Pozdrawiam:)
          • Gość: Kubus Do Aerinn w BXL! IP: 141.91.240.* 10.06.05, 14:04
            Czesc Aerinn :)
            Dopiero teraz zauwazylam, ze cos tu do mnie jest. Wybacz, chyba tez powoli
            zaczynam byc zekrecona... lalala, zakrecona, zakrecona...
            ;)
            Milego weekendu Tobie i wszystkim!
            Kubus
      • Gość: stuzia Re: Juz w BXL! IP: *.cec.eu.int 03.06.05, 12:37
        na kat C.
    • Gość: xxxx Re: Juz w BXL! IP: *.chello.pl 02.06.05, 18:42
      czy tam da sie wytrzymnac, czy jest pootwoooornie nudno, w jkaich godzinach
      musisz praqcaowac, bo ja mam miec prae od 09.00 do 19,00 wiec chyba nie
      wytrymac z tymi papierami, i korespondencja do sortowanie, kat C
      • Gość: stuzia Re: Juz w BXL! IP: *.cec.eu.int 03.06.05, 12:40
        No wlasnie moja boska szefowa przestrzega ilosci godzin, i tak sie umowilysmy
        zebym po 17 juz mogla isc do domu.

Nie ma czasu na nude, bo:
        sprawy administracyjne, rejestracyjne, trainingowe, lunchowe i forumowe nie
        daja szansy sie nudzic.
        Zobaczymy za pare tygodni...
      • epsotek Re: Juz w BXL! 03.06.05, 12:56
        A to pani juz dostala prace? To wspaniale bo do tej pory z pod adresu chello.pl
        same smutne i zirytowane posty sie ukazywaly...

Ps. A moze bys tak xxxx przybyla na nasze spotkanie w Gesi? To tak smutno gdy
        ktos moze ponarzekac tylko przez internet.
        • epsotek Re: Juz w BXL! 03.06.05, 12:57
          Oczywiscie moj poprzedni post skierowany byl do xxxx
    • Gość: daisy Re: Juz w BXL! IP: *.crowley.pl 03.06.05, 09:02
      Stuzia, moje gratulacje!!!!!!!!! :))))) bardzo sie ciesze! oby tak dalej,
      serdecznie pozdrawiam
      p.s.niedlugo i ja dolacze ze swoim IP, hehehe ;P
    • Gość: daisy Re: Juz w BXL! IP: *.crowley.pl 03.06.05, 09:04
      zapomniałam zapytać:masz normalną klawiaturę?????? :))))) ;PPPP
      • Gość: stuzia Re: Juz w BXL! IP: *.cec.eu.int 03.06.05, 12:41
        mam angielska qwerty bo o taka poprosilam. Napisz mi na priva co u Ciebie.
        • jodza Re: Juz w BXL! 03.06.05, 13:01
          hmm a o co chdzi z tymi kalwiaturami? takich zwykły od PC tam nie ma?!?!?!
          • epsotek A gdzie są cyferki??? 03.06.05, 13:03
            Jak zobaczysz "zwykła" klawiaturę a la francais to zrozumiesz o co chodzi :)
            • epsotek Re: A gdzie są cyferki??? 03.06.05, 13:05
              A tak właściwie to ja na takiej klawiaturze magisterkę napisałem. Po powrocie ze
              studiów kupiłem sobie taką w kraju bo nie mogłem się bezstresowo przestawić na
              naszą :) Niemal jak zawodnicy co po powrocie z saksów mają problemy z mówieniem
              po polsku :)

Tak więc pewnie można się przyzwyczić, szczególnie jeżeli Unit będzie pracował
              po francusku.
        • Gość: daisy Re: Juz w BXL! IP: *.crowley.pl 03.06.05, 13:22
          na pewno napiszę jak tylko dadzą mi trochę spokoju w obecnej robocie ;)))
          pozdrówka!
    • Gość: toja2001 Re: Juz w BXL! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.05, 09:49
      Gratuluje Stuzia!
      Napisz prosze jak znalazłaś mieszkanko -dzięki!
      mail: toja2001@gazeta.pl
      dzieki
    • Gość: Gonia Re: Juz w BXL! IP: *.rp.pl / *.rzeczpospolita.pl 03.06.05, 10:02
      Stuzia
      Rewelacja!!!! zycze jak najwiecej optymizmu !!! Powodzenia!!!
      g.
    • Gość: aerinn Re: Juz w BXL! IP: 194.7.121.* 03.06.05, 13:30
      Ja tez sie poowoooli wkrecam.... Glownie polega to na razie na bieganiu i
      przeszkadzaniu innym:)
      Pozdrawiam Brussels i Dasiek77. Dasiek, mialas być u nas na szkoleniu?....
    • epsoelka Re: Juz w BXL! 10.06.05, 13:18
      To już prawie drugi tydzień w pracy. Nadal tyle optymizmu?
      Ela
      • Gość: Damian Re: Juz w BXL! IP: *.localdomain / 213.25.181.* 10.06.05, 15:06
        Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka