Dodaj do ulubionych

skelpik z butami !!! tommi wchodzisz?

IP: *.89-201-80.adsl.skynet.be 29.07.05, 21:31
szukam partnera do sklepu z butami. nie mowie o rzeckim to on jzu nie zyje
ale sklep bedzie tylko dla epsuff!!!

buty dezajnerskie, koniecznie o 2 numery za duze. dlaczego? po prostu:
1) musi sie zmiescic wiele napisow w stylu: niedostepne dla nie epsuff
2) sloma nie powinna wystawac jak to sie dzieje z niektorymi dzis

bedziemy tez wybierali dorocznie mistera i miss EPSO SLOMA 200X.

aha wlasnie bede potrzebowal numeru formularza, ktory mi umozliwi legalny
bezwatowy import slomy.

tommi wchodzisz?!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tomi Re: skelpik z butami !!! tommi wchodzisz? IP: *.217.134.144.coditel.net 29.07.05, 22:15
      No ba :)))

Mam juz nawet kandydatow na Mistera i Miss. Ale nie wiem jak ich przedstawic
      zeby dobr osobistych w postaci "dobrego imienia" (celowo w cudzyslowie) na
      forum publicznym... hmmm...
      • Gość: paw_dady grammy a slommy IP: *.192-200-80.adsl.skynet.be 29.07.05, 23:34
        mysle ze przez weekend powinnismy przygotowac kategorie slommy cos a grammy
        np: jezykowa

kryterium: najwieksze uzycie 'epsoslow' w jesnym zdaniu. cos ja kz egazminow
        wstepnych na a w zeszlym roku: alokacja resirsow na najwyzszym levelu. ja bym
        dodal ze gosc napewno lobbowal na fri posta. a ty jak myslisz?
    • Gość: paw_dady Doki do kapituly nagrod ;) IP: *.240.81.adsl.skynet.be 31.07.05, 20:17
      Doki - mysle ze sam paw czy paw samotrzec z Tomim nie sa wiarygodna kapitula
      nagrod slommy tylk o2 osoby a kapitula to 3 ;).

-> proponuje Cie dolaczenie. Zaznaczam, ze propozycji nie mozesz odrzucic -
      wlasnie przyszedl someday

("Someday, and that day may never come, I'll call upon you to do a service for
      me" ...)

proponuje Ci wziecie udzialu w nomiancjach alureatow do nagrod Slommy 2005 -
      takze propozycje kategorii.

Zapraszamy tez naszych anonimowych epsuff do udzialu w jakze pozytecznym
      konkursie !

pozdrawiam
      JA
      • Gość: Doki Re: Doki do kapituly nagrod ;) IP: *.51-136-217.adsl.skynet.be 31.07.05, 21:53
        Gość portalu: paw_dady napisał(a):

> Doki - mysle ze sam paw czy paw samotrzec z Tomim

Chyba samowtor z Tomim?

> wlasnie przyszedl someday

To sie nazywa propozycja nie do odrzucenia?

Zaznaczam, ze nie mam czasu na krucjaty.

• paw_dady Re: Doki do kapituly nagrod ;) 31.07.05, 21:58
          Gość portalu: Doki napisał(a):

> Gość portalu: paw_dady napisał(a):
          >
          > > Doki - mysle ze sam paw czy paw samotrzec z Tomim
          >
          > Chyba samowtor z Tomim?

eeee taki potwor to Tomi nie jest ;P

> > wlasnie przyszedl someday
          >
          > To sie nazywa propozycja nie do odrzucenia?
          yessssssssss

> Zaznaczam, ze nie mam czasu na krucjaty.
          eee nie badz takie lwie serce ;) to tylko nominacje laureatow - nominowani
          przez BigBrothera - niech wiedza, ze "BB is watchin' ya"
    • Gość: EK Re: skelpik z butami !!! tommi wchodzisz? IP: *.cec.eu.int 01.08.05, 19:09
      Chyba sie troche nudzisz, prawda?
    • Gość: paw_dady kategorie slommy - first draft IP: *.135-200-80.adsl.skynet.be 04.08.05, 22:49
      1) epsoslowie
      2) bandwith kradzionego pasma WiFi
      3) ilosc jezykow deklarowanych vs realnie znanych
      4) brak pocenia sie
      5) ilosc procentowa benefitow 'wyzebranych' peirwszego dnia pracy (nagroda
      dodatkowa za rente na niezyjacych dziadkow i zailek na bezrobotnego zdrowego
      malzona)
      6) kategoria za nadciesinie epsie

czekam na dalsze propozycje !!!
    • Gość: paw_dady sa kandydaci !!! sa kandydaci!!! IP: *.75-201-80.adsl.skynet.be 05.08.05, 22:36
      burak tygodnia adm - slommy za najslabiej lapiacego epsa 9to jzu cos bo epsy
      mal oco lapia)

brukselek - slommy za najzabawniasze uwagi. zabawne oczywiscie jego zdaniem -
      sam sie przecie zasmiewa ze swoich dowcipow jako okret,ster i marinero
      • essere1 Re: sa kandydaci !!! sa kandydaci!!! 06.08.05, 11:42
        Gość portalu: paw_dady napisał(a):

> burak tygodnia adm - slommy za najslabiej lapiacego epsa 9to jzu cos bo epsy
        > mal oco lapia)
        >

A fe, bardzo nieladnie.
        Adm grozi co najwyzej bukiet roz za kompetentna i bezintersowna pomoc na forum i
        w realu, odkad to forumowo rejstruje....

> brukselek - slommy za najzabawniasze uwagi. zabawne oczywiscie jego zdaniem -
        > sam sie przecie zasmiewa ze swoich dowcipow jako okret,ster i marinero

Ho, ho, ho, najpierw trzeba by sie przebic przez tlumy trolli, pewniakow na
        global slommy and mister of slomma and slomma of the year, a z nimi konkurencja
        wydaje sie beznadziejnie skazana na porazke ;-)
        :]
        • Gość: znajomy Re: sa kandydaci !!! sa kandydaci!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:51
          Gość portalu: essere1 napisał(a):

> A fe, bardzo nieladnie.
          > Adm grozi co najwyzej bukiet roz za kompetentna i bezintersowna pomoc na
          > forum i
          > w realu, odkad to forumowo rejstruje....

człowieku, ty chyba nie wiesz o piszesz...
        • paw_dady eserek w kapitule? 09.08.05, 18:04
          > Adm grozi co najwyzej bukiet roz za kompetentna i bezintersowna pomoc na
          forum
          > i
          > w realu, odkad to forumowo rejstruje....

ja tego jakos niezauwazylem wiec zobacze raz jeszcze. mzoe sie poprawi jako
          laureatka.

> Ho, ho, ho, najpierw trzeba by sie przebic przez tlumy trolli, pewniakow na
          > global slommy and mister of slomma and slomma of the year, a z nimi
          konkurencja
          > wydaje sie beznadziejnie skazana na porazke ;-)
          > :]

eserek - mzoe dolaczysz jako maturzysta HC do naszej skromnej kapituly Slommy
          2005?
          • essere1 :-) 10.08.05, 09:29
            paw_dady napisała:

>
            > eserek - mzoe dolaczysz jako maturzysta HC do naszej skromnej kapituly Slommy
            > 2005?

Nie, dziekuje:-)
            I tak bym byl caly czas przeglosowywany, no chyba ze bym dostal "zloty" glos...
            Choc nie watpie, ze i tak bedzie okazja do zaopiniowania tej, czy owej
            nominacji....:)
            Ale propozycja mnie wruszyla....
            Poza tymto by mi zwiazalo rece w meznej i smiertelnej walce z ciemna strona
            forum epsum;-)

• Gość: he he Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:36
              mówiąc o śmiertelnej walce - uważaj na cosa nostre za niewłaściwe ulokowanie
              uczuć w adm :-)
              • essere1 Re: :-) 10.08.05, 09:48
                Gość portalu: he he napisał(a):

> mówiąc o śmiertelnej walce - uważaj na cosa nostre za niewłaściwe ulokowanie
                > uczuć w adm :-)

A tak BTW, jak bawienie dziecka?:):):)
            • paw_dady wasc sie boisz? zatwardzielem trza byc 11.08.05, 19:49
              essere1 napisał:

> I tak bym byl caly czas przeglosowywany, no chyba ze bym dostal "zloty"
              glos...
              >

spox kapitula jest demokratyczna
              a kandydatury tak jak dotad bedawysuwane na podstawie spich maili ktore do mnie
              ostatnio dosc czesto przybywaja inkoguto ;o)

> Poza tymto by mi zwiazalo rece w meznej i smiertelnej walce z ciemna strona
              > forum epsum;-)

"Never Underestimate the Dark Side of the Force"? rycerze paw dedaj i tak
              zwycienzom !

jako rozsadna propozycje wysuwam nagrode trapezfiku - szczegoly w poscie do t22

• essere1 Drogi kolega, antropia w pewnych... 12.08.05, 00:17
                ... przypadkach bywa szkodliwsza niz arszenik;-)

paw_dady napisała:

> essere1 napisał:
                > spox kapitula jest demokratyczna

No wlasnie i dlatego obecnie proponowany sklad kapituly by przeglosowywal
                wszystko stosunkiem glosow 2:1, a wzroslaby niestety wiarygodnosc:)
                No chyba, zebysmy zaczeli handlowac glosami, np: jesli x nie dostanie slommy,
                to zaglosujemy jednomyslnie na y....;-)
                No i zawsze mozna sie wykupic calpirinia....
                Eeeh, pewnie psuje szlachetne zalozenia fundatora kapituly...
                :)

A mozeliwe prawo VETA?:)
                No i jak ze slomma dla czlonkow kapituly? Dozywotni Immunitet?
                No i nietykalnosc cielesna - to na wypadek jakiegos krewkiego laureata...
                :)

> a kandydatury tak jak dotad bedawysuwane na podstawie spich maili ktore do
                mnie ostatnio dosc czesto przybywaja inkoguto ;o)
                >

No coz, koszta slawy:)

• paw_dady ok moze adm do kapituly tez? 15.08.05, 08:13
                  > No wlasnie i dlatego obecnie proponowany sklad kapituly by przeglosowywal
                  > wszystko stosunkiem glosow 2:1, a wzroslaby niestety wiarygodnosc:)

nie narzekaj czy dzis w jakimkolwiek parlamencie glosuej sie nad wola ludu? hi
                  hi elyty wiedzmo lepiej

> No chyba, zebysmy zaczeli handlowac glosami, np: jesli x nie dostanie slommy,
                  > to zaglosujemy jednomyslnie na y....;-)

nooo eps w mowi ludzkim glosem ;)

> No i zawsze mozna sie wykupic calpirinia....

juz mnie masz ;)

> Eeeh, pewnie psuje szlachetne zalozenia fundatora kapituly...
                  > :)

ehm nastepne pytenie szacownej komisji sledczej ;o)

> A mozeliwe prawo VETA?:)

ee to nie EU to ma dzialac ;P

> No i jak ze slomma dla czlonkow kapituly? Dozywotni Immunitet?
                  siur w sprawach podatkowych tez to istotne ;P

> No i nietykalnosc cielesna - to na wypadek jakiegos krewkiego laureata...
                  > :)

znow sie musze zgodzic choc zwykle moja mila powierzchownosc wystarcza zeby
                  paru dresow poszl ow rozsypke - ujmuje ich inteligencja ;P

> No coz, koszta slawy:)
                  co ja poradze zem inteligentny sexi i w ogole ;o)
                  • essere1 :-) 15.08.05, 11:22
                    paw_dady napisała:

> > No wlasnie i dlatego obecnie proponowany sklad kapituly by przeglosowywal
                    > > wszystko stosunkiem glosow 2:1, a wzroslaby niestety wiarygodnosc:)
                    > nie narzekaj czy dzis w jakimkolwiek parlamencie glosuej sie nad wola ludu? hi
                    > hi elyty wiedzmo lepiej

Nie pisze o realizowaniu woli ludu, pisze o prawdopodobienstwie tego, ze w
                    glosowaniu wyjedzie na moje:P (eeeh, to mlode, bezideowe pokolenie:):)):))... co
                    do Twojej propozycji, to ja rozwaze na posiedzeniu kapituly w Oaku:):)):)
                    Dobra?:):) Termin mozemy wybrac w probnym glosowaniu;-)

>
                    >
                    >
                    > > No chyba, zebysmy zaczeli handlowac glosami, np: jesli x nie dostanie sl
                    > ommy,
                    > > to zaglosujemy jednomyslnie na y....;-)
                    > nooo eps w mowi ludzkim glosem ;)

:) A jak przeglosujemy kandydature 3. czlonka kapituly, to sprzedam swoj glos w
                    dwoch dowolnych glosowaniach (wylaczajac 3 niki podane w tajnym protokole - 10
                    calpirinii od miejsca na liscie (happy hour).....):)):)::) - z czegos trzeba
                    zyc:):):):)).... Pomysl, ile z takimi 2. ustawionymi glosowaniami mozna by
                    zrobic zlego na forum...:]:]

>
                    > > No i zawsze mozna sie wykupic calpirinia....
                    > juz mnie masz ;)

Tu widze duzy potencjal, trzeba sie tylko spytac ktos chce dostac slomme (Ci
                    promocyjnie nic nie musze placic ), a reszcie podac konto bankowe pewnego baru w
                    Szwajcarii;)

> > A mozeliwe prawo VETA?:)
                    > ee to nie EU to ma dzialac ;P

Nie widze zwiazku, my tylko negocjujemy warunki mojego uczestnictwa w
                    kapitule;-) To jak z tym VETEM?;]

> > No i nietykalnosc cielesna - to na wypadek jakiegos krewkiego laureata...
                    > znow sie musze zgodzic choc zwykle moja mila powierzchownosc wystarcza zeby
                    > paru dresow poszl ow rozsypke - ujmuje ich inteligencja ;P

Ooo, to nie ma sprawy, Ty mozesz byc wylaczony z klauzuli o nietykalnosci, a ja
                    zglosze kandydature braci Kliczko;););)
                    >
                    • paw_dady Re: :-) 15.08.05, 16:38
                      essere1 napisał:

> Nie pisze o realizowaniu woli ludu, pisze o prawdopodobienstwie tego, ze w
                      > glosowaniu wyjedzie na moje:P (eeeh, to mlode, bezideowe pokolenie:):)):))...

aaaaaaaaaaaaa to mow jasnieja - proste jak do epsa ;P

> do Twojej propozycji, to ja rozwaze na posiedzeniu kapituly w Oaku:):)):)
                      > Dobra?:):) Termin mozemy wybrac w probnym glosowaniu;-)

eee tam zbyt duzo pub-troli epsiarskich - czuje sie jak legolas w morii ;P

> :) A jak przeglosujemy kandydature 3. czlonka kapituly, to sprzedam swoj glos
                      w
                      > dwoch dowolnych glosowaniach (wylaczajac 3 niki podane w tajnym protokole - 10
                      > calpirinii od miejsca na liscie (happy hour).....):)):)::) - z czegos trzeba
                      > zyc:):):):)).... Pomysl, ile z takimi 2. ustawionymi glosowaniami mozna by
                      > zrobic zlego na forum...:]:]

ja nigdy nei chcialem robic nic zlego ! ja krytykujac konstruktywnie
                      uczlowieczam pedigree epsuff !!!

> Tu widze duzy potencjal, trzeba sie tylko spytac ktos chce dostac slomme (Ci
                      > promocyjnie nic nie musze placic ), a reszcie podac konto bankowe pewnego
                      baru w Szwajcarii;)
                      >

wole banku kantonalnego ;o)

> Nie widze zwiazku, my tylko negocjujemy warunki mojego uczestnictwa w
                      > kapitule;-) To jak z tym VETEM?;]

wiec mowie jak do epsa - nie ma veta ;o)

> Ooo, to nie ma sprawy, Ty mozesz byc wylaczony z klauzuli o nietykalnosci, a
                      ja
                      > zglosze kandydature braci Kliczko;););)

nie sadze zeby przyjeli - sa inteligentni, maja takze PhD ;) sa dobrzy w tym co
                      robia - ciekawe czemu nei sa epsami ;o)
                      • Gość: adm az mi sie w glowie zakrecilo ;-) IP: *.cec.eu.int 15.08.05, 17:32
                        i bynajmniej nie od siedzenia dzisaj w pracy ;-))
                        • paw_dady Re: az mi sie w glowie zakrecilo ;-) 15.08.05, 23:20
                          Gość portalu: adm napisał(a):

> i bynajmniej nie od siedzenia dzisaj w pracy ;-))
                          srodki odurzajace? czy drinki? ;o)
                          • Gość: heniuś Re: az mi sie w glowie zakrecilo ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:35
                            > srodki odurzajace? czy drinki? ;o)

pewnie jedno i drugie, a drinki to na pewno :-)
                      • essere1 Re: :-) 15.08.05, 23:48
                        paw_dady napisała:

>
                        > > do Twojej propozycji, to ja rozwaze na posiedzeniu kapituly w Oaku:):)):
                        > > Dobra?:):) Termin mozemy wybrac w probnym glosowaniu;-)
                        > eee tam zbyt duzo pub-troli epsiarskich - czuje sie jak legolas w morii ;P
                        >

Buuuhaha, troll wygladajacy jak elf:):::):) Czas zmienic lusterko drogi kolego -
                        jesli tak odpowiada na to ptynie: "lustereczko powiedz przecie, kto jest
                        najpiekniejszym trollem na swiecie", tzn ze lze, albo cos tam dodaja do plynu do
                        czyszczenia luster i potem gada od rzeczy;)

> ja nigdy nei chcialem robic nic zlego !

):):))::):))::):):))::):) Nieeee, Ty NIGDY NIC, a te epsy czepiaja sie jak
                        tramwaja:):)::):)):):):)):):

ja krytykujac konstruktywnie
                        > uczlowieczam pedigree epsuff !!!
                        >

Jak bym nie byl na forum od 10 miesiecy, to bym sie wzruszyl Twoja poczciwoscia.
                        ;)

>
                        > > Tu widze duzy potencjal, trzeba sie tylko spytac ktos chce dostac slomme

>
                        > > Nie widze zwiazku, my tylko negocjujemy warunki mojego uczestnictwa w
                        > > kapitule;-) To jak z tym VETEM?;]
                        > wiec mowie jak do epsa - nie ma veta ;o)

To nie wstepuje do kapituly slommy:P Bez laski;)

> > Ooo, to nie ma sprawy, Ty mozesz byc wylaczony z klauzuli o nietykalnosci
                        > , a ja zglosze kandydature braci Kliczko;););)
                        > nie sadze zeby przyjeli -

Przyjac pewnie nie, ale by Ci zapewne zrobili lifting facjaty for free;)

sa inteligentni, maja takze PhD ;) sa dobrzy w tym corobia - ciekawe czemu nei
                        sa epsami ;o)

Pewnie sobie zadaja to samo pytanie, jak leza na deskach;-)
    • Gość: tomi krytyka i propozycja IP: *.217.134.144.coditel.net 09.08.05, 23:39
      Pawiu, nie starczy statuetek, 75% to wiesniaki.

Mam propozycje, moze by tak dawac nagrody za bycie "normalnym"???
      • paw_dady niezly pomysl 10.08.05, 00:27
        ale nie starczy kandydatow na wszystkie lata - po 2-3 edycjach moze bedziemy
        musieli zakonczyc edycje konkursu. no moze jesli epsy sie uczlowiecza ;)

BTW tera to se przesrales u epsuff ;P
        • tomi_22 Re: niezly pomysl 10.08.05, 12:27
          Ale to prawda!!! Kurde, zaczen nagrywc co EPSY mowia o EPSACH i wyjdze prawda...

Ja tylko powtarzam ;)
          • paw_dady ok moze anty-slommy np trapezfik 11.08.05, 19:44
            tomi_22 napisał:

> Ale to prawda!!! Kurde, zaczen nagrywc co EPSY mowia o EPSACH i wyjdze
            prawda..
            > .

proponuje wiec angrode trapezfiku dla epsa najbardziej zaawansowanego w
            procesie uczlowieczenia. slommy niezmiennie zostaej w rekach burakow ;P

> Ja tylko powtarzam ;)
            hy hy czekamy na pikantne szczegoly
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka