Dodaj do ulubionych

Do PaW-DaDy

08.08.05, 09:25
Jak to zwyczajem bywa, w pierwszy piatek miesiaca odbywa sie "zjazd EPSO'w"
w OLD OAK.
Zajechalem na te spotkanie, i moim oczom ukazal sie taki obraz :
www.servicegsm.net/PAW/PAW1.JPG
www.servicegsm.net/PAW/PAW2.JPG

Masz widac wlasny fundusz , dobrze sie maskujesz :D

Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: tomi Re: Do PaW-DaDy IP: *.217.134.144.coditel.net 08.08.05, 09:56
      Ale sie nudza. Ciekawe gdzie to wydrukowali? Jesli w Komisji to czy zaplacili
      za papier??? Czy zrobili to po pracy? Czy moze w czasie lunchu???

To ciekawe jest ;P
      • Gość: a ciekawe Re: Do PaW-DaDy IP: *.cec.eu.int 08.08.05, 11:59
        a ty piszesz z pracy? czy moze to wczesny lunch? bardzo, bardzo ciekawe...
        sadzac z ilosci Twoich postow, tez musisz sie nielicho nudzic w tym EBI (jesli
        mnie pamiec nie zawodzi).
        • tomi_22 Do ciekawego 08.08.05, 12:05
          Niestety, spudlowales/as :)

EIB - dobrze pamietasz, lecz to sie juz skonczylo a teraz tez jest
          cos "pokrewnego" calkiem, calkiem blisko.

Czy sie nudze w pracy? Owszem, dzis straszna nuda. Zwlaszcza ze leze w lozku
          przeziebiony :(
    • Gość: Doki gratulacje IP: *.240.81.adsl.skynet.be 08.08.05, 12:00
      Brawo, paw, epsy naprawde sie przejely. Choc, biedniaki, niewielki ten grancik
      uzbieraly. To maja byc unijne fundusze? A jak jeszcze, jak to zwykle w ..ujni
      jewropejskiej bywa, 2/3 z tego zje biurokracja...

Tak trzymac!
      • paw_dady chlip chlip 09.08.05, 18:00
        Gość portalu: Doki napisał(a):

> Brawo, paw, epsy naprawde sie przejely. Choc, biedniaki, niewielki ten grancik
        > uzbieraly. To maja byc unijne fundusze? A jak jeszcze, jak to zwykle w ..ujni
        > jewropejskiej bywa, 2/3 z tego zje biurokracja...
        >
        > Tak trzymac!

wiesz Doki wzruszylem sie. pesy cos daly niewazne ze 90% z tego sam przezra i
        przesraja jak zwykle. ale fakt ze cos daly ! przeciez oni tylko umieja BRAC lub
        krasc cudze pasmo. a tu taki przelom.

ale wkrotce przyszlo otrzezwienie - r.man nie jest epsem ;P
        • repairman Re: chlip chlip 09.08.05, 18:06
          To ze nie jestes to wiem , bo juz kiedys mi to powiedziales :)

A mnie sie nie czepiaj ja tylko tam bylem , widzialem , sfotografowalem i
          opublikowalem :P

BTW , ja tez nie jestem ;)

• paw_dady Re: chlip chlip 10.08.05, 00:29
            przecamowie ze niejestes epsem - tylko im sluzysz ;o)
            • repairman Re: chlip chlip 10.08.05, 10:51
              Juz ci kiedys powiedzialem = "slomka " ( jesli nie wiesz o co biega odsylam do
              odpowiedniego slownika ). Czy im sluze?? Hmm chyba wszyscy ci co pracuja
              legalnie w krajach UE sluza im swoimi podatkami , a ze tam bylem no coz znam
              osobisice pare osob z ktorymi utrzymuje kontakty spotykamy sie na piwie etc..
              i wcale sie tego nie wstydze a lokal nie jest tylko dla EPSO'w , wiec
              przystopuj z tymi twoimi docinkami.
              EOF

• paw_dady se mzoesz mowic co chcesz 11.08.05, 19:42
                tylko pamietaj zadnym epsem nie jestes, nie byles i nie bedziesz - jesli im
                wazelinujesz za darmo sam sie okreslasz jako SLUGUS. co wiecej DARMOWY SLUGUS.
                • Gość: tito Re: se mzoesz mowic co chcesz IP: *.upc.chello.be 11.08.05, 20:37
                  Viva PAW. Tak, dbaj o czystosc rasy! Wychodujesz niezle Epieski :)
                  • paw_dady Re: se mzoesz mowic co chcesz 15.08.05, 07:57
                    Gość portalu: tito napisał(a):

> Viva PAW. Tak, dbaj o czystosc rasy! Wychodujesz niezle Epieski :)
                    panie kolego - ja tylko stwierdzam fuckty - gosc wykonuje za wsa brudna robote
                    a nie ma epsiego pedigree ;o)
                • repairman Re: se mzoesz mowic co chcesz 12.08.05, 10:55
                  O widze , ze slomka zadzialal, heh cienias jestes i tyle :P

Raczej pisac miales na mysli ;D

A te Twoje gadanie heh , czlowieku skad ci przyszlo do glowy ze chce byc EPSEM,
                  brak pracy niedoskwiera mi i robie to co lubie, a to ze publicznie sie z nimi
                  pokazuje nic ci do tego , wiec moze zrob sobie lifting i wyjdz na miasto ,
                  pokaz sie swiatu ;P

Ps. A z liscia chesz??

EOF

• Gość: tito tak jest, trzymajcie poziom IP: *.europarl.eu.int 12.08.05, 11:32
                    to jest prawdziwa dyskusja - i liscie i slugusy. Panowie imgiranci podtrzymuja
                    polska kulture zagranica az milo popatrzec - czytanie takich postow swietnie
                    pasuje do pierogow i barszczyku z burakow :)
                    • repairman Re: tak jest, trzymajcie poziom 12.08.05, 11:43
                      podtrzymywana kulturalnie , bez wyzwisk i bluznierstwa ;)

A wiele EPSO'w wplata "piekne" slowa w trakcie konwersacji gdy sa "rozluznieni"

Z reszta dla mnie temat skonczony , zlosci sie paw-dady bo zdjecie puscilem,
                      nie ma sie kogo czepiac ot co , ostatnio nawet "przycichlé z swoimi postami.

EOF
                      • Gość: stuzia Re: tak jest, trzymajcie poziom IP: *.cec.eu.int 12.08.05, 14:05
                        Repairman, dzieki za nieoceniona pomoc przed naszym przyjazdem tutaj! Dzieki
                        Twojej POMOCY zalatwilismy sporo spraw zwiazanych z przyjazdem jak i rowniez
                        zamieszkaniem w BXL. Dobrze, ze Ciebie poprosilam o pomoc a nie nie-daj-Boze
                        Pawia, bo kiepsko bysmy wyladowali...
                        Pozdrawiam!
                        • sil.bi Re: tak jest, trzymajcie poziom 12.08.05, 15:48
                          A fotka z Oaka jest super, zreszta ma wazne walory naukowe;)).
                    • Gość: pawiofag Re: tak jest, trzymajcie poziom IP: *.cec.eu.int 12.08.05, 17:29
                      ale wiesz, tito, nie mozna stawiac na jednym poziomie pawia i jego
                      interlokutorow. Gleboko boleje, ze ludzie tak latwo daja sie pawiowi
                      prowokowac, jednak to nie stawia ich na poziomie pawia. Pawiowi sie wydaje, ze
                      taki z niego fajny gosc, taki prowokator itd, ale jego posty sa czesto
                      ordynarne i zdradzaja niska kulture autora. Niestety...
                      • paw_dady no prosze arbiter elegantorum - samorodek ;) 15.08.05, 08:01
                        to ze czytales w ramach lektur OBOWIAZKOWYCH quo vadis od razu nie robi z
                        ciebie arbiter elegantorum ok? mzoe nawet wiesz ze ursus to nie tylko ciagnik C-
                        360.

ale przesilabizuj cos jeszcze to moze wrocimy do dyskusji
                        • bruxelek Re: no prosze arbiter elegantorum - samorodek ;) 17.08.05, 16:12
                          Pawiu,

Twa wypowiedź jest tak głęboka, że mógłbyś zająć się ratowaniem rosyjskich łodzi
                          podwodnych. Wszyscy Cie strasznie za to podziwiamy.
                      • Gość: tito Re: tak jest, trzymajcie poziom IP: *.europarl.eu.int 16.08.05, 10:21
                        oceniam poszczegolne wypowiedzi a nie osobowosci - bo na podstawie postow mozna
                        sobie wyrobic krzywa opinie o kims a osobiscie kojaze tylko promil
                        wypowiadajacych sie tutaj.
                        nie wiem kto jest fajniejszy a kto nie od pawia.
                  • paw_dady wiesz co mi mozesz? SLUGO 15.08.05, 08:05
                    > A te Twoje gadanie heh , czlowieku skad ci przyszlo do glowy ze chce byc
                    EPSEM,
                    >

nie pislem tego niegdy - czytaj posty SLUGO zanim odpowiesz

> EOF
                    pisales to juz pare razy a nie mozesz przestac, zapalenia pecherza?
                    • repairman Re: wiesz co mi mozesz? SLUGO 16.08.05, 10:15
                      paw_dady napisała:

> > A te Twoje gadanie heh , czlowieku skad ci przyszlo do glowy ze chce byc
                      > EPSEM,
                      > >
                      >
                      > nie pislem tego niegdy - czytaj posty SLUGO zanim odpowiesz

A to co ???

paw_dady napisała:

> tylko pamietaj zadnym epsem nie jestes, nie byles i nie bedziesz...
                      >
                      >
                      >
                      > > EOF
                      > pisales to juz pare razy a nie mozesz przestac, zapalenia pecherza?

Paw : www.slownik-
                      online.pl/kopalinski/B539BECD36F0B319412565AF000A7324.php

EOF

• paw_dady jestes niemozebny 16.08.05, 17:28
                        repairman napisał:

> > > A te Twoje gadanie heh , czlowieku skad ci przyszlo do glowy ze chc
                        > e byc
                        > > EPSEM,

> > tylko pamietaj zadnym epsem nie jestes, nie byles i nie bedziesz...

czy tu jest napisane, ze chciales byc? GDZIE? stwierdzenie faktu - NIE JESTES,
                        nie byles i nie bedziesz.

cos nie rozumiemy slowa pisanego - slowniczek podeslac? ;P
                        • repairman Re: jestes niemozebny 16.08.05, 21:38
                          Podeslij, podeslij,

Tylko aby byc ( zostac ), trzeba chciec, a reszta to szczescie, wiec daruj
                          sobie te twoje madre wywody, bo czasy gdzie sie udzielales na innych forach
                          minely ; pamietne lata 2002,2003,2004 biznes, zdrowie , auto btw.. jak tam
                          lagunka?? dalej zadowoleni jestesmy?? O zaraz bedzie riposta na miare
                          Pawiegoooo , bleah az chce sie .............. etc.

Wiec powtarzam ostatni raz, daj sobie "luzu" czlowieku , zajmij sie swoja
                          praca,nie mac wody.

Juz raz zes sie wychylil Panie znawco, i nosek sie przytarlo, wiec wypowiadaj
                          sie na tematy na ktorych sie znasz bo co w nie ktorych przypadkach zbaczasz z
                          dobrej drogi i zmieniasz sobie topic ,pod siebie jak ci niepasuje ( dokladniej
                          naprowadzasz temat na twoj tor myslenia, a biada tym kto nie zgadza sie z twoim
                          tokiem rozumowania, ma "pojechane na calego" ) i pozniej bedzie na mnie ze to
                          ja demoralizuje tak dobrego czlowieka , osobe publiczna .

Z mojej strony jest to ostatnia odpowiedz w tym topicu na twoje..

EOF > End Of File

• paw_dady co to EOT? bo EOF wytlumaczyles ;o) 17.08.05, 00:27
                            repairman napisał:

> Tylko aby byc ( zostac ), trzeba chciec, a reszta to szczescie
                            szczescie?! buahahaha to nazywasz szczesciem? kazdemu wolno marzyc ;o)

> pamietne lata 2002,2003,2004 biznes, zdrowie , auto btw.. jak tam
                            > lagunka??

a co na zdrowiu pislaem bo tam nigdy nie zagladalem - chetnie sie dowiem ;) na
                            biznesie - wow tez bym chetnie sprawdzil bo jaki nieprzytomny bylem piszac a
                            nie pamietajac. strzelaj dalej mzoe keidys trafisz. swoaj droga sledzenie forow
                            z poprzednich lat musi byc ciekawe masz duzo czasu no niee?

> dalej zadowoleni jestesmy??
                            ja tak a ty nie bardzo jak widze

> Wiec powtarzam ostatni raz, daj sobie "luzu" czlowieku , zajmij sie swoja
                            > praca,nie mac wody.

a repaiman ma mi mowic co mam robic? nie jestes dla mnie nikim zeby cokolwiek
                            mi mowic. rob co chcesz - w koncu sam sie przypieprzyles do mnie jakbys nie
                            pamietal.

> Z mojej strony jest to ostatnia odpowiedz w tym topicu na twoje..
                            jakos nie bede zalowal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka