Dodaj do ulubionych

droga z lotniska na Schumann'a

IP: *.update.net.pl 16.08.05, 15:39
Witam! Dostalam wreszcie zaproszenie na medical i interview z Komisji. Bede
na lotnisku o 21.50 i nie wiem za bardzo jak sie dostac na plac Schumann'a.
Moze mnie ktos nakieruje? Dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: teri Re: droga z lotniska na Schumann'a IP: *.cec.eu.int 16.08.05, 15:48
      poza taksowka (35 eur) masz 2 mozliwosci.

Autobusem nr 12, zawiezie cie wprost do szumana (www.stib.be) - 3 eurasy

pociagiem - jedzie przez gare du midi, central i nord - 2.90, pozniej z
      centrala metrem do szumana 1.50

papa i powodzenia
    • Gość: sprawdz Re: droga z lotniska na Schumann'a IP: *.upc.chello.be 16.08.05, 16:48
      ten bilet kolejowy za 2.9 jest wazny tez na inne pociagi w strefie BLX dopytaj
      sie konduktora nie musisz kupowac nastepnego.

o tej porze uwazaj troche na siebie zdarzaly sie rabunki w tych pociagach
      i na shumanie tez.
    • Gość: kiniox Re: droga z lotniska na Schumann'a IP: *.europarl.eu.int 16.08.05, 18:12
      A na którym lotnisku? Bo jeśli jednak nie na Zaventem, a na Charleroi, to
      najpierw w ogóle musisz dostać się specjalnym autobusem do Brukseli, na dworzec
      Midi (10,5 euro w jedną stronę), a z Midi metrem (z przesiadką) na Schumann'a.
      Może z Midi jeździ też jakiś bezpośredni autobus, ale tego nie wiem. Taksówka z
      Charleroi do Brukseli kosztuje około 80 euro. Pozdrawiam.
      • tuhanka Re: droga z lotniska na Schumann'a 16.08.05, 18:44
        W bezposrednie sasiedztwo Schumanna z Midi jezdzi 27. Jedzie rue Belliard,
        potem Av. Nerviens. A z Belliard na Schuman jest doslownie pare krokow. Tak czy
        owak, najlepiej 12 z Zaventem, ewentualnie z Midi metrem z przesiadka na Arts-
        Loi lub bezposrednio pociagiem na trasie Bruxelles Midi-Bruxelles Central-
        Bruxelles Nord - Bruxelles Schumann (pociagi kierunek Namur, Luxembourg itp.).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka