Gość: miki IP: *.28-136-217.adsl.skynet.be 28.08.05, 16:15 Czy ktos zna namiary na jakis sympatyczny i niedrogi nocleg weekendowy w Paryzu? W miare mozliwosci niedaleko centrum - chce pojechac pociagiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiniox Re: Weekend w Paryzu IP: 80.91.146.* 28.08.05, 19:19 Hotel De la Tour Eiffel www.123france.com/123/en/hotel.php?id_hot=12007085 Jak sama nazwa wskazuje, znajduje się tuż przy wieży Eiffel'a. Jest skromny, ale czysty, a obsługa jest miła. Ściany cienkie, więc słychać głośniejsze dźwięki, ale to raczej standard w starych paryskich kamieniczkach. Jak na ścisłe centrum ceny są bardziej niż przyzwoite. Śniadanie kontynentalne. Winda. Nie wiem, w ile osób jedziecie. Ja szukałam noclegu dla trzech osób w jednym pokoju i to chyba była najlepsza cena w centrum Paryża, ale sieć metra jest doskonała, więc nie musisz mieszkać w centrum, byle blisko jakiejś stacji. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Weekend w Paryzu IP: *.28-136-217.adsl.skynet.be 28.08.05, 22:02 Dzieki wielkie za tego linka - jest bardzo pomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniox Re: Weekend w Paryzu IP: *.europarl.eu.int 29.08.05, 10:22 Jeśli nie jest za późno, to mam parę dodatkowych linków (może się przydadzą): www.accomline.com/hotels.reservations/Paris.htm www.bookings.net/city/fr/paris.html?aid=303998;label=google_paris_hotels www.octopustravel.com/Home.jsp;jsessionid=00004-c1CBnmCYLqLpRHk- CPvz6:vds6ad56?currency=EUR&dest=CPAR&siteid=googlebef&page=SearchHotels.jsp% 3f&lang=F&country=B www.hotels-paris.fr/fr/?FSTBKOP=GOOGLE-PARIS-FR www.activereservations.com/hotel/fr/france/iledefrance/paris/paris? subid=PPCGO2toFR Radzę porównać ceny w tych samych hotelach, bo czasem różne strony oferują różne warunki. Miłego pobytu w Paryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi IBIS IP: *.217.132.216.coditel.net 28.08.05, 20:01 Jest ich sporo, standard - wiadomy. Czysto i schludnie. Ceny od 40Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito camp IP: *.upc.chello.be 28.08.05, 22:22 bylem z namiotem, polecam w zestawie z samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.05, 22:36 polecam nastepujacy link (dostepny rowniez po angielsku) www2.hrs.de/ poprzez ten serwis korzystalam z hoteli w kilku miastach w europie, rowniez w Paryzu, polecam Odpowiedz Link Zgłoś