05.09.05, 20:50
skontaktowal sie ze mna jeden pan, ze wysylaja moje dokumenty do adminu. Mam
sie gotowac na interview miedzy wrzesniem a pazdziernikiem, Komisja, Lux, DG
Translation (naturalnie)

:)

Na razie znie mam pytan tylko sie ciesze. Potem was (i forum tomiego) bede
meczyc :D
Obserwuj wątek
    • scoiattolo Re: no to.... 06.09.05, 08:38
      no to wyrazy wspolczucia
      • Gość: flippa Re: no to.... IP: 213.227.72.* 06.09.05, 10:46
        oj.... czemu??
        • scoiattolo Re: no to.... 06.09.05, 11:43
          Przyjedziesz, to sie przekonasz. Choc niektorym sie chyba mimo wszystko
          podoba... To tylko taka moja prywatna opinia.
          • flippa Re: no to.... 06.09.05, 11:48
            napisz cos wiecej n priva pliz. niech sie przygotuje mentalnie ;)
            • Gość: tomi Re: no to.... IP: *.217.132.216.coditel.net 06.09.05, 15:36
              Hmmm, pamietam jak wspominalas cos o tym ze jestes super laska. No, dupcia...
              bedziesz miala rwanie.

• Gość: mczapl tomi.. IP: 212.190.74.* 06.09.05, 15:51
                ...a nie moznaby tak to samo tylko bardziej parlamentarnym jezykiem?
                • tomi_22 sie robi - kierowniku ;) 06.09.05, 15:56
                  Ponoc zachwalalas swoja urode, ze nic ci nie brakuje i takie tam. No to
                  bedziesz miec "powodzenie".

Ps
                  A teraz wszyscy ida spac.
                  • repairman Re: sie robi - kierowniku ;) 06.09.05, 15:58
                    ;)

Tomi, co za poprawa :P

• Gość: Flippa Re: sie robi - kierowniku ;) IP: 213.227.72.* 06.09.05, 16:00
                    a co mam nie zachwalac? :p
                    • Gość: tomi my tu gadu, gadu IP: *.217.132.216.coditel.net 06.09.05, 21:17
                      A fotek BRAK. Troche powagi, kobieto! Wrzuc na jakis serwerek i podaj linka na
                      forum. Sie oceni i sie bedzie wiedzialo.

BTW - cialko i bajerke to wg mnie tez mam zajebiste...

Wiec nie sciemniaj tylko konkrety prosze!
                      • flippa Re: my tu gadu, gadu 06.09.05, 21:45
                        a ty tomi kobiety nie masz? ja nie bede klotni rodzinnych wywolywac ;)
                        • Gość: tomi Re: my tu gadu, gadu IP: *.217.132.216.coditel.net 06.09.05, 21:49
                          Mam przed oczyma, pismo Glamour. Sa w nim rozne babki, jedne bardziej, inne
                          mniej pociagajace.

Czy to tez = klotni rodzinnej?

Ps1
                          Ale nie martw sie. EPSO "standard" jest dosyc niski... choc sa wyjatki.

Ps2
                          To jak z tymi fotami bedzie??? he?
                          • Gość: flippa Re: my tu gadu, gadu IP: 80.51.222.* 06.09.05, 22:14
                            no co ty taki niecierpliwy.. przyjade, zobaczysz na wlasne oczy... :p
                            • Gość: paw_dady Re: my tu gadu, gadu IP: *.28-136-217.adsl.skynet.be 07.09.05, 01:01
                              hy hy zobaczysz i sie zdziwisz tylko jak ;P
                              • tomi_22 Re: my tu gadu, gadu 07.09.05, 10:16
                                Wymkne sie w blasku pelni ksiezyca - po kryjomu ;P
                                • paw_dady Re: my tu gadu, gadu 07.09.05, 21:15
                                  tomi_22 napisał:

> Wymkne sie w blasku pelni ksiezyca - po kryjomu ;P
                                  tomi ty rusalko ;o)
                          • Gość: mczapl Uroda IP: *.europarl.eu.int 07.09.05, 09:35
                            > Ps1
                            > Ale nie martw sie. EPSO "standard" jest dosyc niski... choc sa wyjatki.

Widocznie do Luksemburga jakies wybrakowane dziewczyny wysylaja (choc ja tego
                            nie mialem okazji zauwazyc), bo my w Brukseli na zbyt niski poziom urody Polek
                            nie narzekamy.
                            • Gość: tomi ciekawe... IP: *.217.132.216.coditel.net 07.09.05, 09:39
                              Bo wlasnie w BXL POLKI narzekaja na urode swoich kolezanek... dobre co nie???

Ps
                              W Luxie jest calkiem calkiem, a 99% ma to cos w sobie i super wnetrze... wiec
                              jest OK ;P
                              • Gość: mczapl Re: ciekawe... IP: 212.190.74.* 07.09.05, 12:08
                                > Bo wlasnie w BXL POLKI narzekaja na urode swoich kolezanek... dobre co nie???

A czy ty nie slyszales o slowie "zawisc"?
                                • Gość: tomi PRZESTAN SIE PODSZYWAC IP: *.217.132.216.coditel.net 07.09.05, 16:06
                                  Tym razem pod mczapl. Robisz to bardzo nie umiejetnie...
                                  • Gość: mczapl Re: PRZESTAN SIE PODSZYWAC IP: *.europarl.eu.int 07.09.05, 16:26
                                    Tomi - w tym tygodniu jest sesja Parlamentu i wszyscy jestesmy w Strasburgu. Te
                                    212 costam to adres serwera PE w Strasburgu. Dlatego Lezsek, ja, i kilka innych
                                    osob bedzie mialo takie IP. Jak chcesz to moge sie zalogowac, ale jestem pod
                                    tym katem zwykle leniwy. Choc pewnie jak mi ktos pod... nicka, to bede bardziej
                                    ostrozny.
                                    • asiunia.lux Re: PRZESTAN SIE PODSZYWAC 07.09.05, 16:44
                                      Gość portalu: mczapl napisał(a):

> Te 212 costam to adres serwera PE w Strasburgu.

Wszystko jedno czy stukasz ze Strasb., Luxa, czy Bruxa - raz wyskakuje 212 cos
                                      tam, a raz europarl costam:)
                                      • Gość: mczapl Serwery PE IP: 212.190.74.* 07.09.05, 17:05
                                        to zalezy od tego, na ktorym serwerze akurat pracujemy. Informatycy z
                                        Parlamentu musieli stworzyc siec, ktora obsluguje wszystkie miejsca pracy.
                                        Stworzyli zatem system trzech serwerow (Bruksela, Luks, Strasburg) z
                                        polaczeniami miedzy nim rzedu ok. 1 terabajta na sekunde, by wszyscy pracownicy
                                        mogli pracowac tak samo na swoich kontach niezaleznie od tego, gdzie sie
                                        znajduja.
                                        Obecnie ten 1 terabajt zaczyna byc niewystarczajacy, wiec mysla o
                                        upgrade´owaniu systemu do 10 terabajtow.
                                    • Gość: tomi do mczapl IP: *.217.132.216.coditel.net 07.09.05, 19:57
                                      Tobie to uwierze, ale w leszka to raczej nie. Pisal tu troche i poprzednie jego
                                      posty znacznie przewyzszaly poziom reprezentowany teraz...
                            • paw_dady Re: Uroda 07.09.05, 21:15
                              Gość portalu: mczapl napisał(a):

> Widocznie do Luksemburga jakies wybrakowane dziewczyny wysylaja (choc ja tego
                              > nie mialem okazji zauwazyc), bo my w Brukseli na zbyt niski poziom urody
                              Polek
                              > nie narzekamy.

nie mozemy narzekac brzmi lepiej ;P BTW ile masz dioptrii?
                  • Gość: mczapl Balsam dla uszu (a dokladniej oczu) IP: 212.190.74.* 06.09.05, 17:38
                    Od razu lepiej - widac, ze i ty potrafisz.

A jest tyle osob, ktore w ciebie nie wierza...
    • Gość: Flippa Re: no to.... IP: 213.227.72.* 06.09.05, 16:05
      po tym jak im napisalam, ze nie moge 23.09, dostalam zaproszenie na 23.09...

ale chyba jednak pojade. Mialam spedzic weekend w Paryzu, to se go troche
      skroce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka