Dodaj do ulubionych

Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka!

IP: *.upc.chello.be 14.03.06, 21:34
Drogie singielki,doradzcie mi gdzie sa tu jacys fajni faceci? Jestem totalnie
rozczarowana! W pubach albo typ typowego urzednika w okularkach, ktory nawet
w pubie ciagle gada o pracy, albo pracoholicy po 30, ktorzy preferuja kobiete
na noc bo starac im sie nie chce o nia,sa zbyt WYGODNI! Praca do pozna,piwko,
rozmowy o polityce, wiadomosci w domku i tak w kolko. Totalna zalamka, co sie
do licha dzieje w tej Brukseli. Najdziwniejsze, ze nie spotkalam do tej pory
zadnego przystojniaka z Polski..o zgrozo.
Obserwuj wątek
    • jakubsky Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 14.03.06, 21:43
      coz, jak jestem zajety...;)
    • redcarpet Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 14.03.06, 22:47
      "Przystojniak z Polski'' - toż to oksymoron...:)
    • Gość: PaVue a ty zapewne miss czerwca jestes? IP: *.142-200-80.adsl.skynet.be 14.03.06, 22:57
      no bo okularnicy do dupy, urzendicy do dupy ale ale ty nie jestes urzedniczka w
      soczekwach? pzoa tym podziwiam twoje glebokie przekonania ze o ciebie warto sie
      starac tylko wszyscy faceci to dupy. ;)
    • kapitan_ameryka Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 14.03.06, 23:15
      Ja jestem z.a.j.e.b.i.s.t.y ostatnio sie nawet niezle d.o.j.e.b.a.l.e.m na
      silowni. Zeby nie bylo ze koksuje na maksa to chodze takze na joge. Dzieki temu
      powiekszyl mi sie czlonek i moge takze uprawiac seks bardzo dlugo i czesto w
      nietypowych pozycjach. Klade nacisk na jakosc.

Chodz do mnie!

Twoj SUPERHERO!
      • jakubsky Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 16.03.06, 10:19
        tak... a Dostojewskiego czytasz w oryginale...
    • piescywil Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 15.03.06, 03:34
      Wyjechalas tam do pracy czy na podryw?
      Tak to juz jest w tych rejonach- tam ludzie zyja tylko praca. Jesli juz nawet
      Ci sie uda cos znalezc, to nie sadze, zeby sie sprawdzil jako maz, bo nigdy go
      nie bedzie w domu- bedzie w pracy:) W domach europejczycy siedza dopiero, jak
      juz sa na emeryturze.
      Teskni sie za prawdziwym mezczyzna...Polakiem,co?
      • tomi_22 Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 15.03.06, 10:07
        Troche sie zapedziels z ta praca, bo jak by nie patrzec to wszyscy jak jeden
        maz wychodza z pracy 17.30 - 18.30, zalezy czy chca utknac w korku czy nie. I
        nie mowie o urzednikach w instytucjach ale o prywatnym sektorze i nie tylko z
        pozycji Luxa...
    • pan.boczek Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 15.03.06, 09:37
      > Najdziwniejsze, ze nie spotkalam do tej pory zadnego przystojniaka z Polski

aha, czyli sie jeszcze nie znamy...
    • Gość: oley11 Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! IP: 80.246.106.* 15.03.06, 09:49
      nie ma. wszyscy sa w luxie ;-)
      • tomi_22 Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 15.03.06, 10:05
        Racja. Ale rodzynki juz i tak sa wybrane...
        • Gość: drugapolowaeurokra Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.06, 10:36
          Oczywiscie, ze w Brukseli nie ma przystojnych
          i fajnych facetow (bo ja wlasnie jestem w Polsce) ;)
          • tomi_22 Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 15.03.06, 10:37
            Dobre :)))
            • gruba_baba Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 15.03.06, 10:47
              E tam, odkrycie. Polacy to ogolnie brzydcy sa. I to nie ich wina tylko genow.
              Babeczki nawet w miare, ale jesli mowimy o tych co sa w PL jeszcze. Chociaz
              polska ulica taka teraz plastykowa jest :( Rasowych kobit juz niet :(
              A tak naprawde to fajni facecie zajeci juz sa. I na tym polega chyba ten
              odwieczny problem :) Dobrze, ze sobie zlapalam takiego jednego fajnego, to sie
              juz nie martwie, ale singielkom wspolczuje :)
              • Gość: Bruxa Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! IP: *.cec.eu.int 15.03.06, 11:59
                "Stare przysłowie pszczół mówi" : Facet na ogół jest jak kibel, albo jest
                zajęty, albo ma nas.ane.
                Mój komentarz - albo jedno i drugie...
              • Gość: on_czyli_ja Gada IP: 195.205.223.* 15.03.06, 12:39

Jam jest! To, że nie dałem się dotąd złapać nie znaczy, że coś ze mną nie tak.
                • Gość: mia Re: Gada IP: 87.65.36.* 15.03.06, 12:49
                  Po prawie 4 latach w Brux juz powoli przyzwyczajam sie do tej plytkosci
                  uczuciowej dookola. To smutne.... Porozgladajcie sie po unitach: romansidla,
                  rozwody, przejsciowosc, cicha rozpacz, emocjonalne odretwienie... Trzymajcie
                  sie drugich polowek z Polski! To jest jeszcze prawdziwe i normalne.

• Gość: drugapolowaeuro cudze chwalicie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.06, 17:17

CUDZE CHWALICIE ! sWEGO NIE ZNACIE!
                    SAME NIE WIECIE CO POSIADACIE!!!!

• Gość: zwykly eps Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! IP: *.cec.eu.int 16.03.06, 10:31
      Fajni faceci, jak i fajne dziewczyny nie narzekaja na brak alternatyw do
      zwiazku/romasow/jednorazowych numerkow (niepotrzebne skreslic):-)
      A czasami niektorzy/niektore narzekajacy maja moze przerost oczekiwan i
      samooceny (jak kapitan_ameryka, zeby nie szukac daleko) i tu tkwi przyczyna
      zali?
      • epska_zenobia Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 16.03.06, 11:17
        eee, kapitan zdaje sie nie zalic, ale raczej dba o wlasny image, jest raczej, powiedzialabym menagarem. Choc na polu amora inwestycje sa najbardziej ryzykowne... Choc, to fakt, trafiona inwestycja trwa lata...

lece na mityng, moze cos poderwe,)
    • pan.boczek atrakcyjne single 16.03.06, 11:47
      z atrakcyjnymi singlami jest tak jak z autami pt. "super okazja".
      normalnie sie takie nie trafiaja, a jak juz sie niby trafia - wygladaja ladnie i
      sa dostepne za przystepna cene - to moga miec ukryte wady i zaskoczyc nas nimi w
      najmniej oczekiwanym momencie.
      • paw_dady ;d))))))))))))))))))))))))))))))) n/t 16.03.06, 20:42
      • kapitan_ameryka Re: atrakcyjne single 16.03.06, 20:44
        Masz rekojmie... i eurogwarancje uznawana w kazdym kraju, zawsze mozesz sie
        chwasta pozbyc.
    • mirysia Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 16.03.06, 16:34
      Gość portalu: Rozczarowana napisał(a):

> Drogie singielki,doradzcie mi gdzie sa tu jacys fajni faceci? Jestem totalnie
      > rozczarowana! W pubach albo typ typowego urzednika w okularkach, ktory nawet
      > w pubie ciagle gada o pracy, albo pracoholicy po 30, ktorzy preferuja kobiete
      > na noc bo starac im sie nie chce o nia,sa zbyt WYGODNI!

Bo kto szuka faceta w pubach.....

Praca do pozna,piwko,
      > rozmowy o polityce, wiadomosci w domku i tak w kolko. Totalna zalamka, co sie
      > do licha dzieje w tej Brukseli.

To ja juz nie wiem, bo z kolezankami co rusz spotykamy fajnych facetow...:o

Najdziwniejsze, ze nie spotkalam do tej pory
      > zadnego przystojniaka z Polski..o zgrozo.

Mam tu paru kolegow z Polski, co prawda zonatych albo zareczonych, ktorzy sa i
      fajni i przystojni. No, ale w pubach, czy w dysko, to raczej trudno poznac
      kogos fajnego..

• jakubsky Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 16.03.06, 16:42
        mirysia, no powiedz, czy nie jestem przystojny:)
        • mirysia Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 16.03.06, 16:50
          jakubsky napisał:

> mirysia, no powiedz, czy nie jestem przystojny:)

Pewnie jestes bardzo ...sympatyczny;-) Jakbys byl przystojniak, to bys sie tu
          tak nie szarogesil na tym forum:-)
          • kapitan_ameryka Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 16.03.06, 16:53
            mirysia napisała:

> jakubsky napisał:
            >
            > > mirysia, no powiedz, czy nie jestem przystojny:)
            >
            > Pewnie jestes bardzo ...sympatyczny;-) Jakbys byl przystojniak, to bys sie tu
            > tak nie szarogesil na tym forum:-)

Zdajesz sobie sprawe, ze riposta w stylu: "i vece versa" jest tu adekwatna? ;)
            • mirysia Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 16.03.06, 17:26
              kapitan_ameryka napisał:

> mirysia napisała:
              >
              > > jakubsky napisał:
              > >
              > > > mirysia, no powiedz, czy nie jestem przystojny:)
              > >
              > > Pewnie jestes bardzo ...sympatyczny;-) Jakbys byl przystojniak, to bys si
              > e tu
              > > tak nie szarogesil na tym forum:-)
              >
              > Zdajesz sobie sprawe, ze riposta w stylu: "i vece versa" jest tu adekwatna? ;)

Pewnie, ze jest: wiec "vece versa" ;-) i jeszcze pa:-)
              • kapitan_ameryka Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 16.03.06, 19:57
                Dobrze wiesz ze to pomylka podczas szybkiego pisania, wiec...
    • leo.getz Re: Gdzie sa fajni faceci w Brukseli? Zalamka! 18.03.06, 18:22
      nawet moze niezle sformulowanie
      ale temat dotyczy zarowno kobiet jak i mezczyzn
      zaloze sie ze w pierwszym pytaniu pytasz o DG
      w drugim o pochodzenie z Polski
      trzecie wyksztalcenie
      a potem Cie tylko nurtuje czy A czy C ale wstyd zapytac!!??

Matko!!!! czekam na panne co zapyta mnie o kolor moich trampek lub o jakis inny
      pie..t a nie quick survey!!!!!

trzym sie i nie lam sie tylko be smart

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka