Dodaj do ulubionych

usunac anbxl

IP: *.cec.eu.int 27.04.06, 09:58
W zwiazku z nagminnym i uporczywym lamaniem pkt. 4 Regulaminu Forum GW, a co
za tym idzie pkt. 1 regulaminu niniejszego forum przez uczestnika anbxl, ze
szkoda rowniez dla wizerunku pozostalych uczestnikow, oraz ogolnie wizerunku
eurourzednikow (anbxl nigdy nie zamieszcza klarownej informacji o tym iz NIE
JEST eurourzenikiem jednczesnie piszac tresci lamiace regulamin w ponizszym
zakresie) wnosze o usuniecie ww. uczestnika.

Regulamin Forum GW:
pkt 4.
Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
etnicznej, czy też propagujących przemoc.
Obserwuj wątek
    • pan.boczek Re: usunac anbxl 27.04.06, 10:03
      przynajmniej ona nie chowa sie za zadnym "goscinnym" nickiem.
      moze i ty zalogujesz sie stalym loginem???
      • Gość: epska Re: usunac anbxl IP: *.cec.eu.int 27.04.06, 10:08
        a jakie to ma znaczenie? nie ublizam, stwierdzam fakt lamania regulaminu, jak i
        kilka innych osob, od kilku dni, z ta roznica ze inni probowali jej dogadac
        wprost, ja uzywam przeznaczone do tego instrumenty.
        • kapitan_ameryka Re: usunac anbxl 27.04.06, 10:13
          No moze nie ublizasz, ale sie ukrywasz. Ja po konsultacji z super mocami jakie
          posiadam, uwazam ze powinno sie ja zostawic. Barwna to postac jest, mozna sie
          wyluzowac jak sie czyta jej wypociny.
        • Gość: gosc do p.boczka IP: *.cec.eu.int 27.04.06, 10:13
          Czy sugerujesz iz publikowanie postow o tresciach lamacyh regulamin jest
          dozwolone pod warunkiem uzywania swojego rozpoznawalnego nicka?? Hmmm....
          zreszta wydaje mi sie ze tu problem jest szerszy.....z tamta pania....
          • pan.boczek Re: do p.boczka 27.04.06, 10:32
            Regulamin Forum GW:
            pkt 4.
            Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
            treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
            etnicznej, czy też propagujących przemoc.

Nie zauwazylem, zeby anbxl wzywala do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
            etnicznej, czy też propagowala przemoc. pokaz mi prosze gdzie anbaxl WZYWA do
            nienawisci.
    • mczapl Do Anbxl 27.04.06, 10:37
      Jako moderator forum spolecznego nie mam mozliwosci by kogokolwiek usuwac.

Niemniej apeluje, by od tej chwili Anbxl nie wypowiadala sie w ogole na tematy
      zwiazane z roznicami rasowymi, etnicznymi czy religijnymi. Wyjatek moga
      stanowic jej opisy o roznicach miedzy Flamandami a Walonami, ale tez w
      rozsadnych granicach.

Co do stopki, to jestem przeciwny, gdyz to rozpocznie segreagacje forumowiczow.
      Jezeli by to zostalo wprowadzone, to wowczas zarowno Byly, Paw jak i
      Drugapolowaeurokratki oraz wielu innych forumowiczow musialoby miec takie
      stopki...
      • pan.boczek Re: Do Anbxl 27.04.06, 10:43
        czy jest cos w regulaminie nt. wypowiadania sie na tematy roznic rasowych?
        czy tylko jest tam mowa o "wzywaniu do nienawisci"?
        to chyba spora roznica, prawda?
        • Gość: mczapl Re: Do Anbxl IP: 212.190.72.* 27.04.06, 10:51
          Napisalem, ze apeluje, a nie ze nakazuje....
          • pan.boczek Re: Do Anbxl 27.04.06, 11:00
            ale napisales, ze apelujesz by od tej chwili anbxl nie wypowiadala sie w ogole
            na tematy zwiazane z roznicami rasowymi.
            ja z kolei uwazam, ze ma do tego pelne prawo, jesli oczywiscie nie lamie
            ragulaminu, czyli nie "zacheca do nienawisci" albo nie popularyzuje rasizmu .
            • Gość: mczapl Re: Do Anbxl IP: 212.190.72.* 27.04.06, 11:04
              Tylko ze jej definicja nie propagowania rasizmu rozni sie istotnie od tej
              rozumianej przez wiekszosc forumowiczow...
              • Gość: adm interpretacja? IP: *.cec.eu.int 27.04.06, 11:19
                Drogi mczapl... to nie jest kwestia interpretacji... to raczej kwestia
                przyjecia i przestrzegania pewnych regul wspolzycia spolecznego, norm
                behawiuralnych i konwencji, ktore w naszym wypadku sa albo powinny byc
                wyjatkowo zobowiazujace, szczegolnie wtedy kiedy jestesmy w jakis sposob
                identyfikowalni jako zwiazani z instytucjami; Decyzje o poddaniu sie ww.
                rygorom i samodyscyplinie podjelismy sami, z wlasnej woli w momencie przyjecia
                statusu urzednika UE. To od strony moralnej.
                Od strony formalnej, reguly dotyczace zachowania urzednika w zyciu prywatnym
                zapisane sa w statucie. i nie odbiegaja one od tego co powyzej.

Zupelnie nie odbiera nam to prawa do prywatnych opinii i dyskusji, w prywatnym
                gronie, na kazdy temat. Tyle ze tu nie jestesmy ani prywatnie, ani w prywatnym
                gronie, dopoki to forum bedzie jasno identyfikowalne z tym z czym jest
                dzisiaj:)
                Pozdrawiam
                • Gość: paw@night Re: interpretacja? IP: *.137-200-80.adsl.skynet.be 28.04.06, 01:19
                  > Od strony formalnej, reguly dotyczace zachowania urzednika w zyciu prywatnym
                  > zapisane sa w statucie. i nie odbiegaja one od tego co powyzej.

koelzanka miala dobry dzien humorem tryskala, dzieki tez sie ubawilem
                  • Gość: adm Pawuniu IP: *.cec.eu.int 28.04.06, 09:59
                    to ze czesc tego nie przestrzega, to nie znaczy ze:
                    1. drugiej czesci tez sie nie chce
                    2. ze tego nie ma
                    3. ze nalezy zaprzestac staran o nasze wspolne lepsze jutro:)) i ... wszystkie
                    dzieci sa nasze:))))))... i .. wiecej hasel nie pamietam:))

A moze wolisz maly popis wybiorczego rozumienia tresci czytanej i uogolnienia
                    upraszczajacego??

;-))
                    • Gość: paff do adm aaaaaaaaaaadm o coz chodzi? IP: *.24-136-217.adsl.skynet.be 28.04.06, 22:51
                      > to ze czesc tego nie przestrzega, to nie znaczy ze:
                      > 1. drugiej czesci tez sie nie chce
                      > 2. ze tego nie ma
                      > 3. ze nalezy zaprzestac staran o nasze wspolne lepsze jutro:)) i ...
                      wszystkie
                      > dzieci sa nasze:))))))... i .. wiecej hasel nie pamietam:))

polecam burlecytyne na zaniki pamieci - tak mowili w reklamowkach, pamietam bo
                      pamiec mam dobra ;D

> A moze wolisz maly popis wybiorczego rozumienia tresci czytanej i uogolnienia
                      > upraszczajacego??

maly?po co caly czas czytam forum i popisy epsuff. znakomite przyklady dajom ;)
          • adm-adm Re: Do Anbxl 27.04.06, 11:01
            Rowniez w moim osobistym odczuciu ostatnie posty Anbxl nafaszerowane byly
            tresciami o podlozu rasistowskim w stosunku do kilku grup etnicznych... i
            bardzo mi sie to nie podoba.... rowniez ze wzgledu na wspomniany
            powyzej "wizerunek"... temat ktory poruszalam tez juz z moderatorem tego forum,
            w innych okolicznoscich...i jak widze od kilku dni, nie jestem odosobniona....

Osobicie odczuwam to jako problem - fakt ze grupa osob nie zwiazanych z praca w
            instytucjach bardzo czesto doklada sie az zbyt skutecznie do psucia wizerunku
            calej grupy, i to w sprawach powaznych, o wiele bardziej powazniejszych niz
            leniuchowanie przy biurku:((( lub pogaduchy o ... czterech literach:)))

Tym bardziej stosownym wydaje sie przeniesienie tego forum w miejsce gdzie
            moznaby prac "nasze" brudy w mniej eksponowanym miejscu... jezeli nie mamy
            innych skutecznyh mozliwosci zapanowania nad niektorymi uczestnikami.

Albo zmiana nazwy forum, z klarowna informacja iz nie tylko epsy tu bywaja;

Bez wzgledu na coraz mniejszy udzial osobisty, coraz bardziej mi przeszkadza
            degenracja forum..... ze szkoda dla wszystkich Epsow.......;
            • tomi_22 Re: Do Anbxl 27.04.06, 11:14
              Mozna zrobic nowe forum - towarzyskie. Ale i tak RACZEJ sie nie sprawdzi.

A tak w ogole, to czym sie przejmujesz, przejmujecie? Tym, ze ktos tam sobie
              cos pomysli? Kto jest kim na tym forum to i tak "zainteresowani" wiedza, wiec
              nie widze problemu. Psy szczekaja, karawana jedzie dalej. Rozsadny czlowiek tak
              czy siak potrafi odroznic prawde od falszu.

• Gość: adm tomi IP: *.cec.eu.int 27.04.06, 11:21
                chodzi o TO czego NIEzainteresowani NIEwiedza:))

zreszta.. przeciez ja z Toba nie gadam....

:)
                • tomi_22 adm 27.04.06, 11:26
                  Zdystansuj sie "osobiscie" i olej. Inna opcja to zniknac z forum, ale czy
                  sluszna? Czemu ludzie maja znikac z czegos co tak im pomoglo, przez to, ze
                  jeden z drugim napisze to i owo. Forum to forum, ma plusy jak i minusy.

OLAC i nie przejmowac sie.

Ps.
                  Ja z toba tez "niby" nie gadam. Jednak sporo juz wody w Alzecie uplynelo.
                  • Gość: adm tomi tomi IP: *.cec.eu.int 27.04.06, 11:32
                    Tomi, gwarantuje ci ze cechuje mnie OGROMNY dystans, dlatego tez z Toba gadam,
                    chociaz z Toba nie gadam:)

Co do tematu... podtrzymuje wyrazona powyzej opinie, ktora zreszta jak widzisz
                    nie jest tylko moja... do tego popatrzylam na ostanie watki dotyzcace sprawy
                    Joe, i widze ze wielu forumowiczom pzreszkodzila zarowno forma jak i tresc...
                    wiec... :)))

Co do "forum to forum"..; i tak i nie..; przeczytaj jeszcze raz co napisalam...
                    i zdystansuj sie osobiscie... bo przeciez Ciebie osobiscie pewne kwestie nie
                    dotycza (chociaz wierze w to ze jednak per interposta persona troche tak:)
            • Gość: anbxl Re: Do adm-adm IP: *.65-136-217.adsl.skynet.be 27.04.06, 21:29
              Osobicie odczuwam to jako problem - fakt ze grupa osob nie zwiazanych z praca w
              instytucjach bardzo czesto doklada sie az zbyt skutecznie do psucia wizerunku
              calej grupy, i to w sprawach powaznych, o wiele bardziej powazniejszych niz
              leniuchowanie przy biurku:((( lub pogaduchy o ... czterech literach:)))

Czy moglabys wyjasnic co rozumiesz pod pojeciem ,,nie zwiazanych z praca w
              instytucjach,,??????????
              Czy tylko i wylacznie eps po egzaminie jest dla ciebie,,zwiazany z praca w
              instytucjach,,a ktos kto przewodniczy werkgroep europa i zajmuje sie sprawami
              rodziny i lobbingiem w tym kierunku, reprezentujacy panstwa ue w przyszlym
              tygodniu na konferencji w Genewie-NIEEEEEEEEEE? Chyba to bycie epsem
              przyslonilo ci wlasny czubek nosa :-)Ale to moje zdanie bo ty napewno masz
              inne,bo jestes epsem-oj chyba ciezko ci to przyszlo.........
              No coz mamy rozne opinie nt rasizmu i pracy w UE
              • adm-adm anbxl/paw 28.04.06, 07:33
                Szkoda ze tylko to cie poruszylo, Anbxl - kwestia przynaleznosci
                okoloinstytucjonalnej. Gratuluje barwnego i satysfakcjonujacego zycia
                zawodowego, ale nie o to chodzilo:(

Zapewniam Cie ze jako rasowy eps uslyszalabys to samo, piszac to co pisalas,
                odemnie i od paru innych osob.

I Paw o tym tez wie, gdyby tylko poszperal w zasobach pamieci i uczciwosci
                historycznej:)))zamiast szukac taniej sensacji:))...Pawiu, takie upraszczanie
                to nie na Twoim poziomie:))

• Gość: paw@night adm czy inne nicki IP: *.24-136-217.adsl.skynet.be 28.04.06, 22:44
                  > I Paw o tym tez wie, gdyby tylko poszperal w zasobach pamieci i uczciwosci
                  > historycznej:)))zamiast szukac taniej sensacji:))...Pawiu, takie upraszczanie
                  > to nie na Twoim poziomie:))

a o czym konkretnie mowisz? mozesz usciclic?
    • majster_od_tapet Re: usunac anbxl 27.04.06, 18:01
      > Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
      > treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
      > etnicznej, czy też propagujących przemoc.

i co proponujesz - jakas kara w imie czystosci rasy, aby to rase uchronic przed przypadkowym zanieczyszczeniem podrasa? Czy nie traci to faszyzmem?
      Zastanowny sie, poki nie jest za pozno - zawsze jest czas aby kogos zmieszac z blotem, ukarac na forum publicznym (chocby przez kamieniowanie, sport dosc kiedys popularny wsrod pierwszych chrzescijan, sam pierwszy chetnie rzucilbym kilogramem zwirku...). Ferowac wyroki zawsze mozna.
      A skoro sama anbxl ma taki expirience, i chce sie podzielic (przypadkiem tu, co stanowi o jej nieodmniennym instynkcie samobojcy, jako ze, przewaznie miesza sie ja tu z blotem (sam niestety czasem to robie) to dajmy sie jej wyszalec.
      • majster_od_tapet Re: usunac anbxl 27.04.06, 18:03
        najwazniejsze czasem sa intencje, a doswiadczenie czlowiek ma rozne, bo kazdy z nas z innego pieca pochodzi
        • Gość: anbxl Re: IP: *.65-136-217.adsl.skynet.be 27.04.06, 19:27
          O tym watku dowiedzialam sie z telefonow i sms,no i poludniowej dyskusji.Tak
          jak napisalam chyba w ponizszym watku takie podejscie podobno ludzi uwazajacych
          sie za inteligencje smieszy mnie,bo mamy tu DEMOKRACJE i kazdy ma prawo do
          wlasnego zdania.A skoro wy szanowni forumowicze (ci zajmujacy sie moja osoba)
          macie inne od mojego i uwazacie,ze wlasnie wasze zdanie jest oki to dlaczego
          nie probujecie mnie przekonac sensownymi i mocnymi argumentami do swoich
          racji.Wiele fajnych ludzi wybylo stad wlasnie dlatego ze nie chca byc mieszani
          imiennie z blotem za swoje poglady lub tylko czytaja i komentuja watki
          wewnetrznie.To jest publiczne forum (jest wewnetrzna lista mczapl na ktorej sa
          wylacznie epsy)a no wlasnie czy UE to tylko epsy????Ilu ludzi tworzy ja i
          wspolpracuje z zewnatrz????Ale pewnie co niektorzy maja klapki na oczach,bo juz
          sa po probnym.Wiem,ze wiele moich info pomoglo wielu i tylko szkoda,ze te osoby
          mowia to prywatnie,bo poprostu uwazaja za strate czasu odpowiadanie na podobne
            >To jest publiczne forum (jest wewnetrzna lista mczapl na ktorej sa
            > wylacznie epsy)

Cos dzwoni, ale niekoniecznie w tym kosciele;)
            Lista mczapla sluzy zupelnie innym celom i nie ogranicza sie do osob
            pracujacych w instytucjach UE;)

Pzdr:)
    • Gość: PaVue EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji IP: *.137-200-80.adsl.skynet.be 28.04.06, 01:14
      nieniejszym w ramach tolerancji oglasz sie:

1) nie epsy maja miec karteczki na szyji nie jestem godzien byc epsem. lub
      numer wytatulaowany w widocznym miejscu.

2) foru mprzechodzi do psotaci ukrytej - aby ciagle dyskusje o lewych
      fakturach, zmiana miejsca zamieszkania przed egzaminem czy pytan w stylu czy
      epsy moga kupowac akcje w czasie pracy z intrenetu i jak jest limit na rozmowy
      do Pl nie zaklocaly krysztalowego wizerunku epsa

wizerunku epsa natomiast nigdy nie psuja posty np 'epski' w godzinach pracy.

3) aby pokazac jak bardzo panie z epso sa tolerancyje beda sie ukrywac pod 5
      nickami i krzyczec ; an won bo epso dla epsuff !

4) kazdy kto nalewa sie z blach w gwiazdki lub volvo ma spie..c w podskokach

o czyms w ramach tolerancji zapomnialem?

Caluski nietolerancyjne
      • Gość: byly_eurokrata Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji IP: *.eplus-online.de 28.04.06, 08:48
        Ja bym moze dodal automatyczne powiadamiane prokuratora ze krytyczne uwagi
        wobec epsow, bo to przeciez taka sama obraza majestatu jak krytycznej uwagi na
        temat prezydenta Najjasniejszej, za ktore w owej jak najbardziej mozna trafic
        do paki.
        • repairman Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji 28.04.06, 09:41
          Jak sie temat rozwija :D
          Jezeli mowa juz o pracownikach EU, to sa to osoby publiczne wiec
          powinny "swiecic" przykladem choc by siedziac za kierownica i prowadzic auto
          prawidlowo , a nie przecinananie lini podwojnej bialej i to jeszcze w tunelu
          jak to dzisiaj mialo miejsce. Ladne Volvo 9194xx niebieskie blachy pani za
          kierownica i co ? tak sie spieszy do pracy ze nie zwaraca nawet uwagi na
          innych , byc moze to te niebieskie blachy daja specialne uprawnienia..
          Ale takich przypadkow sa dziesiatki dziennie.
          • Gość: byly_eurokrata Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji IP: *.eplus-online.de 28.04.06, 09:46
            wykluczyc repairmana z forum, bo szkaluje epsow!!!
            Na forum dozwolone sa tylko posty afirmacyjne, a nie marudzenie jakies nie-
            epsiej holoty, ktora nie rozumie, ze epsi urzednik jest tak zajety mentalnie
            Bardzo Waznymi Sprawami, ze nie ma glowy do przestrzeganie jakiegos banalnego
            kodeksu drogowego, ktory jest i tak tylko prawem narodowym, czyli dla niego
            nieistotnym
            • Gość: adm Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji IP: *.cec.eu.int 28.04.06, 09:55
              ale panowie poplyneliscie....:))
              milego taplania sie w wypaczonych i wyimaginowanych tresciach:)

100% zgody co do poprawnej postawy na codzien, w tym w samochodzie, jako eps:
              stosuje, zawsze, mimo ze nie mam niebieskich blach:)) a nie jest latwo, oj nie,
              wsrod lokalnych kierowcow, oj nie:)))...
              • Gość: paw@night Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji IP: *.24-136-217.adsl.skynet.be 28.04.06, 22:46
                wsord lokalnych kierowcow? uwazja bo normy ogoleni uznane nie pozwalaja na
                szerzenie xenofobii wobec Belgow ;D
          • kapitan_ameryka Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji 28.04.06, 09:51
            No to kolego zes STRASZNIE przestrzelil ten numery rej!!! Takie numery maja ci
            z NATO. Proponuje uderzyc do kwatery glownej hehehe, hahaha, hihihi!!!
            • Gość: adm reasumujac: IP: *.cec.eu.int 28.04.06, 10:04
              w stylu przedmowcow, wychodzi na to ze:

poniewaz wszystkie epsy jezdza na niebieskich blachah i lamia belgijski kodeks
              drogowy, to gloszenie wzbudzajacych watpliwosci tresci o podlozu rasistowkim
              na publicznym forum ktore w nazwie ma "epsy" jest jak najbardziej dozwolone, a
              wrecz stanowi sluszna kare za powyzsze i wara wszystkim ktorym to przeszkadza:)

no to ja wara.....
              pa pa
            • repairman Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji 28.04.06, 10:33
              Hmm, przestrzelilem ?

Moj kolega ma numeru zaczynajace sie na 91 , kolezanka na 92 i pracuja w EU ?

A nie mialem na celu urazenia kogos , tylko stwierdzenia samego faktu ze osoba
              publiczna powinna swiecic przykladem, nawet w swerach prywatnych. Czu to EU ,
              czy CD , czy NATO i jeszcze inne masci ;)
              Ale w realu jak to jest to kazdy wie :D

Milego weekendu ;)
              PS.
              A co do wykluczenia mnie, to pozostawiam to w rekach admina :D ( tylko ze on
              takich uprawnien nie ma )
              • arise4 Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji 28.04.06, 12:26
                Tak was czytam... i dziwie sie, ze wam sie chce tak rozwadniac.
                Wasza (nasza) kolezanka ma niewyparzona klawiature, ma wlasne! opinie, chwala
                jej za to, ale bez wzgledu na jakim forum, bez wzgledu w jakim towarzystwie
                przedstawianie stereotypow, jako objawionej prawdy, jest objawem glupoty kropka!

Anbxl, rzeczywiscie masz wielka wiedze, ktora chetnie sie dzielisz (dziekuje),
                ale nie dziw sie, ze oburzasz wyciagajac wnioski ze stereotypow. Przyklad:
                wiadomo jaki jest stereotyp Polaka w Niemczech, gdyby pracodawcy
                bylego_eurokraty sie nim kierowali (bo przeciez moglby okrasc, bo Polacy
                kradna) nie zatrudniliby go i biedak musialby poddac sie stereotypowi. Sorry
                byly.
                A co do Epsow, reprezentujcie nas godnie!

• Gość: Emilia2006 Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji IP: *.cec.eu.int 28.04.06, 13:43
                  Jesli to forum przerodzi sie w formalne miejsce wypowiedzi urzednikow
                  instytucji zgodnie z ich statusem to najwiecej na tym straca wlasnie nowi
                  ludzie ktorzy status moga sobie gdzie indziej przeczytac a chca dostac ta
                  troche nie formalna wersje roznych aspektow.

Osobiscie mi to nie przeszkadza. Niech sie zastanowia ci ktorzy moze
                  przypadkiem wlasnie z forum takim jakie jest dosc mocno skorzystali.

Na teraz dziekuje i ide sie dozywic.
                  • Gość: PaVue Re: EPSOforum dla EPSOW! w ramach tolerancji IP: *.24-136-217.adsl.skynet.be 28.04.06, 22:48
                    i co smaczen bylo? ;O)
    • Gość: anbxl Re:rasistka,a moze nacjonalistka???????? IP: *.243.81.adsl.skynet.be 28.04.06, 21:35
      O jakie zejscie z tematu dzis..........A ja oczywiscie zostaje przy swoim-nie
      uwazam siebie za rasitke.A jak dzis w pewnym miejscu-rada prowincjalna i
      komisja Steunpunt(mieszkajacym we VL moze cos to powie)oswiadczylam,ze rodacy
      tak mnie widza to co niektorzy mysleli,ze opowiadalam kawal.........W owej
      radzie jest 2 alochtonow (pewien Murzyn i ja )i wielu prawdziwych rasistow i
      dzis bylam naprawde dumna z POLSKI i Polakow-tylko teraz nie wmawiajcie mi,ze
      jestem nacjonalistka.Tak bo podobno juz wkrotce krol ma zaprosic naszego
      ambasadora,zeby osobiscie podziekowac za zaangazowanie PL,poprosic o pomoc w
      doszkalaniu belgijskich policjantow oraz o pomoc w zlapaniu Erdal-to nie kawal
      tylko prawda.Szczescie w tym strasznym nieszczesciu,ze np polscy policjanci sa
      uznawani za bohaterow.To co dla niektorych bede teraz nacjonalistka??????????
      • Gość: mczapl Re:rasistka,a moze nacjonalistka???????? IP: *.dsl.scarlet.be 28.04.06, 23:06
        Jezeli chodzi o pozytywny nacjonalizm jaki prezentujesz w tym poscie, to
        znajdziesz we mnie swojego obronce.
        • paw_dady Re:rasistka,a moze nacjonalistka???????? 28.04.06, 23:10
          Gość portalu: mczapl napisał(a):

> Jezeli chodzi o pozytywny nacjonalizm jaki prezentujesz w tym poscie, to
          > znajdziesz we mnie swojego obronce.

a juz chcialem jako ten chor w greckich tragediach zawodzic za kurtyna ze cien
          miecza sie pojaiwl a tu prosze ;)
          • essere1 ANbxl, a wlasciwie wzgledem jakiej 28.04.06, 23:22
            wypowiedzi Cie napietnowano? Bo ja teraz nie sledze forum za bacznie, z czego
            wynikaja braki, wiec potrzebuje briefing;-) Briefing to takie cos, robi sie
            wrazenie, ze wie sie o co chodzi, nie wiedzac o co chodzi:)
            • paw_dady Re: ANbxl, a wlasciwie wzgledem jakiej 28.04.06, 23:28
              essere1 napisał:

> wypowiedzi Cie napietnowano? Bo ja teraz nie sledze forum za bacznie, z czego
              > wynikaja braki, wiec potrzebuje briefing;-) Briefing to takie cos, robi sie
              > wrazenie, ze wie sie o co chodzi, nie wiedzac o co chodzi:)

wlasnie nie wiadomo - boczek pytal nikt nie odpowiedzial, ja tez nie zauwazylem
              ze lamie 'ogolnie przyjete normy'. Zaczy kto jest oglolem i kiedy je przyjal
              tez sie nei dowiedzialem ;)
              • essere1 Re: ANbxl, a wlasciwie wzgledem jakiej 28.04.06, 23:30
                paw_dady napisała:

> essere1 napisał:
                >
                > > wypowiedzi Cie napietnowano? Bo ja teraz nie sledze forum za bacznie, z c
                > zego
                > > wynikaja braki, wiec potrzebuje briefing;-) Briefing to takie cos, robi s
                > ie
                > > wrazenie, ze wie sie o co chodzi, nie wiedzac o co chodzi:)
                >
                >
                > wlasnie nie wiadomo - boczek pytal nikt nie odpowiedzial, ja tez nie zauwazylem
                >
                > ze lamie 'ogolnie przyjete normy'. Zaczy kto jest oglolem i kiedy je przyjal
                > tez sie nei dowiedzialem ;)

Aha, to czemu ja, a nie Ciebie;-)?
                >
                • paw_dady Re: ANbxl, a wlasciwie wzgledem jakiej 28.04.06, 23:32
                  essere1 napisał:

> Aha, to czemu ja, a nie Ciebie;-)?
                  ja co? meni co? odstaw jzu butelke ;)
                  • essere1 Re: ANbxl, a wlasciwie wzgledem jakiej 28.04.06, 23:35
                    paw_dady napisała:

> essere1 napisał:
                    >
                    > > Aha, to czemu ja, a nie Ciebie;-)?
                    > ja co? meni co? odstaw jzu butelke ;)
                    >
                    >
                    Nie "JA" tylko "JA" no A z ogonkiem, jaka butelke, jaka butelke??:):)
                    • paw_dady Re: ANbxl, a wlasciwie wzgledem jakiej 28.04.06, 23:37
                      essere1 napisał:

> Nie "JA" tylko "JA" no A z ogonkiem, jaka butelke, jaka butelke??:):)

bo ci kaze powiedziec gibraltar ;D
                      • Gość: zaba Re: ANbxl, a wlasciwie wzgledem jakiej IP: 82.174.210.* 28.04.06, 23:46
                        moge wtracic?

"ciemnosc widze, ciemnosc... a czemu tu nie ma drzwi...a czemu tu nie ma klamek?",
                        choc chyba kilka tekstow z filmu "Rejs" tez mogloby tu pasowac, nie?
                        • paw_dady droga zabciu 28.04.06, 23:48
                          Gość portalu: zaba napisał(a):

> moge wtracic?

nie ;P

> "ciemnosc widze, ciemnosc... a czemu tu nie ma drzwi...a czemu tu nie ma
                          klamek
                          > ?",
                          > choc chyba kilka tekstow z filmu "Rejs" tez mogloby tu pasowac, nie?

to nie po tym czym sie z esserkie mraczymy nastepuje ciemnosc - to irlandzki
                          sposob picia metanolu ;)
                        • essere1 Re: ANbxl, a wlasciwie wzgledem jakiej 28.04.06, 23:50
                          Gość portalu: zaba napisał(a):

> moge wtracic?
                          >

Nie:)

> "ciemnosc widze, ciemnosc... a czemu tu nie ma drzwi...a czemu tu nie ma klamek
                          > ?",
                          > choc chyba kilka tekstow z filmu "Rejs" tez mogloby tu pasowac, nie?

To juz skomemtowal Paw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka