piotrpiotr111
24.08.23, 19:58
Witam, od dluzszego czasu bardzo zle sie czuje,a mojj stan w ciagu kilku osttnich dni gdy to pisze sie pogorszyl jeszcze bardziej , nie moge wogule spac wogole .czuje ze jest we mnie nadmiar jakies energii , czuje nadmiar
wszystkiego , wszystkie bardzo duze sie produkuje, plone od wewnatrz, jestem jakis caly scisniety od wewnatrz, nie moge oddychac ,a moj stan z dnia na dzien sie pogarsza ,jakby cialo bylo juz zjadane przez nadmiar tego goraca tej wewnetrznej energi, cialo sie kruszy od tego goraca, osoby u ktorych szukalem pomocy zaszkodzily mi jeszcze bardziej, czuje ze wchodza we mnie jakies obce energie ,lub juz weszly, nie wiem czy to jest jedno odzialywanie czy wiecej, moj puls dochodzi do 200 czasem, nadmiar energi i goraca rozrywa mnie od wewnatrz. ,niestety jakis czas temu podczas mojej mieiecznej nieobecnosci w domu i zrobionego wtedy remontu podczas ktorego usunieto moje wszystkie rzeczy , utracilem usuwania z siebie wszystkich obcych energi itp utracilem wszystkie łaski czy jak to nazwac ,i jestem teraz kompletrnie bezbronny, nie wiem juz co robic, jak pozbywac sie obcych energi itp i tego co we mnie wchodzi , bylem u kilku osob pracujacych z energiami ale niestety tylko mi to zaszkodzilo jeszcze bardziej, blagam doswiadczone osoby o pomoc , rade jak pozbyc sie tych energi, tego nadmiaru wszystkiego, jak usunac to goraca , dlaczego to we mnie wchodzi, jak wyjsc z tego piekla oddzialywac, obcych energii, bytow czy co to jest, , czy egzorcyzm pomoze na to wszystko i usunie ze mnie to co obce ,i zabezpieczyc ze to nie wchodzilo we mnie, jak odzyskac te utracone łaski zebym sam mogl zdejmowac to z siebie,te obce energie itp bo ja w tej chwili caly plone,m bardzo cierpie, co zrobic zebym byl soba i funkcjonowac tylko na swojej wlasnej energi, tak jak wiekszosc normalnych ludzi, ktorzy nie majaj tych problemow, jak uwolnic sie z tego piekla, z gory dziekuje za wszystkie rady i pomoc i przepraszam ze ewentualne bledy w pisowni bo jestem bardzo zestresowany i zdenerwowany gdy to pisze ,pozdrawiam