11.03.23, 16:01
Facet ktorego nie znam przyjechal pod moj dom. Zrobil zdjecia fronu i wlepil na Forum Australia odgrazajac sie roznie. Czy masz zamiar usunac faceta z forum ktorego jestes jedynym moderatorem? Jutro dzwonie na policje i podam jego jak rowniez ciebie.
Obserwuj wątek
    • kan_z_oz Re: Luiza 11.03.23, 16:06
      Ten facet jest trollem oraz gosciem ktory grozil mi osobiscie. Uwazam Ciebie za odpowiedzilna za taki rozwoj sytuacji.
      • kan_z_oz Re: Luiza 11.03.23, 16:06
        Dowiesz sie od policji.
        • ertes Re: Luiza 11.03.23, 17:35
          Jestes absolutna kretynka.
          Walczysz z ludzmi. Piszesz tak niestworzone glupoty ze nie ma sie co dziwic.
          Zajrzalem tam na forum i walczysz z jakims gosciem.
          PO jaka cholee.
          To bylo dobre i smieszne 20 lat temu.
          Zajmij sie swoim domem, zyciem. Zamknij forum tak jak zrobilo to 99% ludzi co tu pisali.
          Tutaj tez nikt ciebie nie trawi.
          Zniknij i nikt nie bedzie sie toba interesowal bo nie ma kim i czym.
          • maria421 Re: Luiza 11.03.23, 18:12
            Jezeli Luiza jest moderatorem innego niz to forum, to dlaczego na to forum przenosisz problemy z tamtego forum? Z jakiego innego powodu niz chec zrobienia rozroby tutaj?

Swoja droga, ciekawa jestem z jakiego paragrafu Luize mialaby scigac australijska policja :-)

Ech Kan....
    • ertes Re: Luiza 14.03.23, 20:55
      kan, jak tam? Luiza w wiezieniu ?
      Czy po protu zamkneli cie w australijskich tworach i sie nie odzywasz?
      • kan_z_oz Re: Luiza 31.05.23, 13:18
        Forum zamkniete, nie pisze. Facet zjawil mi sie pod moim domem. Dlaczegp przenosze? Bo ten facet istnieje tutaj czytajac to forum, od lat i komentuje obok. Ty jestes kretynem a Luiza jest wsiekla osoba. Normalnie wycielaby trola ale nie... facet wkleil przod mojegop domu na forum, ktory wyszukal szwendajac sie po okolicy. Nic w tym dziwnego. Stoker, nie w tym dziwnego oprocz, ze mam swira, ktory mnie obserwuje.
        Luiza moze go zablokowac bo jak swirowi odjedbie i stanie sie grozny to bedzie musiala beknac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka