Gość: kika IP: *.brutele.be 30.07.06, 10:44 czesc, mam pytanie o dermatologa w bxl.czy ktos moze polecic kogos dobrego? (najlepiej zeby mowil po angielsku). z gory dzieki! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byly_eurokrata Re: dermatolog w brukseli 30.07.06, 11:20 Ja bylem u dra J. Hachema z flamandzkojezycznej kliniki AZ VUB www.az.vub.ac.be/index.jsp?Tag=AZUK&MenuId=VOORSTELLING bo mam od urodzenia pelno tzw. pieprzykow, ktore musze kontrolowac raz do roku. Oni maja tam taka specjalna kamere cyfrowa podlaczona do bazy danych z kilkudziesiecioma tysiacami zdcjec, komputer w ciagu sekundy analizuje na podstawie porownania z innymi zdjeciami, czy pieprzyk moze sie rozwinac sie w cos zlosliwego czy nie. Ja bylem zadowolony, bo w Niemczech zawsze mi chcieli wycinac wszystko, co moglo by byc ew. podejrzanie. Po tym badaniu komputerowym sie okazalo, ze tylko jeden jedyny jest na granicy wskazania do wyciecia a cala reszta zupelnie niegrozna. dr Hachem jest Walonem, ale mowi bardzo dobrze po flamandzku, wiec sadze, ze zna rowniez angielski. W tej klinice pracuja przewaznie Flamandowie, a oni z reguly predzej mowia po angielsku niz Waloni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: dermatolog w brukseli IP: *.brutele.be 30.07.06, 19:09 dzieki!brzmi konkretnie..chociaz pewnie w wakacje moga byc problemy z terminami,a ja potrzebuje konsultacji w te pedy. ale sprobuje,bo przy takim "zapleczu sprzetowym" o jakim piszesz jest szansa ze i mi pomoga.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodza Re: dermatolog w brukseli IP: *.cec.eu.int 31.07.06, 11:13 hej a jak masz noz na gardle to zawsze mozesz isc do kazdego szpitla na ostry dyzur zwany urgence i tam sciagaja z oddzialu specjaliste... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: dermatolog w brukseli IP: *.cec.eu.int 31.07.06, 12:30 jest lekarz (godny polecenia) : Dr D. Schreer 02/734 89 23,przy rondzie Montgomery, ale nie jestem pewna czy mowi po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impega Re: dermatolog w brukseli IP: *.cec.eu.int 31.07.06, 16:10 wydaje mi sie, ze mowi po angielsku. Ja raz bylam u dermatologa wlasnie przy rondzie Montgomery i lekarze (facet i babka) mowili po ang. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: dermatolog w brukseli IP: *.brutele.be 31.07.06, 21:05 dzieki!sprobuje obydwu adresow,zobaczymy kto pierwszy bedzie mial wolny termin.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz do KIKA IP: *.brutele.be 16.10.06, 22:29 Czy byłaś u dermatologa? Polecasz go i którego wybrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurna Re: do KIKA IP: *.214.37.98.coditel.net 04.01.07, 19:22 kika i ja jestem ciekawa, kogo wybralas. czy ktos jeszcze ma dobrego dermatologa do polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: do KIKA IP: *.brutele.be 07.01.07, 13:51 czesc, wybralam dra D Schreera, kt przyjmuje na Montgomery (tel 02/7348923).bardzo mily starszy pan, swietnie mowi po angielsku, nie traktuje pacjentow na zasadzie 'byle nastepny' tylko naprawde wglebia sie w problem i tlumaczy wszystko bardzo dokladnie. bylam u niego 3 razy i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś