verunia1 13.01.06, 21:37 ktos byl dzis w reserved na wyprzedazy? warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: wyprzedaz w reserved 13.01.06, 21:41 nie. ale mna sie nie sugeruj - mi sie rzeczy w RE malo kiedy podobaja. pomijam juz fakt, ze zwykle spodnie i rekawy sa za krotkie - a mam 171cm. Odpowiedz Link Zgłoś
bobrong Re: wyprzedaz w reserved 13.01.06, 21:50 Jest trochę fajnych rzeczy, ale zostały tylko m, l i xl więc ja już tam sobie nic nie kupię :-( jeżeli nie nosisz s to powinnaś znaleźć coś dla siebie za przystępna cenę. Strasznie się wkurzyłam bo widziałam śliczny turkusowy sweterek za 49 (przeceniony z 89) tylko że właśnie s nie było. Zgadzam się jednak co do spodni - ja mam 172, spodnie s z reserved są zwyczajnie za krótkie. m sa już dłuższe ale niestety za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: wyprzedaz w reserved 13.01.06, 21:58 byłam dzisiaj- szkoda czasu, jeśli nosisz s to zapomnij, zdarzają się pojedyncze szt. ale to rodzynki; przecenione czapki i szaliki, bielizna- duży wybór; Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: wyprzedaz w reserved 13.01.06, 22:03 wg mnie nie warto, nie dlatego, że nie lubię Re, tylko dlatego że poprzeceniane są IMHO najbrzydsze ubrania... Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: wyprzedaz w reserved 13.01.06, 22:07 jak ktoś lubi re to pewnie warto, ja nie lubię, weszłam i wyszłam z niesmakiem Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Re: wyprzedaz w reserved 13.01.06, 22:18 Moim zdaniem jakosc ubran RE pogorszyła sie.Po 2 praniach rzeczy wygladaja jak stare.Pisze to jako osoba,ktora od poczatku istnienia RE tam cos kupowała.Mysle,ze teraz ida w ilosc a nie jakosc...ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: wyprzedaz w reserved 13.01.06, 22:47 tez zrezygnowalam z zakupom w Re uwazam, ze sa kiepskie gatunkowo materialy jak na takie ceny bo sa conajmniej europejskie;) Odpowiedz Link Zgłoś