Dodaj do ulubionych

do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:27
wczoraj na fali problemow ze strona , zabukowalam miejsce w Brukseli , teraz
okazalo sie , ze w warszawie jeszcze sa miejsca , czy ktos wie jak mozna
zmienic rezerwacje ??? pomocy . Na infolinii Pani twierdzi ze administrator
oczywiscie wszystko przygotowal jak nalezy , strona dzialala i dziala bez
zarzutu , a zmienic miejsca sie nie da , help

dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: 80.246.106.* 04.10.06, 10:40
      A probowalas skontaktowac sie bezposrednio z EPSO? Nie wyobrazam sobie zeby,
      jak im wytlumaczysz sytuacje, nie pozwolili Ci zmienic miejsca z BXLi na Wawe.
      • Gość: mz Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: *.brutele.be 04.10.06, 10:50
        Ja wysłałem emaila (epso_en@thomson.com)do Thomsona z prośbą o wycofanie
        rezerwacji. Następnego dnia dostałem potwierdzenie, po czym ponownie dokonałem
        rezerwacji na inny dzień.
        • Gość: d69ota Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:11
          dzieki , wyslalam maila i poczekam na razie dostalam potwierdzenie na Bruksele
          • kapitan_ameryka Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 11:33
            Gość portalu: d69ota napisał(a):

> dzieki , wyslalam maila i poczekam na razie dostalam potwierdzenie na Bruksele

I bardzo dobrze. Przyjedz tu. Egzamin latwiej jest zdac w Brukseli wlasnie. O
            prace tez potem latwiej. Czym ty sie martwisz?
            • Gość: d69ota Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:36
              dlaczego latwiej
              • kapitan_ameryka Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 11:39
                Bo w Brukseli bedzie zdawalo bardzo duzo obecnych pracownikow, ktorzy chca isc
                na wyzszy grade. A wiadomo, swoim sie daje latwieszy zestawy pytan. Zasada
                stara jak swiat. Tak wiec dobrze zrobilas, twoje szanse wzrosly o kilkadziesiat
                % co najmniej
                • Gość: d69ota Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:43
                  pocieszyles mnie w takim razie moze sie jeszcze zastanowie
                  • kapitan_ameryka Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 11:44
                    Gość portalu: d69ota napisał(a):

> pocieszyles mnie w takim razie moze sie jeszcze zastanowie

Koniecznie. Tylko zastanow sie dobrze, wszystko przemysl zebys potem nie
                    zalowala.
                • Gość: d69ota Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:46
                  mam nadzieje ze masz racje z tymi latwiejszymi pytaniami , swoja droga myslalam
                  ze pytania sa te same dla wszystkich
                  • kapitan_ameryka Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 11:46
                    Wiesz, "sa rowni i rowniejsi". Nie slyszalas o tym?
                    • Gość: d69ota Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:48
                      oj daj spokoj jasne ze slyszalam , ale glowy sobie nie odetne , marzenia przede
                      wszystkim
                      • kapitan_ameryka Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 11:50
                        Nie za bardzo rozumiem co chcialas przez to powiedziec?
                        • Gość: - X - Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: 87.65.187.* 04.10.06, 11:55
                          Lol, captain nie rozumie ;)

• kapitan_ameryka Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 11:57
                            Gość portalu: - X - napisał(a):

> Lol, captain nie rozumie ;)
                            >
                            >

;))) <rotfl>
                        • Gość: d69ota Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:05
                          chcialam powiedziec ze pomimo iz przyklady z zycia pokazuja mi , ze odpowiednie
                          znajomosci czli tzw uklady ulatwiaja zycie , ja wierze , ze nie zawsze i
                          wszedzie to obowiazuje , to taka prywatna wstawka zupelnie nie zwiazana z
                          tematem
                          • kapitan_ameryka Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 12:12
                            Wiara ma to do siebie, ze podtrzymuje na duchu. Myslisz ze instytucje sa wolne
                            od "szarej sieci" ? ;-)
                            • Gość: d69ota Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:20
                              wiara jest niezbedna do zycia i potrafi zdzialac cuda / patrz chorzy
                              nieuleczalnie /, a instytucje tworza ludzie wiec tylko od nich zalezy jak one
                              funkcjonuja , jesli zgadzamy sie na miernote to ja mamy .
                              musze znikac

• kapitan_ameryka sprostowanie 04.10.06, 12:25
                                No to powiem ci cos... To co napisalem powyzej to byla kompletne bzdura.
                                Oczywiscie, ze nie ma znaczenia gdzie bedziesz zdawala. Szanse i pytania sa
                                WSZEDZIE takie same. Tak wiec, przenies sie tam gdzie ci wygodniej, no chyba,
                                ze chcesz pozwiedzac Bruksele.

A swoja droga, dziwi mnie, ze forumowicze czytali to i nie grzmieli... to cos
                                mowi o ich wiarygodnosci i checi pomocy "nowym"

Pozdrawiam,
                                Kapitan
                                • Gość: d69ota Re: sprostowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:32
                                  Kapitanie jesli chcesz wywolac burze to wybierz mniej oczywiste tematy . Nikt
                                  nie bedzie dyskutowal z faktami

pozdr
                                  • kapitan_ameryka Re: sprostowanie 04.10.06, 12:35
                                    Poczytaj archiwum forum. To byla "kpina" z tych co tak mysleli podczas
                                    poprzednich konkursow. Calkiem spora grupka ich byla. Teraz siedza cicho, bo
                                    obcaich sie przyznac.
                                • Gość: anbxl Re:do kapitana i autorki postu IP: *.64-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.10.06, 22:23
                                  Ja chcialam wlasnie zagrzmiac,ze znowu podchodzisz z jajem do tematu i jeszcze
                                  ktos ci uwierzy...............
                                  Ja mialam taki przypadek z epso porta,ktos(poprostu gnojek)z tego forum,bo tu
                                  podalam wowczas linka do mojej rejestracji zarejestrowal sie za mnie na moje
                                  konto na Warszawe i potem bylo ze juz jestem zarejestrowana....Po kilkunastu
                                  telefonach do thomsona udalo sie to odkrecic.Proponuje ci zadzwonic do nich
                                  osobiscie i wlasnie nawet powolac sie na moj przypadek,ze np przypuszczasz ze
                                  cos jest nie tak bo ty jeszcze nie rezerwowalas sie....Maile radze omijac,bo
                                  czesto sa standartowe....a to moze ciebie kosztowac jeszcze duzo nerwow....a
                                  czas leci....na niekorzysc
                                  • chuck_norrris Do Anbxl 04.10.06, 22:48
                                    Ogolnie to walcze z Toba, ale uwazam, ze to co ten ktos zrobil to bylo zwykle
                                    chamstwo - nawet nie swinstwo. Rece opadaja.
                                    • Gość: anbxl Re: Do Anbxl IP: *.64-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.10.06, 07:18
                                      Boooffffff to bylo dawno i poraz x okazalo sie,ze ludzie sa tacy,a nie
                                      inni......Ale satysfakcje dalo mi to,ze poradzilam sobie...sobie samej
                                      udowodnilam,ze jak sie chce to mozna wszystko odkrecic...
                • agata.w.wawa Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 13:10
                  Kapitan, co za bzdury opowiadasz, a do tego jak widac ktos w to uwierzyl...
                  • kapitan_ameryka Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 13:18
                    agata.w.wawa napisała:

> Kapitan, co za bzdury opowiadasz, a do tego jak widac ktos w to uwierzyl...

Kiepsko u ciebie z bystroscia. Dam ci rade. Zanim kogos opieprzysz, to moze
                    przeczytaj WSZYSTKIE posty i potem zajmij stanowisko...
                    • agata.w.wawa Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 15:59
                      Bardzo dziekuje za rady, tego mi dzis brakowalo.

Co do mojej bystrosci... hmmm, masz racje, przeoczylam Twojego posta. Zwracam
                      honor, i wycofuje moje - jak to pieknie nazwales - opieprzenie.

Pozdrawiam
                      • kapitan_ameryka Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 16:49
                        Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze sie nie obrazilas, tylko podeszlas do
                        tematu "rzeczowo". Dziwne, bo od innych lecialy by juz inwektywy lacinskie i
                        mczapl musial by "ciac".

Tez pozdrawiam.
                        • agata.w.wawa Re: do epsowiczow , jak mozna zmienic rezerwacje 04.10.06, 17:40
                          tak, tak, rzeczywiscie dziwne ;-)

Co do laciny, to powinnam sama o sobie napisac, ze - dalam d..y :-(
                          No i ze ucierpiala moja duma i takie tam rozne... Nic wiecej mi nie przychodzi
                          do glowy ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka