Gość: Przemek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:52 Czy ktos wyjezdzal z firma otto do Holandii na polski paszport? Czy sa wiarygodni? prosze o jakies informacje. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Otto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:53 wlasnie sie wybieram ztej firmy do Holandii tez jestem ciekaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Otto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:36 a jedziesz na polski paszport? ile trwa procedura zalatwienia formalnosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek1111 Otto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:36 a jedziesz na polski paszport? ile trwa procedura zalatwienia formalnosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Otto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:24 tak na polski paszport o kolo 1,5 miesiaca wlasnie wrocil kolega ijedzie znow byl piec miesiecy nie narzekal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek1111 Re: Otto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:39 a jakie mial ten kolega warunki mieszkaniowe? jaka mial prace? i jesli mozna zapytac ile mniej wiecej zostaje na reke miesiecznie po odliczeniu mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odradzam Re: Otto IP: *.atol.com.pl 15.11.06, 18:40 pracowałem tam 11 m-cy nigdy więcej. kasa jest śmieszna bo ok. 3.5 euro na łape w biurze powiedzą ci ze dostaniesz 5.17 na rekę niewierz w to ja uwiezyłem i popłynąłem. strata czasu bo gorzej trafić nie mozna. warunki socjalne są straszne byłe koszary angielskiej armi opuszczone 10lat temu wszystko ulokowanew lesie. najblizszy sklep jest 10km. a zostaje jeszcze walka z polskimi niemcami których jest tam od cholery i uważają się za kogos lepszego. sam zdecyduj nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Otto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:20 to dlaczego byles 11 miesiecy umowa jest na 5 miesiecy bylo wracac Odpowiedz Link Zgłoś