Dodaj do ulubionych

Bewerbung w Niemczech e-mailem-ich bitte um Hilfe

IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 19:31
Witam. Mam problem, dlatego prosze o podpowiedzi. Czy jesli wysylacie
aplikacje o porace mailem, to dbacie o format.
Sa na ten temat rozne opinie. Co jest preferowane- doc czy pdf?
Czy mam takze zeskanowac swiadectwa- i w jakim formacie wyslac(ja wybralbym
jpg)
Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Celina Re: Bewerbung w Niemczech e-mailem-ich bitte um H IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.06, 20:19
      Bewerbung musi byc dobrze napisany swiadectwa nie potrzebujesz skanowac piszesz
      tak : podanie ,zyciorys i na prosbe zainteresowanej firmy swiadectwa pracy
      jesli pracowales w wielu firmach nie jest dobrze jesli jest za duzo
      swiadectw ,bo wtedy pracodawca mysli,ze nie jestes dobrym pracownikiem jesli za
      czesto zmieniasz prace.Podaj najlepiej 2 ostatnie zatrudnienia jesli mozliwie
      dlugo w tych firmach pracowales swiadczy to dobrze o Tobie.Viel Glück
      • Gość: absolwent Re: Bewerbung w Niemczech e-mailem-ich bitte um H IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.06, 02:01
        Dzieki Celina za info. Moze to dobrze-padl mi bowiem scanner i szukam w necie
        bezowocnie sterownikow-bearpaw 1200CU.Udalo mi sie sciagnac najnowsza wersje
        free kreatora pdf.
        No wlasnie mam dylemat; jesienia 2005 po skonczeniu studiow podjalem prace w
        firmie brytyjskiej, ktora ma takze filie w Nimeczech.
        I teraz nie wiem, czy piszac podanie podac dokladna nazwe firmy?
        Przeciez jesli podam moj obecny adres, to bez problemu, ktos z HR moze
        zatelefonowac i powiedziec, ze staram sie wlasnie u nich o prace- co
        automatycznie podwazyloby moja wiarygodnosc wzglednie lojalnosc, i ograniczylo
        szanse na awans?
        A moze... male ich den Teufel an die Wand? Jak sadzicie?

Mehr Licht
        Johann Wolfgang von Goethe
        • Gość: ja Re: Bewerbung w Niemczech e-mailem-ich bitte um H IP: *.is.net.pl 31.12.06, 10:18
          a tu nie ma?

www.mustek.com/supportdrivers.aspx?model=BearPaw%201200%20CU&category=Scanner&series=BearPaw

------

bezowocnie sterownikow-bearpaw 1200CU.
          • Gość: absolwent Re: Bewerbung w Niemczech e-mailem-ich bitte um H IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.06, 14:32
            Piekne dzieki.
    • oppelner_os Bewerbung 01.01.07, 20:37
      Najlepiej wyslac wszystko jako zalacznik formacie PDF lub Word (max. 2 MB - to
      bardzo wazne). Mozna wyslac wszystkie zeskanowane swiadectwa po poprzedniej
      obrobce, tj. zmniejszeniu, by wszystko miescilo sie w max. 2 MB.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka