Dodaj do ulubionych

OT: Piata pora roku

15.02.07, 07:47
Dzisiaj w Kolonii zaczyna sie karnawal, horror.

W tramwaju bedzie ryczec ta bzdurna muzyka i wszyscy beda bardzo oryginalnie poprzebierani za clownow.
Jeszcze gorzej bedzie po poludniu, w drodze powrotnej. Pijane raszple (zeby uzyc terminologii Pawia), takie w wieku przedemerytalnym, beda siadac facetom na kolanach i probowac ich calowac, bo to takie wesole, szczegolnie - scenka z zeszlego roku - jak wyjma przednia protezske zebow i bede ci bliska prezentowac braki w uzebieniu.
Nie ma to jak niemiecka recpta na dobra zabawe....

W zwiazku z tym apeluje do epsow o minute wspolczucia dla bylego podczas waszej poranej kawy.
Jutro uciekam do berlina, ale 1 dzien tej imprezy musze jakos przezyc
Obserwuj wątek
    • Gość: Eneko el Howaldese Re: OT: Piata pora roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 07:56
      byly_eurokrata napisał:

> Jeszcze gorzej bedzie po poludniu, w drodze powrotnej. Pijane raszple (zeby
      uzy> c terminologii Pawia),

U mnie mowilo sie "paszczury" :)
      • Gość: zapytajnik Re: OT: Piata pora roku IP: 83.222.33.* 15.02.07, 09:53
        > U mnie mowilo sie "paszczury" :)

A nie "kaszaloty"?
    • Gość: asiunia Re: OT: Piata pora roku IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 15.02.07, 09:53
      > Jutro uciekam do berlina

Lomatko, znowu jakas preselekcja??? ;)
      • byly_eurokrata Re: OT: Piata pora roku 15.02.07, 10:10
        Gość portalu: asiunia napisał(a):

> > Jutro uciekam do berlina
        >
        > Lomatko, znowu jakas preselekcja??? ;)

Niestety w ten łykend nie ma żadnej nowej preselekcji, więc tą razą jako tzw.
        azylant karnawałowy, ledwo dostalem bilet na samolot, tyle uciekinierów jest w
        drodze!
    • Gość: pav pod Berlinem Re: OT: Piata pora roku IP: *.197-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.02.07, 09:58
      a co bedziesz w Berlinie krecil scene w bunkrze? ;D
      • byly_eurokrata Re: OT: Piata pora roku 15.02.07, 10:14
        paw, ty lepiej sobie wcinaj podberlinskie wursty i sie ciesz ze nie jestes w
        okolicach nadrenii.
        Jak bylem kiedys jeszcze mlody i naiwny, dalem sie przekonac do wyjscia na
        stare miasto w taki czwartek.
        Wpadlem w oko takiej raszpli z biuste, ktorym mozna by znokautowac Golote, jak
        mnie przygniotla do sciany, zebym nie mogl uciec, o ja taki "slodki" jestem, to
        myslalem, ze juz sie nie wywine. A kumple stali obok i sie do rozpuku smiali.
        To jest wlasnie ten subtelny humor na karnawalowych imprezach
        • paw_dady Re: OT: Piata pora roku 15.02.07, 10:22
          byly_eurokrata napisał:

> Wpadlem w oko takiej raszpli z biuste, ktorym mozna by znokautowac Golote,
          jak mnie przygniotla do sciany, zebym nie mogl uciec, o ja taki "slodki"
          jestem, to myslalem, ze juz sie nie wywine. A kumple stali obok i sie do
          rozpuku smiali. To jest wlasnie ten subtelny humor na karnawalowych imprezach
          >

ehh byby ty chlopie to masz branie jak nie ksieza to raszple, jak zaczniesz
          pracowac w ESPO to kto wie mzoe poslance Beger wpadniesz w oko ;D
          • byly_eurokrata Re: OT: Piata pora roku 15.02.07, 10:50
            boze w sekretariacie juz 3 raz pod rzad puszczaja:

tarara Viva Colooooonia tarara
            na zmiane z
            Mir sind kölsche mädsche

Jak ja mam wytrzymac tutaj do 13.00??, bo potem mozna isc do domu (pod
            warunkiem, ze sie przezyje jazde w tramwaju z pijanymi kobitami).

Kto tego horroru tutaj raz nie przezyl, nie jest w stanie sobie tego wyobrazic.
            • paw_dady prawo mimikry 15.02.07, 10:56
              przebiez sie za kobiete. lysa bo lysa ale one nawalone wiec spoko powiesz:
              siostro zgubilam dzis peruczke ;)
              • byly_eurokrata Re: prawo mimikry 15.02.07, 11:00
                to nic nie pomoze, bo tu dzis co trzeci facet za zakonnice, pielegniarke,
                sexbombe itd. jest przebrany,

sodomia i gomoria
                • paw_dady Re: prawo mimikry 15.02.07, 11:31
                  byly_eurokrata napisał:

> to nic nie pomoze, bo tu dzis co trzeci facet za zakonnice, pielegniarke,
                  > sexbombe itd. jest przebrany,
                  he he to jednak chcialbym zobaczyc

> sodomia i gomoria

oo to tak jak na codzien w EPSO ;)

Serdecznosci
                  PD
                  • byly_eurokrata Pawie 16.02.07, 09:09
                    Paw, wez sie troche w garsc i przestan sie tak nieobliczalnie rozmnazac!
                    Ide dzis rano do pracy, co widze na kazdym kroku: pawie.....
                    • Gość: pav uwolnic PAWIA! IP: *.88-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.02.07, 13:41
                      nie wolna powiow trzymac w zamknieciu ;)
                    • Gość: pavV do bylego_E za kogo sie przebrales na karnawale? IP: *.88-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.02.07, 13:51
                      ja stawiam na niemieckiego odpowiedznika Brad Pitt'a - Brat Wursta

zgadlem?

Serdecznosci
                      PD
                      • byly_eurokrata Re: za kogo sie przebrales na karnawale? 17.02.07, 15:01
                        no ten pomysl z Brat Wurstem nie jest taki zly, ale za pozno.
                        Nie przebralem sie w ogole, tylko przyczepilem sobie kartke "to nie przebranie,
                        ja NAPRAWDE tak wygladam"

wszyscy mi wspolczuli....

PS
                        Hitem sezonu byly tym razem fryzury afro w stylu Tiny Turner z wczesnych lat
                        siedemdziesiatych i Pippi Langstrumpf z biustem XXXL,
                        zakonnnice tez byly, ale w tym roku w wojskowymi glanami i koniecznie z
                        tatuazem na lydce
                        poza tym bylo troche cyganek
                        no i szkotow, ktorym kobitki zagladaly, czy maja majti czy nie. Niektorzy nie
                        mieli, niby pogoda ciepla itd. ale ganiaj caly dzien bez gatek w zimie na
                        swiezym powietrzu, nic dziwnego ze po karnawale liczba zwolnien lekarskich
                        wzrasta o kilkaset procent
                        • Gość: pAv Re: za kogo sie przebrales na karnawale? IP: *.88-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.02.07, 15:29
                          > no ten pomysl z Brat Wurstem nie jest taki zly

masz IPr wiec na przyszly rok Curry (jak sie przebierzesz za Hinduskiego
                          Wursta) lub Brat. Nioe polecam natomiast przebranie jako Bock Wursta bo jak
                          potem powiesz: caly karnawal bylem parowa? ;)

> Hitem sezonu byly tym razem fryzury afro w stylu Tiny Turner z wczesnych lat
                          > siedemdziesiatych i Pippi Langstrumpf z biustem XXXL,

no pipi byla mala jak krecili ale jak urosla byla jak tatus ( Slynna kwestia
                          papugi w twierdzy: "aa gruba dynio polechtac cie nozem")

> zakonnnice tez byly, ale w tym roku w wojskowymi glanami i koniecznie z
                          > tatuazem na lydce poza tym bylo troche cyganek no i szkotow, ktorym kobitki
                          zagladaly, czy maja majti czy nie. Niektorzy nie
                          >

tak jak tradycyjni szkoci ;) kiedys bralem udzial w Highlands Games w Belgii'.
                          W druzynie autentycznego Szkota. jedna z druzyn po wygranej nad osilami wypiela
                          sie i uniosla kilty. Jedyne co miel ito zainteresoaniw pan klikajacych
                          aparatami ;)

> Niektorzy nie
                          > mieli, niby pogoda ciepla itd. ale ganiaj caly dzien bez gatek w zimie na
                          > swiezym powietrzu, nic dziwnego ze po karnawale liczba zwolnien lekarskich
                          > wzrasta o kilkaset procent

no ba ale postepy medycyny przyniosly nowy doskonaly lek 2KC ;)

Serdecznosci
                          PD

> mieli, niby pogoda ciepla itd. ale ganiaj caly dzien bez gatek w zimie na
                          > swiezym powietrzu, nic dziwnego ze po karnawale liczba zwolnien lekarskich
                          > wzrasta o kilkaset procent
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka