Gość: kasia IP: *.aster.pl 30.08.07, 16:36 Byłam na rozmowie w KE, powiedzieli, że odpowiedzą w ciągu tygodnia, nie odpowiedzieli, czy się im przypomnieć? zadzwonić? napisać maila? jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l Re: Wyniki interview IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.07, 17:09 generalnie nic dobrego to nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Wyniki interview 30.08.07, 18:18 Po tygodniu możesz ich jeszcze nie naciskać. To akurat nie będzie miało wpływu na pozytywną decyzję. A znaczyć to może trzy rzeczy: 1. Jeszcze planują się z kimś spotkać. 2. Czekają aż ktoś im potwierdzi, że przyjnuje ich ofertę. 3. Osoba odpowiedzialna za rekrutację wyjechała na wakacje Czasem wysyłają pozytywną odpowiedź po dwuch/trzech tygodniach ale generalnie to nie jest najlepszy sygnał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wyniki interview IP: 88.207.145.* 30.08.07, 20:10 ja czekalem 2 miesiace na pozytywny wynik wiec glowa do gory, tydzien to jeszcze nie tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wyniki interview IP: *.aster.pl 30.08.07, 20:19 ale uprzedzili Cię, że będziesz tak długo czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: Wyniki interview IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.08.07, 09:25 a mnie na rozmowie powiedzieli ze bede czekac ok dwa miesiace, wiec spokojnie czekam Odpowiedz Link Zgłoś