Gość: gosc IP: *.186-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.10.07, 20:24 drodzy forumowicze co to jest Place of convocation? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byly_eurokrata Re: ?!!co to jest Place of convocation?!! 22.10.07, 20:29 w kontekscie zwrotu kosztow podrozy na interview? Oni rozrozniaja miedzy place of recruitment, place of origin, place of convocation itd, bo sa rozne przypadki, np. ktos mogl startowac do konkursu mieszkajac w Polsce, w miedzyczasie przeniesc sie do Londynu i dostac tam zaproszenie na interview, to place of convocation bedzie Londyn, a place of origin np. Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krg Re: ?!!co to jest Place of convocation?!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 23.10.07, 10:51 Na pewno? Dla mnie to jest miejsce, gdzie odbywa sie spotkanie/interview. Zwlaszcza,ze trzeba jeszcze wpisac "date and time". Ja wpisalam miejsce interview, date i godzine. Ale zwrotu kosztow jeszcze nie dostalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: ?!!co to jest Place of convocation?!! 23.10.07, 11:10 nie wiem czy na pewno, reki nie dam sobie uciac ;-) Tak mi sie zdawalo, ale moge sie mylic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ?!!co to jest Place of convocation?!! IP: *.186-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.10.07, 11:56 to jest miejsce gdzie odbywa sie interview Odpowiedz Link Zgłoś