Dodaj do ulubionych

Nowe konkursy na AST !

IP: 193.190.134.* 17.04.08, 12:22
Wyswietlaja sie na epsiej stronie. Choc linki jeszcze nieaktywne- i
prowadza do zgloszen na asystenta nuklearnego:-)

A tak chcialam byc kandydatka z numerem np 0003...

Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Nowe konkursy na AST ! IP: *.cec.eu.int 17.04.08, 13:20
      to chyba na zly link klikasz, przedwzcoraj opublikowali AST in the
      fields of security i tam linki dzialaja
    • Gość: gosc aktywne ale IP: *.232-244-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.04.08, 13:24
      znowu maja straszne wymagania wrrr
      • Gość: zoe Re: aktywne ale IP: 193.190.134.* 17.04.08, 13:30
        No sie otworzyly.
        Zeby sobie o tych 5 latach doswiadczenia przeczytac...
        • Gość: franca Re: aktywne ale IP: 136.173.62.* 17.04.08, 14:02
          na AST1 ???
          • Gość: zoe Re: aktywne ale IP: 193.190.134.* 17.04.08, 14:25
            Te za ktorymi placze to AST 3 :
            wykszt.wyzsze + 5 lat dosw.
            wykszt.srednie + 3 lata dosw. + 5 lat dosw.

Z AST 1 to na badzerow (od "badge") oglosili ... I ze tak powiem
            nie spelnilabym sie zawodowo w tej dziedzinie :-)
            • Gość: totamto Re: aktywne ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:38
              no to kto się zapisze ? albo już zapisał ?
              • Gość: s.o.k Re: aktywne ale IP: *.140-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.04.08, 16:23
                a na ktory ast3 sie zapisujecie? dla 12 czy dla 27 krajow?
                po co taki dziwny podzial w ogole?
                • Gość: dd Re: aktywne ale IP: *.lama.net.pl 20.04.08, 18:33
                  Czy ktoś może wie, jak się dokumentuje to doświadczenie zawodowe? Czy chcąc
                  startować w tym konkursie będę musiała zwierzyć się obecnemu pracodawcy, że mam
                  zamiar brać w nim udział i poprosić o jakiś dokument poświadczający(zakres
                  czynności lub coś w tym stylu)? I jak rozumieć to "experience relevant to the
                  duties for the competition" w przypadku Assistants — Programme/project/contract
                  management? Zajmuję się trochę funduszami unijnymi, ale od 2004 roku i raczej
                  pozyskiwaniem niż prowadzeniem projektów, poza tym to jest tylko pewna część
                  moich obowiązków i nie mam tego jasno zapisanego np. w zakresie obowiązków...
                  • katoda_ltd Re: aktywne ale 20.04.08, 18:40
                    Doświadczenie zawodowe dokumentujesz np. umowami o pracę z kolejnych
                    stanowisk/od kolejnych pracodawców oraz dokumentami określającymi zakres
                    obowiązków na konkretnym stanowisku. Może też być np. kopia wewnętrznych
                    dokumentów określających obowiązki na danym stanowisku - w moim przypadku np.
                    wystarczył wydruk z wewnętrznego regulaminu organizacyjnego firmy.
                    • Gość: Jot Re: aktywne ale IP: 217.31.78.* 22.04.08, 23:23
                      a na koncu i tak wszystko zalezy od komisji. Poza tym kto wymyslil az 5 lat
                      doswiadczenia zawodowego (jest ono liczone dopiero po uzyskaniu dyplomu!) do
                      tego czasu to ja bede na ast3 z tytulu stazu. Szczerze mowiac mam juz dosc tego EPSO
                      • Gość: qqruq Re: aktywne ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:53
                        no to kto się zapisuje ? i na który field ? przyznać się :)
                        • Gość: Grexx Re: aktywne ale IP: *.nice.hnet.pl 04.05.08, 20:15
                          Ja się zapisałem na EPSO/AST/45/08. Ktoś jeszcze się do tego konkursu zgłosił?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka