Dodaj do ulubionych

wyniki konkursu wewnetrznego AD5

IP: 136.173.62.* 22.04.09, 15:41
Jak wasze rezultaty? Ja niestety poleglam:((
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: wyniki konkursu wewnetrznego AD5 IP: *.217.156.157.coditel.net 22.04.09, 16:14
      ja do przodu - 72,5/100
      • Gość: Miki Re: wyniki konkursu wewnetrznego AD5 IP: *.cec.eu.int 22.04.09, 17:15
        Ja tez, dokladnie ten sam wynik 72.5/100
    • Gość: kaja Re: wyniki konkursu wewnetrznego AD5 IP: *.217.146.33.coditel.net 22.04.09, 18:48
      do przodu!
    • Gość: desperat Re: wyniki konkursu wewnetrznego AD5 IP: *.238-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.04.09, 20:28

Wkolo od znajomych slysze: 70-80%

Wspolczuje tym co nie zdali ale chyba to wyjatkowe wypadki???
      • Gość: Jadwinia do desperata IP: *.access.telenet.be 22.04.09, 21:12

Jesteś pewien, że znajomi mówią Ci prawdę? Bo ja nie bardzo wierze,
        że wszyscy mieli 80% no ale można przecież nieco ubarwic
        rzeczywistosc.
        • Gość: kaja Re: do desperata IP: *.217.146.33.coditel.net 22.04.09, 21:53
          a czy to ważne kto ile miał? ważne że się przeszło ten etap, teraz sprawdzanie
          papierów, a potem wypracowań i ustne
        • katoda_ltd Re: do desperata 22.04.09, 21:59
          Ja nie miałem 80% tylko spooro poniżej, ale wystarczająco żeby się prześlizgnąć :)
          • Gość: zdajaca Re: do desperata IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 10:40
            widze, ze 72,5 to jakas magiczna licznba, ja mialam tyle na AD5, a
            kolezanka, ktora zdawala AST1 dokladnie tyle samo:)
            ciekawa jestem czy sporo osob odpadlo na pierwszym etapie, ale
            raczej nieliczne sie przyznaja, a moze gdzies oglosza stattystyki
            ile osob teoretycznie jest w drugim etapie.
            • Gość: prawda Re: do desperata IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 10:54
              trzeba bylo miec duzo, duzo mniej niz 72% zeby zdac.
              • Gość: mala Re: do desperata IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 10:55
                a ja nie zdalam i co z tego?
                • Gość: kttosia na chwile do mala IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 11:22
                  nic. uda se nastepnym razem, trzeba probowac do skutku.
                  Ja w ostatniej preselekcji AD5 mialam 80% odpowiedzi poprawnych a
                  teraz tylko 60% to chyba swiadczy o tym ze bylo trudniej niz zwykle.
                  (no chyba ze odkad zaczelam tu pracowac zaczelam glupiec w szybkim
                  tempie ;-) )
                  glowa do gory
                  • Gość: nastepny raz kiedy nastepny raz? IP: 193.178.209.* 23.04.09, 11:45
                    a kiedy nastepny raz bedzie ..... ? :(
                    • Gość: Yossaria Re: kiedy nastepny raz? IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 11:54
                      Podobno za cztery lata, żeby poupychać na stanowiskach funkcjonariuszy ludków z
                      gabinetów odchodzących komisarzy...
                      • Gość: od kuchni Re: kiedy nastepny raz? IP: 62.189.127.* 23.04.09, 12:33
                        Bez urazy, ale ten caly konkurs to jedna wielka sciema! Skandalem
                        jest ze mogli do niego przystapic ludzi na stanowiskach temp
                        (rekrutowani bez konkursow! czesto na stanowiskach sekretarskich a
                        startujacy na AD!) a osoby pracujace jako contractual agents nie
                        mialy takiej mozliwosci. Skandal! Komisja jako instytucja publiczna
                        powinna oglosic konkurs na stronie EPSO w ktorym moglaby brac udzial
                        kazda osoba - nie tylko ktos ktory w dobrym czasie (bez CASTa lub
                        konkursu!) zdolal sie wcisnac do KE.

Zycze wszystkim powodzenia!
                        • Gość: co z tego Re: kiedy nastepny raz? IP: *.184-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.04.09, 12:36
                          zgadzam sie z Toba. tylko co z tego? zrobili co chcieli i po ptokach
                        • Gość: ex-TA Re: kiedy nastepny raz? IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 13:17
                          nie wiem jak inni, ale ja zdawalem konkurs na TA, i to zupelnie
                          analogiczny do konkursow EPSO, jedyna roznica: brak wiedzy o Unii,
                          reszta taka sama
                          • Gość: od kuchni Re: kiedy nastepny raz? IP: 62.189.127.* 23.04.09, 13:48
                            Tylko ze ten "brak wiedzy o Unii" to bardzo duza roznica...
                            • Gość: ex-TA Re: kiedy nastepny raz? IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 14:18
                              "brak wiedzy o Unii2 wyklucza kujonow, ktorzy wystukuja wszystko na
                              pamiec, bo sa bezrobotni i nie maja nic innego do roboty niz uczyc
                              sie przez 3 miesiece dzien w dzien bezsensownych informacji. Na moim
                              konkursie dla TA liczyla sie tylko wiedza fachowa, zreszta samo EPSO
                              od przyszlego roku rezygnuje z ww. powodow z testu wiedza o unii
                        • Gość: kaja Re: kiedy nastepny raz? IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 14:53
                          nie skandal i nie ściema, tylko kwestie budżetowe - F i TA idą z
                          tego samego budżetu, a na CA jest inny.
                          I o ile przesunięcia środków w ramach budżetu są dopuszczalne - o
                          tyle nie są pomiędzy budżetami
              • Gość: kaja Re: do desperata IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 14:52
                wystarczyło mieć 50/100 zeby zdać
    • Gość: matolek Re: wyniki konkursu wewnetrznego AD5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:21
      Trzeba bylo miec min. 50 zeby przejsc, tak bylo napisane w
      ogloszeniu o konkursie, wiec nie rozumiem po co sciemniac ze 60 pkt
      nie wystarczylo, zeby przejsc dalej.
    • Gość: ja tez Re: wyniki konkursu wewnetrznego AD5 IP: *.cec.eu.int 23.04.09, 16:41
      :-(((( co za pech
      • Gość: xxx Re: wyniki konkursu wewnetrznego AD5 IP: *.177-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.04.09, 15:36
        dodam jeszcze ze komisja nie zrobila co chciala, czyli wyeliminowala
        CA, tylko tak jest napisane w staff regulation, jak sie nie podoba
        mozna od dolu w zwiazkach zaczac dyskusje nad zmiana. jak sie nie
        podoba ale tu byla bym ostrozna bo zregoly zawsze sie cos traci.

gratulacje dla tych co przeszli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka