gejowy.kaczucha 15.10.09, 17:43 Powielenie pomysłu Libery (obóz koncentracyjny z klocków lego) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_gol "sztuka" 15.10.09, 19:15 Ale ta nowoczesna sztuka kreatywna. Ciekawy jestem, czy autor wierzy w to, że w jego "dziele" jest coś odkrywczego... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Syntetyzm 15.10.09, 19:19 No wiesz, ogrodowe krasnale, Bawaria, nazizm....w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: Syntetyzm 15.10.09, 20:49 hey tam to dopiero są sponsorzy wróć mecenasi aha - Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Syntetyzm 15.10.09, 23:18 Wius mnie kiedys szef do roboty po tym jak kupil glazure i przejezdzalisny akurat przez poludniowa dzielnice Monachium Grünwald. Mowie do niego zeby sie troche popastwic - Szef - Grunwald! A on na to ja-ja i nic wiecej; potem to i mnie glupio bylo ze sie czepiam czlowieka i dokuczam. Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Syntetyzm 15.10.09, 23:29 Bo z perspektywy historii krajow niemieckich Grunwald znaczacym wydarzeniem nie byl. Ty na odwrot pewnie nie slyszales o bitwie pod Fehrbellin. Odpowiedz Link Zgłoś
takanohana Re: Syntetyzm 16.10.09, 08:38 A poza tym pewno nie wiedział, o co chodzi, bo dla Niemców to nie była bitwa pod Grunwaldem, tylko pod Tannenbergiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: "sztuka" 15.10.09, 23:36 Krasnal zamawiający piwo? Chleb powszedni w knajpach... Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Heil krasnal 15.10.09, 23:03 gejowy.kaczucha napisał: > Powielenie pomysłu Libery (obóz koncentracyjny z klocków lego) ? Myślę, że pomysł Libery był w porównaniu z tym o stokroć bardziej "wielopłaszczyznowy". Odpowiedz Link Zgłoś
michalcolo w webcamerce 16.10.09, 01:04 tutaj chyba w dzien bedzie widac te krasnale www.volksbank-straubing.de/webcam/. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: 1250 figur a nie zadne tysiace 16.10.09, 08:52 Fajny pomysł. Jak nie można na poważnie zniechęcać do nazizmu, to może niektóre przygłupy się opamiętają, jak ich się będzie przyrównywać do ogrodowych krasnali. Gratuluję poczucia humoru autorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawskie_krasnale Wroclawskie Krasnale tu znajdziecie wszystkie 18.10.09, 10:23 zdjecia, opisy krasnali i jak je we Wroclawiu znalezc www.krasnalove.pl Odpowiedz Link Zgłoś