gaspardo 791 funkcjonariuszy CBA na 230 przetargów 21.10.09, 20:27 Wg danych ze strony www.cba.gov.pl, w 2008 roku CBA prowadziło 670 postępowań przygotowawczych oraz spraw operacyjnych. W ramach prowadzonych śledztw 346 osobom postawiono łącznie 1075 zarzutów popełnienia przestępstwa. Na koniec 2008 roku w CBA było 791 funkcjonariuszy. Jeżeli poza ww. bieżącymi zajęciami funkjonariusze dostali osłanianie 230 przetargów to nie dziwię się, że za stenogramy z majowych podsłuchów CBA wzięło się dopiero we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
porzyteczny_idiota Poczekamy na kolejne prywatyzacje ufam Tuskowi 21.10.09, 20:28 olee Odpowiedz Link Zgłoś
porzyteczny_idiota Tylko tarcza PO ochroni kolejne prywatyzacje 21.10.09, 20:29 kkkk Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Rzad Klamie 21.10.09, 20:29 palant lukaszek nie doczytał się słowa "załączni" w piśmie? Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: A ja nadal spoookojnie głosuje na PO 21.10.09, 20:32 ...a po wyjściu ze szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: witaj cudaktusk 21.10.09, 20:36 widze choroba robi postepy "masz ja w banku" oddzial zamnkiety,,,,;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: witaj cudaktusk 21.10.09, 20:38 Gęba zużytego alfonsa, czyli wiodąca medialna twarz Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: witaj cudaktusk 21.10.09, 20:53 zal mi ciebie jak tylko cie stac na alfonsa i do tego zuzytego,,,;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk ..a na okrętach będą ..... 21.10.09, 20:35 automat... w którym za 5zł można wygrać 250 prezerwatyw, z wajchą w kształcie penisa i wlotem monety w kształcie vaginy. Automat wyposażony jest w kamerkę i mikrofon do rejestrowania "grających", a jego właścicielem jest PO. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..a na okrętach będą ..... 21.10.09, 20:38 cudaktusk napisała: > automat... > w którym za 5zł można wygrać 250 prezerwatyw w prezerwatywie czy bez nic ci nie grozi.....tylko mocherek ubierz na glowe.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jeszcze raz cię pytam blondi, czy na jednej 21.10.09, 22:32 wahcie aż tyle prezeratyw zużywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna gdzie w tym piśmie jest słowo "stocznia" ????????? 21.10.09, 20:34 czytam, czytam i nie widzę może ktoś ma lepszy wzrok ? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna i gdzie na tym piśmie jest potwierdzenie wpływu ?? 21.10.09, 20:47 do jakiejkowlwiek instytucji ? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: i gdzie na tym piśmie jest potwierdzenie wpły 21.10.09, 21:09 To pismo wpłynęło do CBA na początku roku, mówił o tym Kamiński. Problem polega na tym, że była w nim mowa o ponad dwustu prywatyzacjach, bez zwrócenia uwagi konkretnie na stocznie, podczas gdy CBA zatrudnia zaledwie kilkuset ludzi. Nie zajmowała się bezpośrednio prywatyzacją stoczni, bo do tego była konkretnie przydzielona ABW. Sprawa wypłynęła przy okazji zajmowania się przez CBA przetargiem dotyczącym innego zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
cromio Jak na Twoich oczach kaczki walną kupę to powiesz 21.10.09, 21:17 że to forma dialogu społecznego. Prezentujesz, jak cała klientela pisowska, wyparcie ze świadomości największych oczywistości. Zastanawiam się, czy to choroba psychiczna czy absolutne zakłamanie. Innymi słowy: wierzysz w to co mówisz, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Jak na Twoich oczach kaczki walną kupę to pow 21.10.09, 21:21 Merytorycznie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Pyta jak najbardziej merytorycznie i zasadnie. 21.10.09, 21:33 Czy rzeczywiście wierzysz w to co wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: i gdzie na tym piśmie jest potwierdzenie wpły 21.10.09, 21:37 To nieprawda. anwad napisała: > To pismo wpłynęło do CBA na początku roku, mówił o tym Kamiński. Problem polega > na tym, że była w nim mowa o ponad dwustu prywatyzacjach, bez zwrócenia uwagi > konkretnie na stocznie, podczas gdy CBA zatrudnia zaledwie kilkuset ludzi. Nie > zajmowała się bezpośrednio prywatyzacją stoczni, bo do tego była konkretnie > przydzielona ABW. Sprawa wypłynęła przy okazji zajmowania się przez CBA > przetargiem dotyczącym innego zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: i gdzie na tym piśmie jest potwierdzenie wpły 21.10.09, 22:01 Co niby nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: i gdzie na tym piśmie jest potwierdzenie wpły 21.10.09, 22:06 To co napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
cromio To jest kopia wysłanego pisma, nie oryginał. 21.10.09, 21:19 Skąd więc miałaby tam być prezentata ? Rozumiesz to, czy zaślepienie kaczkami - sraczkami pozbawiło Cię zupełnie pomyślunku ? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: i gdzie na tym piśmie jest potwierdzenie wpły 21.10.09, 21:58 ty tak serio pytasz? potwierdzenia się domagasz? Od agenta PiS, że to przyjął? choć z drugiej strony, to powinni w przyszłości wysyłać faksem (wszystkie dokumenty do pisiarnia) z potwierdzeniem, które daje automat, że dostarczono! Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: rzad klamie 21.10.09, 20:35 zaciąłeś się trolu, klepnąć cie w plecy ? Moze wtedy się odblokujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Rzad klamie 21.10.09, 20:39 Jak nie ma argumentow to lecisz takimi dennymi tekstami. To ta enteligencja ....zenada Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Rzad klamie 21.10.09, 20:43 Ooooo nawet sobie samoocenę wystawiasz :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Re: Rzad klamie 21.10.09, 20:49 No to pokaz mi gdzie jest mowa o ochronie stoczni gdynskiej lub szczecinskiej....zamiast opluwac Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Rzad klamie 21.10.09, 22:41 lukaszek23 napisał: > No to pokaz mi gdzie jest mowa o ochronie stoczni gdynskiej lub > szczecinskiej....zamiast opluwac Łukaszek jesteś idiota,lecz się synku. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Re: Rzad klamie 21.10.09, 22:49 Ja nie prosze cie o cuda pokaz mi tylko gdzie w tym dokumencie jest mowa o stoczniach....prosze...to co znowu wtopa... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Rzad klamie 21.10.09, 23:11 20 raz piszesz ta sama bzdurę. Argumenty dałem na twój pierwszy wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Re: Rzad klamie 21.10.09, 23:38 ciekawe gdzie? Prosze jeszcze raz o odpowiedz oraz odp na proste pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Rzad klamie 21.10.09, 23:51 Napisałem Ci ze Stocznia Gdańska została sprywatyzowana wcześniej. Napisałem Ci też ze lista zakładów prawdopodobnie znajduje się w Załączniku nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Re: Rzad klamie 22.10.09, 00:01 jakis link bo ja tez ci moge duzo naopowiadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Rzad klamie 22.10.09, 00:09 Naopowiadaj , czekam z niecierpiętliwością :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Re: Rzad klamie 22.10.09, 00:24 Czekam na link-naopowiadalem i co ty na to ale nie odpowiedziales mi na proste pytanie gdzie jest mowa o stoczni gdynskiej lub szczecinskiej... w twj tuskowej broszurce to co znowu wtopa...hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Rzad klamie 22.10.09, 00:34 To ze lista była i były na niej stocznie potwierdził sam Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Re: Rzad klamie 22.10.09, 00:42 Tylko ze zlecenie na ochrone stoczni mialo ABW a nie CBA. Mimo tego abw nia nie wykrylo a cba tak. Dziwne a moze abw nie chcialo nic wykrywac??? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Rzad klamie 22.10.09, 06:35 > Tylko ze zlecenie na ochrone stoczni mialo ABW a nie CBA. Nie. Ochraniać tą prywatyzacje miało zarówno ABW jak CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: Tylko PO prawdopodobnie skończy tak jak w 21.10.09, 20:36 prawdopodobnie skończy tak jak wszystkie ruchy, które spaja jedynie cynizm, hipokryzja i konformizm.” - Stefan Niesiołowski Gazeta Wyborcza nr. 168 ^^^^^^^^^^^^^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Rehasla PIS,,,,, 21.10.09, 20:39 cudaktusk napisała;cynizm, > hipokryzja i konformizm.i sianie nienawisci” i tu sie z toba zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Re: Rehasla PIS-to słowa Niesiołowskiego 22.10.09, 01:14 I toyote Yaris:) Odpowiedz Link Zgłoś
porzyteczny_idiota Poparcie dla PO wzrosło wśród inteligencji i nadal 21.10.09, 20:37 o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Poparcie PO wzrosło wśród inteligentnych ..inaczej 21.10.09, 20:40 ina Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Rcudak.....co ty na to? 21.10.09, 20:43 Lech Kaczyński, reprezentował jednego z potentatów na rynku automatów do gier hazardowych. Media już komentują, że sprawa mogła by zainteresować komisję śledczą ...;-) ten kij ma dwa konce,,i kaczynski to poczuje Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek23 Re: Rzad Klamie 21.10.09, 20:38 A kto ja sprywatyzowal... Tusk potrafi tylko wspierac kryminalistow. A chodzi mi o stocznie Gdynska. Wskaz mi linijke gdzie jest mowa o tej luk Szczecinskiej Odpowiedz Link Zgłoś
porzyteczny_idiota Urzędnicy Grada sa niewinni i CBA nie mogło nagryw 21.10.09, 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś
porzyteczny_idiota CBAwinne nieprawidłowością w przetargu nie Grad 21.10.09, 20:41 mmm Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: łapaj złodzieja z PO 21.10.09, 20:46 i co cudak,, nie masz nic do powiedzenia?.ze lesio reprezentowal jednorekich bandytow,w 1990-1997,,,dlatego nie chce komisji sejmowej bo to by wyszlo,,,,;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Tarcza antykorupcyjna wokół stoczni: Kamiński k... 21.10.09, 20:44 To ja się pytam P-rzestępczej O-rganizacji żeby się zdecydowała,była afera czy jej nie było.Jak można opluć Kamińskiego to były dowody wskazujące na możliwość popełnienia przestępstwa twierdzi Arabski,ale gdy trzeba zając się Gradem i ARP to nie było przestępstwa tylko nadgorliwość.A co w tym czasie robiła ABW,BOndaryk i Mąka,PO-dsłuchiwali dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
vyalan Chorym na zdziwienie w tej sprawie zalecam: 21.10.09, 22:44 ... myślenie. Arabski zawiadomił prokuraturę nie dlatego, że wierzy w przestępczy charakter działań Grada i urzędników Agencji. Zrobił to, ponieważ niezależnie od wyniku, wygrywa. Jeżeli prokuratura uzna, że CBA nie miało żadnych dowodów na nieprawidłowości, to upada cała "afera". Jeśli nie, Kamiński dopuścił się przestępstwa. Takie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
fackir Oj kłamczuszek, kłamczuszek 21.10.09, 20:44 ale co tam ojciec dyktator rozgrzeszy, prezydent K. ułaskawi (o ile będzie prezydentem) Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna przeczytaj najpierw to pismo tumanie 21.10.09, 20:48 fackir napisał: > ale co tam ojciec dyktator rozgrzeszy, prezydent K. ułaskawi (o ile będzie > prezydentem) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czemu piszesz do lustra i zdradzasz swoją 21.10.09, 22:30 najtajniejszą tajemnicę? Jeszcze tak cię zaczną nazywać i będzie ci przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
weremo Re: Oj kłamczuszek, kłamczuszek 21.10.09, 21:02 Teraz się już nie mówi "kłamczuszek" tylko "kłamTusek" Odpowiedz Link Zgłoś
porzyteczny_idiota Tylko GW jest niezależna i obiektywna i TVn jeszcz 21.10.09, 20:46 ff Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nic dodac nic ująć 21.10.09, 20:55 tylko jakiś wybitnie ciemny moher może jeszcze wierzyc że CBA nie działało na polityczne zamówienie braci Kaczyńskich a jego glównym zadaniem było dezorganizowanie pracy rządu Odpowiedz Link Zgłoś