mineyko J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:13 Panu J.Kaczyńskiemu, zwanemu Ukochanym Przywódcą, też by się przydały "pewne badania"! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Prosta socjotechnika....;-)) 01.02.10, 18:14 tnij.org/fl69 prostszej nie można sobie wyobrazić...hehehe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_bat J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:15 Aby odnosić się do decyzji D. Tuska pan Jarosław powinien zdecydować się kiedy, jako szef największej opozycyjnej partii oficjalnie ogłosi swój udział w wyborach prezydenckich. Jest oczywiste, że szefem PiS jest Jarosław, a nie Lech Kaczyński. Nie powinniśmy już mieć powtórki z meldunku Prezydenta dla s`zefa partii o wykonaniu zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk .... 01.02.10, 18:15 pewnie Kaczuchy,ukradły szuflady pełne ustaw i drugą Irlandię, A wszelkie afery hazardowe, to robota ich. Tylko PełO jest czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Jeszcze prostsza socjotechnika...:-))) 01.02.10, 18:17 tnij.org/fl66 hihihhi....co tutaj komentować...żal du___ę ściska jak Kim Jar Kacz coś powie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kireta21 J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:20 Ciekawym które badania. Te, z których wynika, że panowie Kaczyńscy są w linii prostej potomkami Mieszka I (z królewską krwią się nie walczy!). Czy też może znaleźli dowody, że przodek Tuska walczył po stronie Niemców pod Cedynią? A może jakieś ciekawsze szanowny pan J.Kaczyński planuje jeszcze zamówić? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje 01.02.10, 18:28 kireta21 napisał: > Ciekawym które badania. Te, z których wynika, że panowie Kaczyńscy są w linii > prostej potomkami Mieszka I (z królewską krwią się nie walczy!). Czy też może > znaleźli dowody, że przodek Tuska walczył po stronie Niemców pod Cedynią? MASZ KOLEGO STARE WIADOMOŚCI klony Kaczynskie już nie pochodzą od Mieszka renomowana toruńska ? uczelnia ojdyra Rydzyka informuje >klony pochodzą od Jezusa ten sam genotyp Oczywiście zainteresowani zaprzeczają Z ŻYDAMI NIE MAMY NIC WSPÓLNEGO > > A może jakieś ciekawsze szanowny pan J.Kaczyński planuje jeszcze zamówić? Odpowiedz Link Zgłoś
kireta21 Re: J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje 01.02.10, 19:07 Hmm, to by tłumaczyło zgrywanie się na mesjaszy* broniących Polski własną piersią przed: Niemcami, Rosjanami, Ukraińcami, Białorusinami, Szwedami, homoseksualistami, feministkami, liberałami, komunistami, faszystami, wrogami wiary chrześcijańskiej, wrogami wolności obywatelskich, wrogami wolności mediów i wieloma, wieloma wrogami Polski i polskości, których już nie udało mi się zapamiętać. * a może na poważnie myśli, że nim jest? W końcu Jezus też się nigdy nie ożenił Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy i to mówią ludzie dorośli ? żal się śmiać.. 01.02.10, 19:17 yntelygenty za łan dajma.. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje 02.02.10, 07:58 wicary napisał: > klony Kaczynskie już nie pochodzą od Mieszka > renomowana toruńska ? uczelnia ojdyra Rydzyka informuje >klony pochodzą od > Jezusa ten sam genotyp A Tusk - od Poncjusza Piłata. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 A tutaj jest prostota w wydaniu extra......:) 01.02.10, 18:20 tnij.org/fp5q czyli...jak wychodzi słoma z butów...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bankmodeli3d J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:21 Ja też wiem. Wydaje się, że obecny Prezydent nie ma zdolności honorowej, więc stawanie z nim do jakiejkolwiek rywalizacji jest poniżej godności normalnego człowieka... -- Ponad 900 modeli 3D! Kupuj i sprzedawaj modele 3D! Odpowiedz Link Zgłoś
langston Donkey przestraszyl sie utraty wladzy i PO 01.02.10, 18:22 Donkey przestraszyl sie utraty wladzy i PO: -gdyby przegral wybory prezydeckie utracilby mandat do bycia liderm PO (jak mazowiecki) -gdyby wygral wybory prezydenckie-nie mialby na PO wplywu (jak kwasniewski) tyle a wy lumpen-wyksztalciuszki myslicie ze chodzi mu o "reformy" hihihihihhi Mial na nie ponad 2lata-nie zrobil nic...tylko wiele zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dokładnie tak... 01.02.10, 18:42 Zresztą sam się przyznał, że nie dysponuje sobowtórem. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:22 Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ...Panie Yarkacz my też coś wiemy jak puścimy tą wiadomość w Polskę ... oj będzie się działo a to,że Tusk nie wystartuje to i tak klonowi nie pomoże NIE LUBIMY KURDUPLI Odpowiedz Link Zgłoś
katypol J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:24 ja ze swojej strony chciałbym poznac wyniki badan (psychiatrycznych) braci kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Socjotechnika Kaczyńskich prostsza od budowy cepa 01.02.10, 18:25 tnij.org/fmey no i mamy pełny obraz skomplikowanych , trudnych do rozszyfrowania osobowości bliźniaków....;))) PiS i Kaczyńscy już nigdy w historii POlski nie dojdą do władzy Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Re: J. Kaczyński wie dlaczego Tusk nie kandyduje. 01.02.10, 18:26 Re:junkier napisal:Tobie juz dawno w sekcie torunskiej resztki rozumu zabrano. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:27 Stara, wyświechtana Kacza pieśń: Wiem, ale nie powiem! Czy ten osioł naprawdę nie rozumie, że jest groteskowy? Odpowiedz Link Zgłoś
elsalto Tajemniczy Pan Jarek 01.02.10, 18:28 Sądzę, że "pewne badania" nie były by złe dla Pana Jarosława, zwłaszcza, jeśli wdrożone by zostało na podstawie ich wyników "pewne" właściwe leczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert powiedział co wiedział 01.02.10, 18:29 a mi się wydaje, że taki facet z PiSu jest trochę nie tego, ale to zależy od badań, które mogą być albo nie i on w sumie jest zupełnie nie taki jaki mógłby być gdyby nie to, że...itp. Tak mniej więcej rozumuje i wysławia się nasz prezydent mlasku-mlasku. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Jak koń z kieratu :) 01.02.10, 18:29 "Pewne", "jakieś" .... Powiem wam, że kogoś znam kogoś, kto zna ponoć jego samego ten ktoś mi powiedział, że tamten powiedział by on mi powiedział, żebym przyszła do niego Ten ktoś ponoć słyszał, że ktoś inny słyszał jak on mówił dzisiaj, że kocha ogromnie ja pokochałam, lecz serce złamałam bo wyszło na jaw, że chodzi nie o mnie Ich język lata, lata jak łopata ich język lata... ich język lata, lata jak łopata ich język lata... ich język lata, wciąż lata jak łopata... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jak koń z kieratu :) 01.02.10, 18:40 Akurat w tym konkretnym przypadku lata po pustej komorze gębowej z innej przyczyny...;) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:31 żeby pan wiedział co o panu się mówi (wiem ale nie powiem) Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje 01.02.10, 19:53 O tym to pół Warszawy mówi a i w innych zakątkach Polski w wiadomym środowisku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Prezydent Wałęsa miał "nosa" w 1992 roku...... 01.02.10, 18:32 Jak zwykle, przywódca SOLIDARNOŚCI i człowiek, który wykazuje się niezwykłą intuicją_____miał rację!!!!! tnij.org/cswp takich ludzi jak bliźniacy trzeba eliminować z życia publicznego "jednym cięciem"....w tej chwili dla PiSu to jest 'musztarda po obiedzie'... Kaczyńscy rozwalają PiSowską partię i niszczą ludzi, którzy przy ich boku tracą swoją tożsamość i twarze.... _________________ ...."Żre mnie ta nikczemność polska. Martwi i żre, że tak wszyscy w ślepej nienawiści, w jednym worku(...) Czasami jest tak źle, że wszystko chce się rzucić do diabła i plunąć na to paskudztwo, które Bóg pod nazwą Polaków stworzył! Polska, to wielka rzecz, ale Polacy to arcywielka swołycz......" Władysław Pobóg-Malinowski Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: Ple ple ple ple 01.02.10, 18:32 aplus napisał: > podalem otoz istotne, wazne powody do kandydowania dla ryzego. > To tata doktor dyrektor Rydzyk kandyduje...? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ple ple ple ple 01.02.10, 19:20 wg61 napisał: > > podalem otoz istotne, wazne powody do kandydowania dla ryzego. > > > > To tata doktor dyrektor Rydzyk kandyduje...? *************************** Pewnie kandyduje, skoro 'aplus' tak twierdzi. A 'aplus' ma najświeższe wiadomości spod sutanny. Odpowiedz Link Zgłoś
metalslug5683 Re: Ple ple ple ple 01.02.10, 18:32 Ależ oczywiście, że jesteś standardowym skrybą PiSowskich pseudoteorii. Czasem wydaje mi się, że tacy jak ty mają jeden szablon pasujący do każdej wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah no prosze, 01.02.10, 18:34 i w ten sposob Tusk sie dowiedzial od Kaczynskiego dlaczego nie startuje w wyborach,zeby nie Jarko ,Tusk by nigdy na to nie wpadl Odpowiedz Link Zgłoś
henyk J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:36 Ja też znam pewne badania panie Kaczyński, badania pańskiej głowy. Dobrze by było, gdybyś pan zaczął jej zawartość leczyć. Wyraźnie bowiem widać, że ona niewiele się różni od zawartości pańskich jąder. Odpowiedz Link Zgłoś
michael_wittmann badań?pewnie wykonanych przez jego lekarza psychia 01.02.10, 18:36 trę... Odpowiedz Link Zgłoś
metalslug5683 J. Kaczyński wie, dlaczego Tusk nie kandyduje. ... 01.02.10, 18:36 Jarek, proponują Ci abyś jeszcze te padania przepuścił przez pryzmat ,,the układu'' mogą wyjść ciekawe rzeczy HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś