kocurxtr L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 12:48 jak to się dzieje, że ja -normalny i zrównoważony człek, na widok Kaczyńskich dostaję amoku? czy powinienem ich oskarżyć o znęcanie się psychiczne nade mną? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 12:49 prezy-nadęcik zachował się jak wzorcowy funkcjonariusz Jarka Kaczyńskiego - żadnej decyzji bez Ojca-Wodza partii... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 12:58 szanuje ludzi za to co robią, a nie za to kim są czy jak tam nazywa się ich urząd. polecam, sprawdza się w życiu. Lech Kaczyński to miernota, ewidentnie sterowany przez brata utrudniał za swojej kadencji pracę rządu a co za tym idzie moje życie. żeby jeszcze to co robił miało racjonalne przesłanki. ale to była wyłącznie polityczna idiotyczna walka partyjna ze szkodą dla Polski i Polaków... NIE MAM DO LECHA KACZYŃSKIEGONAWET ODROBINY SZACUNKU, miernota zmarnował kilka lat życia Polaków. czas wysłać go na plaże brata... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 12:59 jestm ważny - nie ważne co robię... jestem ważny - nie ważne co robię... jestem ważny - nie ważne co robię... jestem ważny - nie ważne co robię... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:05 dlaczego wywaliliście Kaczora z Belwederu ? "bo to zły prezyent był..." odpowiedział(by) w Psach Boguś Linda :) Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Pisdęt ma cieczkę, i dlatego spuchnięty mózg 13.03.10, 13:06 Pisdęt ma cieczkę, i dlatego spuchnięty mózg Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Nasz ukochany wódz Lenio z Kaczyńskich 13.03.10, 13:10 washner napisał: > Spieprzaj DZIADU Kaczor Donald to też Kaczor! Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Wcześniejsze wybory i Kaczory do obory. 13.03.10, 13:11 Lepper za oborowego kapo.Kartofle szybko zostaną zresocjalizowani. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: To typowe zachowania ludzi PO. Buractwo! 13.03.10, 13:18 W tekście jest mowa o oburzeniu prezydenta gdy minster spreawiedliwości zakomunikował, że w sprawie zastępców prokuratora generalnego chce się skonsultować z osobą wybraną na to stanowisko. Gdzie tu buta czy inne chamstwo? Ja takiego nie widzę (przynajmniej ze strony ministra sprawiedliwości). Poza tym, zastanawia mnie gdzie za tą granicą byłeś, bo tam gdzie mnie się zdarzało być nikogo to nie obchodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: To typowe zachowania ludzi PO. Buractwo! 13.03.10, 18:34 zbig1113 napisał: > W tekście jest mowa o oburzeniu prezydenta gdy minster > spreawiedliwości zakomunikował, że w sprawie zastępców prokuratora > generalnego chce się skonsultować z osobą wybraną na to stanowisko. > Gdzie tu buta czy inne chamstwo? Ja takiego nie widzę (przynajmniej > ze strony ministra sprawiedliwości). > Poza tym, zastanawia mnie gdzie za tą granicą byłeś, bo tam gdzie > mnie się zdarzało być nikogo to nie obchodziło. Mówisz o Wajdziku, byłym SB-eku, o kałmuckim rodowodzie. Z takimi nie dyskutuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Minister_Nie_Dostał_Wytycznych_od_Sobiesiaka_ 13.03.10, 13:19 bejsbol_ze_szkła...., to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:L.Kaczyński jest zły,bo ma kościół przed Polską 13.03.10, 13:23 L.Kaczyński jest zły, bo ma kościół przed Polską! Mapa Polski z uśmiechem. I zgorzkniała z Lechem. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7655829,Tusk_o_Kaczynskim__Specjalista_od_piekla__smoly_i.html www.youtube.com/watch?v=rLH8kHcv_CM POdpala mapę z uśmiechem twarzy. Może z popiołu im się przydarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Od gromnicy biznesu ołtarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Topi gnojowicą lepperowej straży. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Belzebub w Toruniu miksturę warzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Dmucha episkopat, za słabo się żarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Przez bonzów związkowych i zadymiarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Stać, apeluje do kolejarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Zaradny, uczony element wraży. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Więcej aresztów, biur i korytarzy! Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Obieca wszystko co się zamarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Zwarci w parafiach ciemni janczarzy. www.youtube.com/watch?v=5BCeYXi_m2E Więcej tekstu do rymu i do taktu, i podłącz wodza do kontaktu. Może jak nim trzepnie prąd, będzie wiedział, że jest stąd. Polska jest przed kościołem i jest bardziej złożona, a kościół to my, a hierarchia kościelna nie zawsze jest Polsce przychylna. To ich prezydent i do nich jeździ najchętniej. Na każde wezwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:L.Kaczyński jest zły,bo ma kościół przed Polsk 13.03.10, 13:24 Bądź natury donor, odzyskaj swój honor! Stresuje Cię drugi człowiek. Musisz zrobić cokolwiek. Zabij świadomość , nie jego. Ruszaj w naturę na całego. Pogoda obojętna i pora roku. Z Wisłą kajakiem pełnym obroku. Jesteś mors, jesteś koń, kaczka. Człapiesz, chlapiesz, lotu zrywaczka. Przecież nie oduczałeś się latać. Musisz sobie trud zadać. Załóż aqualung i w wodę. Podziwiaj półcieni urodę. Weź aparat i poluj motylki. Nie marnuj szczęścia chwilki. Na trawce możesz grać w golfa. I nie potrzebna Ci Polfa. Nie bądź wynaturzony. Na innych obrażony. Popatrzysz sobie z wysoka. Pod Tobą skały opoka. Mrówki, mróweczki, ludziki. A Tobie brakuje lektyki. Natura szczęścia almagra. Leczy, gdy coś nie zagra. Zabije, jak nie wzmocni. Gdy nie jesteśmy pomocni! www.youtube.com/watch?v=rfY9BJaGzEU&feature=SeriesPlayList&p=F17CA22EDB5607D0 Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:20 POpaprańcy znów jazgoczą, i pampersy swoje moczą. Oni nigdy nie zaskoczą, bo z wysiłku aż się moczą. Złobki trzeba im budować, od oseska edukować. Nie wiem - może to pomoże, jak nie - miejsce ich w oborze. głupi głupcem pozostanie, nie stać go na mądre zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Re: L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 s 13.03.10, 13:39 myślimy samodzielnie. tym różnimy sie od moherowych PiSiorów, że nikt nam nie mówi co mamy myśśleć i jak interpretować fakty. Kaczyński zachował się jak błazen i tyle. znowu z resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 s 13.03.10, 23:09 siwy19469 napisał: > POpaprańcy znów jazgoczą, > i pampersy swoje moczą. > Oni nigdy nie zaskoczą, > bo z wysiłku aż się moczą. > Złobki trzeba im budować, > od oseska edukować. > Nie wiem - może to pomoże, > jak nie - miejsce ich w oborze. > głupi głupcem pozostanie, > nie stać go na mądre zdanie. Lepiej nic nie mówić i udawać głupiego, niż się odezwać i udowodnić, że się nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pl Re: za granicą nikogo nie interesują Kaczyńscy 13.03.10, 13:24 kogo obchodzi jakiś prezio vel małpka który ściga się z Tuskiem o stołek w Brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Re: Nie mamy prezydenta 13.03.10, 13:55 obrażasz c.i.p.k.i ... przecież to bezpłciowa miernota... :) Odpowiedz Link Zgłoś
arsenmagus L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:25 L.Kaczyński jest zły, bo ma kościół przed Polską! Mapa Polski z uśmiechem. I zgorzkniała z Lechem. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7655829,Tusk_o_Kaczynskim__Specjalista_od_piekla__smoly_i.html www.youtube.com/watch?v=rLH8kHcv_CM POdpala mapę z uśmiechem twarzy. Może z popiołu im się przydarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Od gromnicy biznesu ołtarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Topi gnojowicą lepperowej straży. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Belzebub w Toruniu miksturę warzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Dmucha episkopat, za słabo się żarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Przez bonzów związkowych i zadymiarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Stać, apeluje do kolejarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Zaradny, uczony element wraży. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Więcej aresztów, biur i korytarzy! Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Obieca wszystko co się zamarzy. Podpala mapę z uśmiechem twarzy. Zwarci w parafiach ciemni janczarzy. www.youtube.com/watch?v=5BCeYXi_m2E Więcej tekstu do rymu i do taktu, i podłącz wodza do kontaktu. Może jak nim trzepnie prąd, będzie wiedział, że jest stąd. Polska jest przed kościołem i jest bardziej złożona, a kościół to my, a hierarchia kościelna nie zawsze jest Polsce przychylna. To ich prezydent i do nich jeździ najchętniej. Na każde wezwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
arsenmagus Re: L.Kaczyński zły dla Polski 13.03.10, 13:25 Bądź natury donor, odzyskaj swój honor! Stresuje Cię drugi człowiek. Musisz zrobić cokolwiek. Zabij świadomość , nie jego. Ruszaj w naturę na całego. Pogoda obojętna i pora roku. Z Wisłą kajakiem pełnym obroku. Jesteś mors, jesteś koń, kaczka. Człapiesz, chlapiesz, lotu zrywaczka. Przecież nie oduczałeś się latać. Musisz sobie trud zadać. Załóż aqualung i w wodę. Podziwiaj półcieni urodę. Weź aparat i poluj motylki. Nie marnuj szczęścia chwilki. Na trawce możesz grać w golfa. I nie potrzebna Ci Polfa. Nie bądź wynaturzony. Na innych obrażony. Popatrzysz sobie z wysoka. Pod Tobą skały opoka. Mrówki, mróweczki, ludziki. A Tobie brakuje lektyki. Natura szczęścia almagra. Leczy, gdy coś nie zagra. Zabije, jak nie wzmocni. Gdy nie jesteśmy pomocni! www.youtube.com/watch?v=rfY9BJaGzEU&feature=SeriesPlayList&p=F17CA22EDB5607D0 Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:30 Po 30 sekundach małe bobo tupnęło nóżką i dynamicznym beknięciem zakończyło rozhowor. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Re: L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 s 13.03.10, 14:08 ubawiłem się "małe bobo" :))) stawiam browca [~]D Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 s 13.03.10, 14:15 Śinkujem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:35 stale się zastanawiam czemu pisowcy i ich guru sami sobie strzelają w piętę,a potem płaczą ze ich się krytykuje ,a przecież to winna jest reszta oni są prawi i sprawiedliwi Odpowiedz Link Zgłoś
fotoraf L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:36 kiedy te karły znikną z naszych oczu, ciekawe czy w wyborach ludzie będą pamiętać o ich zaściankowym, zakompleksionym i karłowatym podejściu do wszystkiego. Czy może znów wsparci radiem Maryło - zapomnimy o wszystkim i znów się będziemy wstydzić za te zgniłe kartofle na całym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Kaczyński to... 13.03.10, 13:38 ... strasznie kapryśny gościu. Mam nadzieję że jego humory społeczeństwo będzię musiało znosić góra do Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:40 "nikt wam nie da tyle, ile ja wam mogę obiecać" - mówi Kaczyński... ciekawe jak chce nas wywieść na owe Plaże Obiecane... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:42 jesienią nowy przebój... "prezydentem byłem, ale się zbłaźniłem..." Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:43 dobrze zdać sobie sprawę z tego, że to my jesteśmy znienawidzonym frontem który rzuca Kaczyńskim kłody pod nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 sek... 13.03.10, 13:45 Ale heca. Ale heca Panie Dornie, Tusk i PO nie są w formie. Tusk na Urząd nie startuje, on zwyczajnie - rejteruje. Czyżby bał się że zawiedzie i Platformę w dół powiedzie? Dla Platformy ważne słupki, a tu wpartii taaakie głupki, co w aferę się zadali i namierzyć jeszcze dali. Sam jest pewno umoczony, bo przeciekiem jest skażony. Chciał kolesiów swych ratować, a tak musi rejterować. Teraz gdy grunt mu się pali, nie startuje bo nawali. Ale heca Panie Dornie. PO mieści się w swej normie. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Re: L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 s 13.03.10, 13:57 iście moherowe rymy, rodem z tomiku Rydzyka... ech ludzie kiedy wy wreszcie zaczniecie myśleć samodzielnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Re: L.Kaczyński zły na min. sprawiedliwości. 30 s 13.03.10, 13:45 to te gołe dupy za mamlatym tak na niego działają Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Przełożonym min.Kwiatkowskiego jest Premier Tusk.. 13.03.10, 13:51 Prezydent może mu tylko nagwizdać... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Re: Minister_Nie_Dostał_Wskazówek_od_Sobiesiaka__ 13.03.10, 13:45 wybacz koego, ale ja samodzielnie oceniam fakty, nie czakam aż mi powiedzą jak interpretować. tym właśnie różnię się od PiSiakowych moherów. prezydent się zbłaźnił - po raz kolejny z resztą - i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś