Dodaj do ulubionych

Rząd chce jednak blokować witryny internetowe. ...

• jagopa Rząd chce jednak blokować witryny internetowe. ... 15.03.10, 01:46
      Wraca komuna!A potem bedzie: Lechu, Lechu. Donald. Donald.
    • ulanzalasem Rząd chce jednak blokować witryny internetowe. ... 15.03.10, 01:49
      Faszyści mimo przegrania II wojny światowej są u sterów większości państw UE...
    • pgakagi Tusk pewnie aż drży z 15.03.10, 01:56
      podniecenia na myśl że zrówna się z takimi kanaliami jak Stalin i Hitler. Ot,
      liberał...
    • leo-art Rząd chce jednak blokować witryny internetowe. ... 15.03.10, 03:48
      No bo zagraniczne serwisy nie dadzą łapówki Tuskowi, Zbysiowi, Lesiowi, Rysiowi. Zagraniczne są be, a te, swojskie, z łapóweczką, są cacy.
      Cenzorów powinno się topić. Albo wieszać.
    • jackmaclase Dyskusja dyskusja 15.03.10, 05:56
      A swoje trzeba robic. Plebs mysli, ze moze sobie w internecie
      ogladac co chce? Szlachta pokazala tluszczy, ze jest z nia zgadzajac
      sie na dyskusje o cenzurze ale i tak cenzure wprowadzi, bo internet
      miesza w glowach halastrze.
    • zdzichu_bhp Rząd chce jednak blokować witryny internetowe. ... 15.03.10, 06:48
      To chyba zablokują wszystko. Nie wiem jak mają zamiar poradzić sobie z Proxy
      serwerami, wszelakim tunelami itp. Pewnie będzie akcja stulecia podobna do
      Dopalaczy czyli w ostatecznym rozrachunku nie da nic.
      • kastor102 Re: Rząd chce jednak blokować witryny internetowe 15.03.10, 07:22
        Szanowny internauto gratuluję konkluzji jest bardziej jak trafna ale zachodzi
        jedno pytanie-kto to zrozumie,chyba wyborcy Peło na pewno nie.Pozdrawiam z
        dalekiej Holandii już wiosennej.
    • mus-zek0 Rząd chce jednak blokować witryny internetowe. ... 15.03.10, 07:04
      Rząd chce,żeby internauci grali tylko i wyłącznie u kumpli,Mira,Zbycha itp.
      • cillian1 Re: Rząd chce jednak blokować witryny internetowe 15.03.10, 07:18
        > Rząd chce,żeby internauci grali tylko i wyłącznie u
        > kumpli,Mira,Zbycha itp.
        Znaczy popierają polski biznes, jak Gosiewski, nie wiem dlaczego się czepiasz,
        wszak to polskie!
        :D
        do tematu, pewnie jakiś urzędnik (wierzący, że jest ministrem) dał ciała. I tyle
        :))))
    • kastor102 Rząd chce jednak blokować witryny internetowe. ... 15.03.10, 07:11
      No i co wyborcy Peło już się i wam do dupy dobrali za chwilę będą za was głosy
      oddawać a internet przestanie być wolnością -bo nie ma jak cenzura.Więc
      plujcie dalej na złego prezydenta i straszne PiS bo kiedyś o nich będziecie
      mogli sobie tylko pomarzyć.Wcześniej czy póżniej zniknie z niebieskiego
      ekraniku TVN 24-Polsacik i szkiełko pojebane a wy zostaniecie z łapą usraną
      prosto z nocnika jeżeli wasze wygładzone fałdy mózgowe cokolwiek kumają.Jak
      mawiał znany gangster z Florydy ze swojego m2 "Polska to dziki kraj" i to jest
      smutna niestety prawda.
      • cillian1 Re: Rząd chce jednak blokować witryny internetowe 15.03.10, 07:23
        > No i co wyborcy Peło już się i wam do dupy dobrali za chwilę będą za
        kolejny fantasta! prawo w internecie, to jak prawo z zakazami jazdy 40 km/h.
        wyłapuje się tylko jednostki, te co mają PHa :D
        > plujcie dalej na złego prezydenta
        a jest dobry? Sugerujesz, że zawetuje?
        > traszne PiS bo kiedyś o nich będziecie mogli sobie tylko pomarzyć.
        oby jak najszybciej!
        > smutna niestety prawda.
        smutne to jest to, że bronisz hazardu, może będziesz bronił dilerów z pałacu
        prezydenta?
        Jak pójdą dalej, to oberwą po doopach, z netem nie wygrają, to nie Chiny. Ale
        wyolbrzymiać możesz :D
        • kastor102 Re: Rząd chce jednak blokować witryny internetowe 15.03.10, 07:50
          Szanowny internauto ta partia jest partią tylko dla siebie.Podaj mi jeden choć
          jeden aksjomat jak tobie lub twojej rodzinie się polepszyło,bo jak na razie
          obniżka podatku przez PiS dała mojej rodzinie 100 złotych na miesiąc razy 12 to
          nie jest może gigant ale mogę za to dzieciaki na wakacje posłać-pomyśl choć
          przez chwilkę. Pozdrawiam z Krakowa.
          • cillian1 Re: Rząd chce jednak blokować witryny internetowe 15.03.10, 08:09
            > obniżka podatku przez PiS dała mojej rodzinie 100 złotych na miesiąc
            ta obniżka dała tylko straty ;) To że ty zyskałeś nie znaczy że się wszystko
            polepszyło. To tak jak z becikowym, dostajesz raz na całe życie dziecka, potem
            martw się sam. A to nie jest genialne, chyba przyznasz!
            Co mi się poprawiło? Hmmmm, przybywa dróg, powoli bo powoli. Przestałem się
            wstydzić, że rządzi jarek, lepper i giertych, no i jakoś tak spokojniej się
            żyje! Co do poprawy ekonomicznej, to nic, oczywiście że nic, ale i nie
            pogorszyło się. A mogło być gorzej! Ot co....
    • 1sz-truten Rząd chce jednak blokować witryny internetowe. ... 15.03.10, 07:21
      ostatnio zadano mu pytanie czy sklamal jako polityk
      odpowiedz : trudno odpowiedziec

czy do Qrwy jak rozmawial z internautami to rozmawial jako donek z podworka ?
      czy jako polityk ?

ZNACZY SKLAMAL JAKO POLITYK !!!!!!!!!!!!!!!

urzedasy szukaja sobie dodatkowej roboty i tyle !
      to nie pierwszy raz urzednicy bioracy niezle wynagrodzenie z naszych podatkow
      wymyslaja kompletne bzdury i nikt Qrwa za to nie beknie ale wszyscy zaplaca
      czyli my

• cillian1 Re: Rząd chce jednak blokować witryny internetowe 15.03.10, 07:29
        nie podniecaj się tak, jak pytał jarka, to powiedział nie kłamie. A to już
        szczyt nad szczyty! Szczyty KŁAMSTWA! :)))
    • kielecki_scyzoryk Polska iranem europy!!! 15.03.10, 07:42
      • cillian1 Re: Polska iranem europy!!! 15.03.10, 07:48
        ale tylko z winy Kk i jego wszędobydła!
        • kastor102 Re: Polska iranem europy!!! 15.03.10, 07:57
          A jak tam z twoim wodogłowiem???? Co mamuśka zapomniała swojemu debilkowi
          tableteczek o poranku.
          • cillian1 Re: Polska iranem europy!!! 15.03.10, 08:04
            na wodogłowie nie ma leku, co widać po tobie imbecylku :))))
            • kastor102 Re: Polska iranem europy!!! 15.03.10, 08:12
              cillian1 napisał:

> na wodogłowie nie ma leku, co widać po tobie imbecylku :))))
              Takie gówno jak ty z reguły nie tonie bo nie wie co to znaczy.,
              • cillian1 Re: Polska iranem europy!!! 15.03.10, 08:24
                > Takie gówno jak ty z reguły nie tonie bo nie wie co to znaczy.,

wodogłowie nie grozi utonięciem, nie wiem co z tobą! jak doszedłeś do tonięcia
                od wodogłowia! Człeku!??????!
    • wolny-wybor Nowa forma cenzury i wolność gospodarcze .. 15.03.10, 07:55
      ... dzięki PO, każdy urzędnik będzie mógł zablokować witrynę, za
      prawdę poznaj ich po ich owocach.

Poprzyj skutecznych polityków oni wprowadzą zmiany, nie kieruj się
      wyglądem i uprzedzeniami - wpisz w wyszukiwarkę Google "Pierwszy
      Wolny Sondaż Wyborczy", wyszukaj lub kliknij wolny sondaż wyborczy i
      zagłosuj.

Wyniki głosowania przez internatów są zupełnie inne od oficjalnie
      prezentowanych, już zagłosowało ponad 23722 Polaków i ciągle głosują.

Drogi wyborco pamiętaj, jaka jest różnica pomiędzy obietnicą, a jej
      realizacją, czym się różni obiecanie pieniędzy od dania pieniędzy,
      czym odróżnia się mówienie od robienia.
      • cillian1 Re: Nowa forma cenzury i wolność gospodarcze .. 15.03.10, 08:06
        > ... dzięki PO, każdy urzędnik będzie mógł zablokować witrynę, za
        > prawdę poznaj ich po ich owocach.
        czytał artykuł, choć sąd to tez urzędnik, to jednak inne myślenie!
        I daj na luz z tym spamem, twoja strona, odwiedziłem ją (tfuuuu), śmierdzi na
        odległość, wiesz czym..... śmierdzi!?
    • rafal-1972 Rząd chce jednak blokować witryny internetowe. ... 15.03.10, 09:12
      Faszystowska kanalia i tyle
    • jarnuzo Re: Rząd chce jednak blokować witryny internetowe 15.03.10, 09:21
      W pierwszej kolejności należy zablokować hazardową stronę pok*ertoniehazard.pl
    • cynik24091 Ja sam się obronię 15.03.10, 10:02
      Nie grałem i nie gram w sieci w gry hazardowe ale nie życzę sobie, aby jakieś
      przygłupy decydowały, co jest dla mnie dobre. Mam prawo do wolności, równości
      i szczęścia, a więc zostawcie mi wybór, co jest dla mnie dobre. Hazard był i
      będzie - Lotto to też hazard i można się uzależnić. A ja nie chcę tych
      wszystkich politykierów często o brudnych rękach, aby mną manipulowali w imię
      mojego dobra - zaczniemy od hazardu, a skończymy na czym ?! Cenzura wraca !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka