reali-sta1 Re: a mąż żydówki był taki pewny siebie hehehe :) 27.03.10, 13:30 Obiecał żonce, że będzie preziem i się nie udało. Oj oberwie mu się od żony po łbie.Widać,że wygodnie mu siedzieć pod pantoflem. Lub być zależny od żony, od wodza a teraz wciska się pod kapeć Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Wybory 2010. "Bronku, jestem do Twojej dyspozycji" 27.03.10, 12:55 Rzewnie płacze wojsko Kacze, Przez te story prawybory. Oni także zrobią to to, Dorównają z PO niecnotom, Będzie wybór sprawa prosta, Albo Lech, albo Jarosław! Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 dajcie większą trzcionkę!!!! 27.03.10, 13:14 może wtedy więcej ludzi da się przekonać do głosowania na tego wierszokletę spod ciemnej gwiazdy, hahaah. Odpowiedz Link Zgłoś
tychdanych Twojej w tytule wiadomości to nazwisko 27.03.10, 13:14 czy może jakaś nazwa miasta? Bo nie bardzo rozumiem czemu jest napisane z dużej (wielkiej) litery. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 no i super 27.03.10, 13:15 no i super. Komopob Lord Haw-Haw nie ma szans w II turze z Prezydentem Profesorem Lechem Kaczyńskim. W woj. lubelskim przewiduję 65% do 35% dla Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Partia z Bronkiem 27.03.10, 13:21 poborowy102 napisał: > Naród z Partią. Już mu te myśli Tusk wybije z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Wybory 2010. "Bronku, jestem do Twojej dyspozycji" 27.03.10, 13:18 Cyrk na kołach. Oni naprawdę uważają nas za idiotów. Musimy im pokazać kto w tym kraju ma większość. Wysłać chłopaczków na boisko. Ciekawe co na boisku będzie robił Komorowski, chyba za aplauz, będzie podawał piłkę wodzowi ze spalonego. Odpowiedz Link Zgłoś
tadian zawsze możesz nie głosować albo 27.03.10, 13:33 kopnąć sie w głowe:) Pisdo Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: zawsze możesz nie głosować albo 27.03.10, 13:46 tadian napisał: > kopnąć sie w głowe:) Pisdo Fajnie się nazywasz :) Pisdo. Nie chcesz głosować - nikt cię nie namawia, to wyłącz się z dyskusji.Ci co nie wybierają - głosu nie mają... Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy pożegnanie z bronią,,Zegnaj Bronia,,ale heca... 27.03.10, 13:18 Amieryka dla ubogich...zabawne.. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Wybory 2010. "Bronku, jestem do Twojej dyspozycji" 27.03.10, 13:19 Sikorski to taka niecnota czy udaje. Szkoda że nie klęknął przed wielkim niby wygranym. Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Bronku,jestem doTwojej dyspozycjipowiedzial kelner 27.03.10, 13:24 47.5 % - TO AZ 20 tys. klakierow Platformy. Z tego 12 tys. zaglosowalo na Komorowskiego - Co to za wydarzenieeeeeeee w 40 mln. Narodzie. ??? Smeszny spektakl medilny , Medialnej Partii Oszustw. Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Re: Wybory 2010. "Bronku, jestem do Twojej dyspoz 27.03.10, 13:26 funny5 napisała: > Przynajmiej umie przegrac z klasa 47.5 % - TO az... 20 tys. klakierow Platformy. Z tego 12 tys. zaglosowalo na Komorowskiego - Co to za wydarzenieeeeeeee w 40 mln. Narodzie. ??? Smieszny spektakl medialny, Medialnej Partii Oszustw. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy zabawne było gdy udawał że rozumi Peteringa... 27.03.10, 13:37 Gaansa Gieorga zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Re: Wybory 2010. "Bronku, jestem do Twojej dyspoz 27.03.10, 13:30 funny5 napisała: > Przynajmiej umie przegrac z klasa 47.5 % - TO az... 20 tys. klakierow Platformy. Z tego 12 tys. zaglosowalo na Komorowskiego - Co to za wydarzenieeeeeeee w 40 mln. Narodzie. ??? Smieszny spektakl medialny, Medialnej Partii Oszustw. Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Wybory 2010.Jest dwoch przegranych Tusk i Sikorski 27.03.10, 13:35 Jeden przegral przez Afere, drugi przez zone. Bedzie jeszcze trzeci, ktory przegra przez Lecha kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Wybory 2010.Jest dwoch przegranych Tusk i Sik 27.03.10, 13:43 niepiszglupot napisała: > Jeden przegral przez Afere, drugi przez zone. Bedzie jeszcze trzeci, > ktory przegra przez Lecha kaczynskiego. To dopiero będzie CYRK. Prawie taniec szaleńców.Niech lepiej Lech K. nie wystawia się na kretyństwo. On już nabrał od platformiaków jak dziad w torbę. Czas aby odpoczął i zajął się /bardzo sympatyczną/ żoną i wnukami. Szkoda jego zdrowia Nasza polityka to miejsce dla wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
lutski Wąsaty kartofel - ciut lepsza wersja Bolka 27.03.10, 14:02 i jego żona - locha. Pięknie będą wyglądali obok Baracka i Michelle. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Enigmatyczna wypowiedź Sikorskiego 27.03.10, 14:02 "Podziękował swoim zwolennikom. - Oddanie głosu na mnie wymagało odwagi cywilnej - dodał." ____________________ Ciekawe słowa.... Wymagało odwagi dlatego, że do głosowania na niebliczalnego narwańca odwaga jest niezbędna, czy też dlatego, że Sikorski jest tak nielubiany u wierchowce PO, że głosowanie na niego oznacza narażenie się szefostwu? A może jest jeszcze jakieś inne wytłumaczenie? Szkoda, że Sikorski nie rozwinął tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
malena-76 Re: Enigmatyczna wypowiedź Sikorskiego 27.03.10, 15:16 Pani Ewo, wiadomo, Komorowski był od poczatku zaklepany a to była tylko proforma.ja juz PO poparcia nie udziele Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz2010 Wybory 2010. "Bronku, jestem do Twojej dyspozycji" 27.03.10, 14:11 Dobra, dobra Radku. I tak wiemy co myślisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Na nic te Wasze nudne szopki 27.03.10, 14:22 Prezydentem zostanie Lech Kaczyński:) Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn anwad , gdzie, w Kaczymstanie ? 27.03.10, 15:32 Bo w Polsce napewno nie..anwad napisała: > Prezydentem zostanie Lech Kaczyński:) Odpowiedz Link Zgłoś
opinia_publiczna_online Wybory 2010. "Bronku, jestem do Twojej dyspozycji" 27.03.10, 14:24 Coraz ciekawiej się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
totoli Wybory 2010. "Bronku, jestem do Twojej dyspozycji" 27.03.10, 14:37 "Bronku, jestem do Twojej dyspozycji" zostaw dla mnie trochę miejsca przy korycie, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
muzzyczny wyroby prezydentoPOdobne 2010 27.03.10, 14:49 68,5 % przy frekewncji PO 47% z 45 tys czlonkow platformy to 30,6 partyjnego betonu agentow sluzb klakierow i Mloduch Demookratow glosuje bo wodzowie kaza i mamia obietnicami. Sikorski zrezygnowwal bo chcial by jego zwolennicy glosowali na KOMa ale zabieg byl nedzny a show zalosny a przekuwany na sukces jakby caly NArod tego chcial. ONI nie maja skrupulow poczucia winy ani sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Prawybory powinny się zacząć od wsi i miasteczek 27.03.10, 15:08 od pierwszego dnia urzędowania nowego parlamentu powinny już być rozpisane prawybory do kolejnego. Wyobraźcie sobie te wielkie banery i aktywnych dziennikarzy. Tu TVN24, TU Polsat News, Tu FOX News, Tu CNN news jesteśmy dzisiaj w Wypierdółkach gdzie za chwilę Grzegorz Ożeszgłowa zewrze się z Szymonem Palibądkiem. Notowania niezwykle wyrównane. Według ankieterów trudno wskazać na faworyta. Bukmacherzy zacierają ręce gdyż każdy na tej bitwie chce się dorobić. Łączymy się z naszym studiem w którym od godziny 8 rano do godziny 22 nasi komentatorzy i zaproszeni goście będą na bieżąco mawiać wyniki prawyborów. W przerwach bloki reklamowe 8 razy po 25 minut. Wtem jeden z wyborców krzyknął : a czy w końcu będzie to jedno okienko ? Zdenerwowani dziennikarze odpędzili intruza. Przecież dzisiaj są prawybory. I tak przez cztery lata. Odpowiedz Link Zgłoś