sugga Orientalne yeti: nie ma futra, ma ogon kangura,... 06.04.10, 21:20 biedactwo.ludzie zatruwaja środowisko naturalne i takie sa tego efekty.. Odpowiedz Link Zgłoś
vouyou Nie umie czytać tylko pisze 06.04.10, 21:52 Gdyby sianowne towarzystwo piszące posty, przeczytało poprzednie posty, to znalazłoby parę sensownych wypowiedzi na tym forum i nie powielało idiotyzmów. Ktoś tu już napisał, że jest łaskun chiński, tylko z chorobą skórną. Zdaje się, że Chińczycy jaja sobie robią ze światowej prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Miauczy, ma ogon jak kangur. Naukowcy nie wiedzą.. 06.04.10, 22:02 Wcale się nie dziwię że chińscy naukowcy nie wiedzą co to jest - Miauczy, ma ogon jak kangur ... Chińscy naukowcy nigdy nie widzieli PALIKOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Miauczy, ma ogon jak kangur. Naukowcy nie wie 06.04.10, 23:05 Skad wiesz, jaki Palikot ma ogon?! Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: Miauczy, ma ogon jak kangur. Naukowcy nie wie 07.04.10, 00:09 kroliklesny napisał: > Skad wiesz, jaki Palikot ma ogon?! ____________________________________________________________________ Kiedyś przecież wymachiwał nim przed kamerami: 2.bp.blogspot.com/_t4MZURCs3sw/SBB4biLdE6I/AAAAAAAAAZ8/NXMo4t_x2fA/s400/palikot%2Bpenis.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Miauczy, ma ogon jak kangur. Naukowcy nie wie 07.04.10, 02:15 @waldemar591: he, he! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigiwodecki Martwica Mózgu 06.04.10, 22:10 to stworzenie wygląda identycznie jak to z nowozelandzkiego horroru :) polecam film Martwica Mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
inhaler Bzdety... 06.04.10, 22:17 Kolejne biedne zagrzybione zwierzę które potrzebuje weterynarza a nie taniej sensacji... Odpowiedz Link Zgłoś
macaja Ma cztery nogi,nie jest stołem-czyli da sie zjeść 06.04.10, 22:41 Dobra wiadomość dla Chińczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenasa Orientalne yeti: nie ma futra, ma ogon kangura,... 06.04.10, 23:30 Biedne zwierze.Zylo sobie spokojnie a tu ludzie porwali je od mamy. Czy zwierzeta nie maja zadnych praw w Chinach? Nie miauczy ze szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
pazza.eu Przeciez to kangur! 07.04.10, 00:00 Pewnie przywiozl go ktos do Chin, a potem wypuscil. A moze zwierze ucieklo? Pozniej bląkalo sie w obcym srodowisku i stracilo owlosienie... Nawet widac, ze ma jakas chorobe skory. Biedactwo! PS. Kangury popiskuja jak male koty. Wszystko sie zgadza! Odpowiedz Link Zgłoś
blido1988 Orientalne yeti: nie ma futra, ma ogon kangura,... 07.04.10, 00:24 To chyba jakiś mutant po próbach jądrowych. Biedne zwierzę - wygląda jak z Fallouta. Moim zdaniem to zmutowany, przerośnięty szczur lub mysz :P Odpowiedz Link Zgłoś
matysek84 Orientalne yeti: nie ma futra, ma ogon kangura,... 07.04.10, 00:49 Ciekawy stworek:) Ale na moje wygląda to trochę jak ogolony wilk workowaty:/ (Z tym że one wyginęły) Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Ludzie naprawdę nie wiecie co to za bydlę ??? 07.04.10, 01:22 Ludzie naprawdę nie wiecie co to za bydlę ??? TO PRZECIEŻ KOT ALIK JAROSŁAWA KACZYNSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ludzie naprawdę nie wiecie co to za bydlę ??? 07.04.10, 02:17 @wikary: jestes "dy besciak"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-michal Orientalne yeti: nie ma futra, ma ogon kangura,... 07.04.10, 03:18 wg.mnie to zwierzę jest chore,wcześniej miało futro,a jego opis jest nieprecyzyjny.To może być jakieś popularne zwierzątko... Odpowiedz Link Zgłoś
efdcgp Orientalne yeti: nie ma futra, ma ogon kangura,... 07.04.10, 18:10 To zwierze przypomina z pyska Hiene bardziej niż niedżwiedzia ja też ale w polsce sfilmowałem dziwnego stwora żaden z kynologów do dziś nie potrafi mi powiedzieć co to jest za gatunek 605970249. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Mieli pande zjesc na obiad 12.04.10, 04:12 ale po obdarciu ze skory im uciekla.Zdarza sie. Odpowiedz Link Zgłoś